Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 157700" data-attributes="member: 79"><p>3. şov: Nemeth şirketin en belirgin upper-midcarderi gibi yolları yine Miz'le de kesişti. Güzel bir şey çıkacaktır eminim fakat o kadar fazla karşı karşıya geldi ki şu ikili, nekadar heyacanlandıracak bilmiyorum. Açılış maçını da Adam Copeland kazanmış. Şirketin açık ara yüzü ki bence kemeri alacak adam. Ama keşke Edge olsa be... Lucha Brothers severiz. Top Flight'i da tanımadığım için onların kazanmasına sevindim, arkalarındayım bu ekibin de. Kuroshio kim tanımam etmem... Japonlarla aram çok yok ama buradan bir potansiyel tag-team doğuyor gibi. Önleri açık olabilir, beklemek lazım. Asuka'nın kazanması zaten normal, Cargill'in yavaş yavaş yükselen bir hikayesi olackatır muhtemelen. Takipte olacağım onun hikayesini de. Austin Aries BABA. Bir babadır bizim için, yürüyedursun. Hassan'ın olayı yavaş yavaş ciddileşmiş ki buna da ihtiyaç var bence. Daha da sert bir şeyler yazılırsa onun etrafına, şirketteki en ilgi çekici isim olacaktır bence. Üzerine düşülmesine ihtiyaç var. eeeee bir yerde merdiven maçı varsa orada Shelton Benjamin olmaması garip olur. Maça renk katacaktır baba ama en fazla yapacağı o olacak muhtemelen. Lan oğlum bu Nemeth & Miz & Maryse işinden threesome çıkmasın???? Beklemedeyiz ama dediğim gibi bu hikayeyi çok gördük, Maryse'in taraf değiştirmesi belki işleri ilgi çekici kılabilir. Kanka şu adamları loselatacaksan bize pasla ama yaaaaaaaa offf offf, beğenmedik sonucu. RVD'in buralara gelişi bile sürpriz denilebilir belki ama kadro hem bu tarz isimlerle kurulu aslında o yüzden normal. Edge vs. Jericho hee... biz birbirimize naptık ramiz abi. Jericho'nun tarafta olacağız gibi.. Main eventin sonu epey sürpriz olmuş, bence kadınlar arasında tüm şirketler arasındaki en iyi güreşçilerden 2si bilemedin 3ünden birisi Rhea Ripley. Yazık olmuş bir tık ama vardır bir bildiğin diyelim. Eline sağlık dosto şov iyi olmuş fakat bence çok çok fazla maç var şovun içinde, şov kalabalık geldi biraz. Haftalık şovlar biraz daha sade olsa daha iyi olur şahsi görüşüm ama eline sağlık beğendim yine de. </p><p></p><p>4. şov: Ah şu adam... Mid-Card kemeri görünce 7 kişinin arasından sıyrılıp yine bir şekilde almış şu kemeri yorum yok harbiden... Maçın detaylı yazımını ben pek sevmiyorum okurken ama eline sağlık dosto emek var. Ben olsam niyeyse buradan kemeri KENTA'ya verirdim, zaten Miz vs. Nemeth bir şekilde kemersiz giderdi ki bence öyle gitmeliydi. Fakat kemerle kesiştirmişsin orayı, tercih diyelim. Miz bir şekilde altından kalkar bu kemerin, herifin 10 yılı öyle geçti zaten. Ben dediğim gibi kadınlar arasından favorim olarak Rhea'yı belirlemiştim fakat Shayna zaten onu temiz geçtikten sonra bu maçı vermeyeceği belliydi. Ben çok sevmiyorum bu kadını ama iyi bir şampiyon çıkabilir içinden, ondan kemeri yine Rhea alacaktır ama. 3D Babalar yine yapacağını yapmış kemerleri garibanlara kazandırmışlar. Allahta sizden razı olsun beyler, elinize sağlık. Ben Matt Hardy'in tekli ilerlemesini destekliyorum bu arada, güzel şeyler çıkartır. KANKA AMA SEN BU RHEA'YI YİYECEKSEN BÖYLE İŞİMİZ VAR OFFFF. Skye Blue kim abi yaaaaaaa. Vallahi tüm modu düşürdü şu sonuç. İnşallah güzel planların vardır Rhea'ya, yoksa takastan çekmek lazım. Bu maçın sonucu da beni çok şaşırttı, Muhammed Hassan için işler iyi gidiyor gibi gelmişti son maç bu mağlubiyet momentumlarını da düşürdü. Garcia umarım hakkını verebilir bu galibiyetin fakat Hassan alıp yoluna devam etse daha iyi olurdu. Main-Event'te de beklediğim üzere Adam Copeland kazanmış. Ben Jericho taraftarıydım fakat ilk şovdan beri Adam Copeland'ın bu kemeri kazanacağı belliydi. Genel olarak sürprizlerle dolu bir ppv olmuş fakat ben birkaç sonuçta epey hayal kırıklığına uğradım. Bir de haftalık şov, PPV'den daha dolu ve kalabalık geldi bana. Biraz daha haftalık şov sade, PPV' daha dolu giderse daha iyi olur bence düzen açısından. Eline sağlık dosto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 157700, member: 79"] 3. şov: Nemeth şirketin en belirgin upper-midcarderi gibi yolları yine Miz'le de kesişti. Güzel bir şey çıkacaktır eminim fakat o kadar fazla karşı karşıya geldi ki şu ikili, nekadar heyacanlandıracak bilmiyorum. Açılış maçını da Adam Copeland kazanmış. Şirketin açık ara yüzü ki bence kemeri alacak adam. Ama keşke Edge olsa be... Lucha Brothers severiz. Top Flight'i da tanımadığım için onların kazanmasına sevindim, arkalarındayım bu ekibin de. Kuroshio kim tanımam etmem... Japonlarla aram çok yok ama buradan bir potansiyel tag-team doğuyor gibi. Önleri açık olabilir, beklemek lazım. Asuka'nın kazanması zaten normal, Cargill'in yavaş yavaş yükselen bir hikayesi olackatır muhtemelen. Takipte olacağım onun hikayesini de. Austin Aries BABA. Bir babadır bizim için, yürüyedursun. Hassan'ın olayı yavaş yavaş ciddileşmiş ki buna da ihtiyaç var bence. Daha da sert bir şeyler yazılırsa onun etrafına, şirketteki en ilgi çekici isim olacaktır bence. Üzerine düşülmesine ihtiyaç var. eeeee bir yerde merdiven maçı varsa orada Shelton Benjamin olmaması garip olur. Maça renk katacaktır baba ama en fazla yapacağı o olacak muhtemelen. Lan oğlum bu Nemeth & Miz & Maryse işinden threesome çıkmasın???? Beklemedeyiz ama dediğim gibi bu hikayeyi çok gördük, Maryse'in taraf değiştirmesi belki işleri ilgi çekici kılabilir. Kanka şu adamları loselatacaksan bize pasla ama yaaaaaaaa offf offf, beğenmedik sonucu. RVD'in buralara gelişi bile sürpriz denilebilir belki ama kadro hem bu tarz isimlerle kurulu aslında o yüzden normal. Edge vs. Jericho hee... biz birbirimize naptık ramiz abi. Jericho'nun tarafta olacağız gibi.. Main eventin sonu epey sürpriz olmuş, bence kadınlar arasında tüm şirketler arasındaki en iyi güreşçilerden 2si bilemedin 3ünden birisi Rhea Ripley. Yazık olmuş bir tık ama vardır bir bildiğin diyelim. Eline sağlık dosto şov iyi olmuş fakat bence çok çok fazla maç var şovun içinde, şov kalabalık geldi biraz. Haftalık şovlar biraz daha sade olsa daha iyi olur şahsi görüşüm ama eline sağlık beğendim yine de. 4. şov: Ah şu adam... Mid-Card kemeri görünce 7 kişinin arasından sıyrılıp yine bir şekilde almış şu kemeri yorum yok harbiden... Maçın detaylı yazımını ben pek sevmiyorum okurken ama eline sağlık dosto emek var. Ben olsam niyeyse buradan kemeri KENTA'ya verirdim, zaten Miz vs. Nemeth bir şekilde kemersiz giderdi ki bence öyle gitmeliydi. Fakat kemerle kesiştirmişsin orayı, tercih diyelim. Miz bir şekilde altından kalkar bu kemerin, herifin 10 yılı öyle geçti zaten. Ben dediğim gibi kadınlar arasından favorim olarak Rhea'yı belirlemiştim fakat Shayna zaten onu temiz geçtikten sonra bu maçı vermeyeceği belliydi. Ben çok sevmiyorum bu kadını ama iyi bir şampiyon çıkabilir içinden, ondan kemeri yine Rhea alacaktır ama. 3D Babalar yine yapacağını yapmış kemerleri garibanlara kazandırmışlar. Allahta sizden razı olsun beyler, elinize sağlık. Ben Matt Hardy'in tekli ilerlemesini destekliyorum bu arada, güzel şeyler çıkartır. KANKA AMA SEN BU RHEA'YI YİYECEKSEN BÖYLE İŞİMİZ VAR OFFFF. Skye Blue kim abi yaaaaaaa. Vallahi tüm modu düşürdü şu sonuç. İnşallah güzel planların vardır Rhea'ya, yoksa takastan çekmek lazım. Bu maçın sonucu da beni çok şaşırttı, Muhammed Hassan için işler iyi gidiyor gibi gelmişti son maç bu mağlubiyet momentumlarını da düşürdü. Garcia umarım hakkını verebilir bu galibiyetin fakat Hassan alıp yoluna devam etse daha iyi olurdu. Main-Event'te de beklediğim üzere Adam Copeland kazanmış. Ben Jericho taraftarıydım fakat ilk şovdan beri Adam Copeland'ın bu kemeri kazanacağı belliydi. Genel olarak sürprizlerle dolu bir ppv olmuş fakat ben birkaç sonuçta epey hayal kırıklığına uğradım. Bir de haftalık şov, PPV'den daha dolu ve kalabalık geldi bana. Biraz daha haftalık şov sade, PPV' daha dolu giderse daha iyi olur bence düzen açısından. Eline sağlık dosto. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
Menü
Giriş yap