Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 148375" data-attributes="member: 4"><p>Miz’in burada da IC’ye oynaması… Herifin göbek bağı bu unvanla kesilmiş galiba, ama başka da kimseye bu adam kadar yakıştıramıyorum unvanı. Aniden Hassan’a saplama işi neydi peki? BU ADAMIN HANIMCILIĞA ÖLECEZZZZZ YA. Aha RVD baba galibiyeti çözmüş, eğer çözemeseydi zaten [USER=41]@Gloom[/USER] seni gazetesinde sağlam bi haşlardı, fena evlatçıdır kendisi Yücel Hoca tedriastından dolayı. 3D… Bu adamların emektarlığına şapka çıkartırız ya, hala çok diriler. OFFFFF SHELTON BABA, SAPKIN BİR SEVGİMİZ VAR BU ADAMA KARŞI. Türkiye’de saç ektirme infosu KAKSKALDJWLDJWDLWJSLWJSOSJ, Aboubakar utanır mı? Sanmam. Ama Big Bill de çok kalın bir rakip be hacı, yine de babamızın eski amatör güreş geçmişinden esintilerini kullanarak bu maçı çözebilme potansiyeli yüksek. Oha yalnız şu an fark ettim Beth vs. Shayna hayal maçlarımdan birisiymiş, keşke bir üst turlarda izleyeseydik şu maçı. Shayna sağlam koymuş ama tokadı. Daivari’nin çöpten çıkma işi?????? Suriyeli bookingi geliyor deriz. Nemeth de ayak üstü gacı götürme peşinde ha, yalnız bu iş yine IC etrafında Miz vs. Ziggler’a doğru gidiyor, 2014-18 WWE’si gözlerde canlanır. Davey Boy Smith… Tertemiz itelediğim adam, ama babaların babasını yenmiş. Rezil bir sonuç maalesef. Austin Aries… Mental sıyırmışlıktan kafayı asla kaldıramayan adam, bakalım PFW’de bir şekilde istikrar yakalayabilecek mi? Takeshita baba kendine has galibiyetlerinden birisini almış, bu şirkette iyi bir konumda olacağına inanıyorum. Offfffff yeniden Ripley vs. Baszler izleyecek bu gözler, NXT’dekinin tadı hala damağımızda. Mizanin baba hatununa el sürülünce delirmiş tabii, Maryse’den 1-2 haftaya HPV aşısı yaptırdım içeriği gelir ben söyleyeyim. Hardy Boyz vs. SCU mu… Elli karış esneyerek karşıladık bu maçı, şu ekipte toplu taşımadan ücretsiz faydalanamayacak bir tane adam yoktur, öyle bi yaşlılık. Hasssssss main eventin iyiliğe bak lan keyiflendik bayağı. Yalnız maça karışmayan kalmamış puhahahaahahahah. Miz yine yapmış yapacağını, Nemeth’i de turnuvadan bertaraf ederek IC potasına çekmiş oldu böylece. Haftaya bu ikilinin arasındaki kıvılcım iyice havaya uçar diye düşünüyoruz. Eline sağlık Tolga.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 148375, member: 4"] Miz’in burada da IC’ye oynaması… Herifin göbek bağı bu unvanla kesilmiş galiba, ama başka da kimseye bu adam kadar yakıştıramıyorum unvanı. Aniden Hassan’a saplama işi neydi peki? BU ADAMIN HANIMCILIĞA ÖLECEZZZZZ YA. Aha RVD baba galibiyeti çözmüş, eğer çözemeseydi zaten [USER=41]@Gloom[/USER] seni gazetesinde sağlam bi haşlardı, fena evlatçıdır kendisi Yücel Hoca tedriastından dolayı. 3D… Bu adamların emektarlığına şapka çıkartırız ya, hala çok diriler. OFFFFF SHELTON BABA, SAPKIN BİR SEVGİMİZ VAR BU ADAMA KARŞI. Türkiye’de saç ektirme infosu KAKSKALDJWLDJWDLWJSLWJSOSJ, Aboubakar utanır mı? Sanmam. Ama Big Bill de çok kalın bir rakip be hacı, yine de babamızın eski amatör güreş geçmişinden esintilerini kullanarak bu maçı çözebilme potansiyeli yüksek. Oha yalnız şu an fark ettim Beth vs. Shayna hayal maçlarımdan birisiymiş, keşke bir üst turlarda izleyeseydik şu maçı. Shayna sağlam koymuş ama tokadı. Daivari’nin çöpten çıkma işi?????? Suriyeli bookingi geliyor deriz. Nemeth de ayak üstü gacı götürme peşinde ha, yalnız bu iş yine IC etrafında Miz vs. Ziggler’a doğru gidiyor, 2014-18 WWE’si gözlerde canlanır. Davey Boy Smith… Tertemiz itelediğim adam, ama babaların babasını yenmiş. Rezil bir sonuç maalesef. Austin Aries… Mental sıyırmışlıktan kafayı asla kaldıramayan adam, bakalım PFW’de bir şekilde istikrar yakalayabilecek mi? Takeshita baba kendine has galibiyetlerinden birisini almış, bu şirkette iyi bir konumda olacağına inanıyorum. Offfffff yeniden Ripley vs. Baszler izleyecek bu gözler, NXT’dekinin tadı hala damağımızda. Mizanin baba hatununa el sürülünce delirmiş tabii, Maryse’den 1-2 haftaya HPV aşısı yaptırdım içeriği gelir ben söyleyeyim. Hardy Boyz vs. SCU mu… Elli karış esneyerek karşıladık bu maçı, şu ekipte toplu taşımadan ücretsiz faydalanamayacak bir tane adam yoktur, öyle bi yaşlılık. Hasssssss main eventin iyiliğe bak lan keyiflendik bayağı. Yalnız maça karışmayan kalmamış puhahahaahahahah. Miz yine yapmış yapacağını, Nemeth’i de turnuvadan bertaraf ederek IC potasına çekmiş oldu böylece. Haftaya bu ikilinin arasındaki kıvılcım iyice havaya uçar diye düşünüyoruz. Eline sağlık Tolga. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Prestige Fight Wrestling
Menü
Giriş yap