- Konular
- 8
- Beğeni sayısı
- 64
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Kameralar açılır ve loş bir ışığın arenada hakim olduğu görülür. O sırada led ekran açılır ve izleyiciler oraya odaklanır. Bomboş bir odanın ortasında loş ışık, Nathan Jones'un yüzündeki derin çizgileri vurgularken, ruhunda derin bir kasvet yatar. Gözleri, kaybolmuş umutların izini taşır, bir zamanlar parlayan bir yıldızın artık sönmüş olduğunu gösterir.
Nathan Jones: "Biliyorum ki, birçok kişi benden daha fazlasını bekliyordu."
Jones başını öne eğiyor.
Nathan Jones: "Hayal kırıklığına uğratan bir figür oldum, farkındayım."
Bir süre sonra başını kaldırıyor.
Nathan Jones: "Ama işte buradayım, bu evrenin ortasında, kendi karanlık dünyamın içinde sıkışıp kalmış. Yıllar boyunca, acı ve fedakarlıkla beslenen bir yangını taşıdım. Ama şimdi, bu yangının tekrardan tutuşma zamanı geldi."
Arenadaki izleyiciler, Nathan Jones'un her kelimesinde yankılanan derin hüznü hissederler.
Nathan Jones: "Bir zamanlar içimde parlayan ateş, hayatın darbeleriyle söndü. Ama unutma, ateş sönse de, küllerden doğmak için her zaman bir şans vardır."
Jones yaktığı sigarasından derin bir nefes çeker.
Nathan Jones: "Belki de bu ringin dışında, herkesin hayatında karanlık anlar olmuştur. Ama ben, bu karanlıkta yeniden doğma gücüne sahibim. Arka alanda kestiğim o karanlık küllerden doğarak, yepyeni bir başlangıç yapacağım. Bu arena, benim için sadece bir mekan değil. Bu, hayatın ta kendisi. Ve ben, her düşüşümde ayağa kalkarak, ruhumun en derin noktasından yükseleceğim. Bu ringde, benim ateşim asla sönmez! Bu... Bu gece benim için bir dönüm noktası olacak. Gölgelerin içinden çıkıp aydınlığa doğru ilerleyeceğim. Acılarımın, zaferlerimle dans edeceği bir gece olacak. Unutmayın ki, her birimiz güçlüdür. Her birimiz, zorluklara göğüs germek için buradayız. Belki de ben, kendi karanlık küllerimden doğarken, sizin de kendi içsel savaşlarınızla başa çıkmanıza ilham olabilirim. Bu gece, sadece bir güreşçinin değil, bir insanın nasıl yeniden doğabileceğini göstermek için buradayım."
Jones ayağa kalkar.
Nathan Jones: "Bana karşı duyduğunuz hayal kırıklığını anlıyorum. Ama size söz veriyorum ki, bu ringde her şeyi ortaya koyacak, kendi küllerimden doğarak sizi, beni ve bu arenayı alevlendireceğim. Bahanelere sığınmayacağım, geçmişin gölgesinde saklanmayacağım. Bu gece, gerçek bir başlangıç olacak ve ben, kendimi yeniden bulacağım!"
Jones, arenanın derinliklerinden yükselen tezahüratlar arasında kameralara bakarken led ekran kararır. Geride izleyicilerin düşünceli bakışları kalır. Onlar, Nathan Jones'un PGW serüveninin başından beri geçen hayal kırıklığı altındaki geçmişinin ardında yatan gücü ve umudu anlamışlardır. Ve belki de, bir güreşçinin karanlık küllerinden doğma hikayesi, onlara kendi zorluklarıyla başa çıkma gücünü hatırlatmıştır.