Ring savaş alanına döndü, bu Omega ile BD böyle dost olarak devam mı edecek hacı? MCMG için de maçlarını yaptılar bitti diye düşünüyordum, BCG'ye dişlerinden büyük rakipler geliyor. Shiozaki maç sonu kavgaya mahalleden abi getirecek adam gibi bir tavır takınmış, reDRagon'a çakabilir gibi geldiiiii. Aha! Yazıyı bitirdiğimiz anda yaşandı, fakat AXIZ ikilisi reDRagon'a ne kadar diş geçirebilir orası biraz şüpheli gibi geliyor. İnsan tag team turnuvasına AXIZ'i atar yaaaaaaaaaa. Gunns bu maçı bile hileyle hurdayla zar zor kazanıyorsa işleri zor gibi, fakat AXIZ turnuvada yoksa ve Gunns'ın önünde ReDragon engeli varsa AXIZ o maça karışır gibi geldi. 6v2 falan izleyeceğiz. Bu ne hacı Nexus mu geliyor? Lumis ile Dijak'a dediklerin düşündürdü, buna karşı çıkanın Trent Seven olması da şaşırttı. Ya Trent Seven'ı sağlam bir dayak ile pert edecekler, ya da kendilerine çekip terör estirecekler. Max Caster'ın kayfabe'in içinden geçmesi olmadı ama freestyle'lara iyi bir başlangıç yapmış. Acclaimed'da kolay rakibine aman vermemiş. Hacı maçı kazanmışsınız zaten niye adamları dövüyorsunuz? AXIZ'te yardıma gelirdi 6v2 finale çıkardınız. Adamlar büyük enayi çıktı, bunlar arenadan kovulduysa Jay White'ta şaklaban olacak, fakat bunlar tekrar arenaya girer gibime geliyor. ReDragon'da beleşten maça çıkacak abi yaaaaaaaa. Haydiiiiiii! Noluyor lan? Bak bunu hiç beklemiyordum, hele takım arkadaşları arenada kovulurken, max bunlar yine bir cinlik yapıp arenaya tekrar gelip kazandırtır falan diyordum. Bu fena ters köşeye yatırdı beni. Bu arada maçlar için de şunu söyleyeceğim, olmuş bitmiş bir olayı anlatıyormuş gibi değil de maçı halihazırda yaşanan bir olayı anlatıyormuş gibi yapsan daha güzel olur. Örn: Maçın sonlarında Jay White, Kenny Omega’yı crossface’e almıştır fakat Danielson koşarak Busaiku knee vurur ve pine gider yerine: Maçın sonlarında Jay White, Kenny Omega'yı Crossface'e alıyor fakat bu sırada Danielson koşarak Busaiku Knee vurarak pine gidiyor! olarak yazabilirsin.