RPG Life After Rehabilitation


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,082
Beğeni sayısı
380
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
"Yeni bir hobi edinebilirsin."

"Bir sigara iyi gelebilir."

"Bir hayal kırıklığı olmak nasıl bir duygu?"

"Büyük bir başarısızlık örneği."

"Kayboldun."


"Sakin Olun."


Jeff Hardy'i elinde bir oyuncak ile görüyoruz.

jeff-hardy-wwe-backstage.jpg



"Zenginlik bildiğiniz veya tahmin ettiğiniz gibi bir şey değil maalesef ki. Bazen on yıl sonraki yatırımları sıkıcı bulup kendinize para harcamayı daha mantıklı bulabiliyorsunuz. Parayı kendiniz için kazandığınız düşüncesinin şeytanlarınız sürekli kulağınıza fısıldıyor. Güzel bir araba ile başlamanın kimseye zararı olmayacaktır değil mi? Veya güzel giysiler ile imajını daha da kaliteli bir noktaya çekip daha da çok reklam yapman çok da mantıksız gözükmeyebiliyor. Ama aslında adım adım olman gereken kişiden uzaklaştığını fark edemiyorsun. Kendime pahalı bir ev alıp çocukken kaybettiğim annemi gururlandıracağımı düşünüyordum, abimin kazancımdan dolayı hep beni destekleyeceğini veya çocuklarımın benim gibi birisi olmak isteyeceğini sanıyordum. Çünkü onca olay örgüsü ve onca hataya rağmen çok kazanmaya devam ediyordum. Aslında hipnotize olmuştum, kendimi bir loop'un içinde buldum. Artık olay daha büyük bir ev satın almak ve daha çok para kazanmak ile ilgiliydi. İş bu noktaya gelince hatalar da kendinin tekrar ettirebiliyor, aynı acıları tekrar veya daha fazlasını yaşayabiliyorsun. Bir aile bile kaybedebiliyorsun."

"Bunca hata nerede başlamıştı?" Diye sordu, yüzündeki ifade soğuk ve sanki uzun süredir hasta gibi gözüken adam.


impact-jeff-hardy-knockouts-ladder-match.jpg



"22 Yaşıma kadar herhangi bir bağımlılık unsuru olan bir madde kullanmadım. Hatta alkol bile alan birisi değildim, her doğum günümde bana viski alan abimin aldığım tüm şişeleri saklardım. İçmekten keyif alan insanlara ikram edeceğimi düşünürdüm. Genç yaşta popüler oldum, İnsanlar benim gelecekteki en önemli güreşçi olacağımdan emindi. Yetenek konusunda yıllardır emek veren önemli isimler ile kıyaslanıyordum. O dönem internet olsaydı, muhtemelen reşit olmadan çıkmış olduğum maçlardan ötürü kariyerim başlamadan bile bitebilirdi. Ama önümdeki yolun bana sunacağı daha büyük dersler vardı. Hayat; eğer sana bir yanlışını göstermiyor ise, neleri feda ettiğini görmek istiyordur. Her neyse, o yıllardaki partiler bu kadar kontrol edilebilir değildi ve yapmış olduğum mesleği yapan kim varsa bunları kullandığı söyleniyordu. Sanki bu işin parçası olmam için, benim de onlar gibi davranmam gerekiyordu. Bana neyin yanlış veya neyin doğru olduğunu kimse anlatamamıştı. Tedavilerim bile buna dahil, hiçbir zaman doğru işlemler uygulanmamıştı. Bunu gerçekten hissedebiliyorum, gerçekten hiç bu kadar iyi hissetmemiştim."

"Bunca yargılanmalara ve hatta sınır dışı bile edilmene rağmen neden kullanmaya devam ettin?" Penny bu soruyu sorduktan sonra üzerinden büyük bir yük gitmişti ancak tedirginliği geçmemişti, kolları ile kendini bu sefer daha sıkı sardı.

wwe-smackdown-jeff-hardy-1225476.jpg


"Çünkü her bir aşaması beni özel hissettiriyordu. Hiç kimse bana dürüst davranmamış gibiydi ve her defasında gerçekler üzerimde doğru geliyordu. Sürekli acıkıp bulduğum ilk şeyi yediğimde bile kilo alıyormuş gibi hissetmediğim dakikalar da buna dahil. Bana daha da yukarısını görmeme izin veriyordu, etrafı görebiliyordum ve artık istediğim yere kendimi bırakabilirdim. Bu dürüst bir davranış değildi, başka bir boyuttu aslında. Ben, neyi nasıl istiyor isem öyleydi aslında. Beni kandıran bu düşünce defalarca başarılı oldu ve hayat ile bir kez daha yüz yüze gelmeme vesile oldu. Artık neleri feda etmiş olduğumu gören hayat, bana yeni bir lamba göstermişti."

"Şu an ne başarmak istiyorsun?" Bu sefer ki tanıdık bir sesti, çemberde duran 7 kişi de bu tanıdık sese yöneldi ve merakla bu soruya bir şey eklemesini bekledi. Ancak bu tanıdık ses temel bir şeyi öğrenmek istiyordu.


202500619_SD_JeffHardy--8a3e9ee58c7aa3403a163aa3a834bc33.jpg

"Konuşmalarımı ve sürecimi takip eden herkes muhtemelen önceden kaybettiklerimi geri kazanmak istememden bahsedeceğimi düşünebilir. Ailemi, kardeşimi ve itibarımı tekrar kazanıp hikayeyi mutlu tamamlamak istemiyorum. Kaybettiklerim geride kaldı. Eğer bir döngüden kurtulmak istiyorsam döngüde kaybettiklerimden ders almam lazım. Gerçekten beni yıpratan bir süreç oldu ama bununla bile barışmam gerek. Kimseye kızgın değilim, herkese teşekkür ediyorum ancak bir kere biten her zaman bitmiştir."

"Başarılar kazanmak istiyorum, insanlara yanıldığını göstermek istiyorum. Slammy'de bir yanlış anlaşılma yüzünden mizah unsuru olmak istemiyorum. "

Jeff Hardy duraksar.

"Dostumun yol boyunca yanında olmak istiyorum. "

Herkes Tanıdık sessin geldiği yöne kafasını doğrulturken kamera biraz daha geniş bir açı alıyor ve bu tanıdık sesin Jeff Hardy'nin yanından geldiğini görüyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: