- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
*Slammy Awards şovu sonrası Johnny Mayhem eve gelmiştir. Üstündeki çeketi çıkarıp koltuğun üstününe fırlatır. Aldığı 3 ödülü teker teker rafa yerleştirmeye başlar. Önce Tag Team of The Year ödülünü eline alır*
Mayhem : Bir hiç saydılar bizi, dalga geçtiler, küçük gördüler. Hepsine yanıldıklarını kanıtladık, biz dostum ayrılamayız. Sen, benden gitsen bile dostum ben senden gidemem. Ben hala bu şirkette güreşiyorsam bu senin sayende dostum. Hayatımın dönüm noktasında beni çukurun en dibinden çekip kurtaran adam, sensiz halim ne olurdu hiçbir fikrim yok. Seni seviyorum dostum.
*Ödülü yerleştirir. Bir diğer ödül olan Gimmick of The Year ödülünü eline alır.*
Mayhem : Bazen hayatta bazı şeyler yarım kalır ya, bu da onlardan biri. Evimizi yıktılar, evsiz kaldık. Diğer herkes bu duruma ayak uydurdu ama ben... Ben yapamadım. Evimin yıkılmasına göz yumamadım. Koca bir şirkette evini savunan tek adamım, bir de dostum Val. Sözde Mayhem'in yüzü olan adam nerelerdeydi? Ben tek başıma ringde 3 kişi ile beraber cebelleşirken. Neyse, bunları sorgulamayı çok önce bıraktım. Daha büyük sorunlarım var, bu düzenin başı. Onun maskesini bir an önce düşürmem lazım, Mayhem'i kurtaramadım, PGW'yi kaybetmemeliyim.
*Ödülü yerleştirir. Son ödülü olan Sad Moment of The Year'ı eline alır. Uzun süre bakışır ödülle, rafına yerleştiremez. Koltuğa oturur, ödülü masaya koyar. Antalya'dan anı olarak aldığı ve içerisinde sadece bir dal olan kısa parliamenti alır ve yakar. Anılar aklına gelir, düşüncelere dalar. O sırada yatak odasından biri kadın çıkar. Kadın, yeni uyanmıştır. Bu isim JoMa'nın kimseye söylemediği sevgilisi, Paige.*
Paige : Neye daldın yine? (Paige, JoMa'nın yanına oturur ve ödüle bakar.) Anlaşıldı şimdi neye daldığın. Ben senin yaptığın her şey ile gurur duyuyorum canım, elinden geleni yaptın. Kendine yüklenmeyi bırak artık. Yüklenmen gereken kişiler, Mayhem'e sahip çıkmayanlar. Bunun hesabını sorman lazım, sen hep kendinde arıyorsun suçu. Baksana bu geceyi 3 ödül ile kapattın, başka birisi bunu yapabildi mi? Sen şirketteki en büyük adamsın artık tek düşüncen bunu herkese kabul ettirmek olmalı. En iyisi olursan kimse Mayhem'i reddedemez. Johnny! Beni dinliyor musun?
Mayhem : Bilmiyorum yavrum, bilmiyorum. Mayhem'in peşinden giderek doğru olanı mı yapıyorum, hiçbir fikrim yok. Tek bildiğim, ben Mayhem'in son kalesiyim. Ben de yıkılırsam Mayhem'den geriye sadece hatıralar kalacak.
Paige : Bu yüzden yıkılmaman gerekiyor Johnny. En iyi dostuna bak, o da evini kaybetti ama neşesini kaybetmedi. Senden vazgeçmedi. Senden fazla istiyordur Mayhem'i yaşatmanı, emin ol. Kimse için olmasa bile en iyi dostun için, başarmalısın John. Bana söz ver.
Mayhem : ...
Paige : Söz ver dedim. Yoksa ömür boyu sağ eline muhtaç kalırsın.
Mayhem : Söz, söz, söz.
Paige : İyi bakalım, gel hadi bir şeyler hazırlayalım kurt gibi acıktım.
*İkili mutfağa doğru giderken ekran kararır.*