Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 147805" data-attributes="member: 23"><p>selamun aleykümmmmm büyük gecikmeyle alandayız, kusura bakmayacan hacı. şovu okumuştum ama yorum yapamamıştım, arkadaşımın gelmesiyle müsait olamadığım için. şimdi tekrar okudum. eric bischoff muhtemelen bu forumda güreş izleyen herkes için bir nebze yeri olan birisidir ancak ben kendisinin herhangi bir şovunu, herhangi bir promosunu, herhangi bir şeyini izlemedim. okuduğum şeyler oldu haber, çeviri vs. ama bizzat şahit olmadım. burada şahit olacağız karaktere. vince russo babayı çok severiz, güreşi güreş yapan adamların başını çeker. trump'ı aldığında ne yapacağını çok merak etmiştim, rpg'deki gibi bir şey yapmışsın sanırım. trump gibi aksi karakterleri ön planda görmeyi sevsem de booking çok önemli, bakalım altından kalkarsın sen diye düşünüyorum zaten. cm punk baba da yapacağını yapmış. ringe de hızlı adım atacak, seriden güreşmez belki diyordum. ilk şovdan doyacağız babaya. rakibi bağırtsa da. sana adam diyeni.. şirket tarihinin ilk maçının büyük bir maç olması güzel düşünce, benim de kafamda vardı ancak çok oturtamadım taslakta ve daha farklı yola gittim. çok iyi bir tercih açılış için. acayip de bir maç olmuş zaten sonu da 2 rainmaker ile anca gelmiş. şirket tarihi için özel bir maç olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum, iki finisher görmeyi çok sevmiyorum yoksa. burada anlayabiliyorum. bu kadınlar ne öldüm alksjfşaskjflkasjkasjf. charlotte'a apayrı aşığız bilirsin, bella'ları da severim. ronda'yı görünce kusasım geldi ama. nick aldis için kolay yem olmuş marella, bundan daha başka bir kullanımı da olmaz marella'nın muhtemelen belki birkaç entertainment segment'ta görürüz. ITS A NEW DAY, YES IT IS. güreş tarihinin açık ara en büyük takımı benim için. onları izlemek her daim güreşin sunduğu en güzel şeylerin başında geldi hayatım boyunca. burada da çok güzel yazılacaklarına eminim. müthiş segment olmuş burada da, çok hoşuma gitti. new day havasını tam yansıtıyor. new day vs the usos 2.0 diyorum artık o tarzda kullanırsın eski tarza ziyade onları da bence. müthiş ilgi çekici milyonlarca kez izlesek de, el clasicosu gerçekten takımlar tarihinin. ronda rousey görmek midemi bulandırıyor. brie bella'nın varlık gösterememesine şaşırmadım. RYBACK KULLANIMI KRİZE SOKTU. santos escobar şu anda en sevdiğim 5-10 güreşçiden birisi güncel, onu zamanla zirve etrafında görmek çok keyif verir. ryback engelini de aşacaktır bence. bu maç müthiş keyifli olmuştur muhtemelen, söylemez izlese uyur orası ayrı. ilja'nın da tepenin en önemli adaylarından birisi olduğu aşikar, sen de öyle olacağının sinyalini çakmışsın. sandow'un bu gimmicki açık ara en iyi versiyonu, böyle kullanmana sevindim. midcard potasına renk katacaktır. nikki bella'nın kazanması şok etti aslfşgkaslfkaslfkasşfsa. rezillik çıkmış. ronda yer nikki'yi. aj lee'yi ben wes lee'nin yanında kullanmak için alacaktım, bir baktım güreşçilerden gitmiş. senin gibi adamın şerefini... cm punk! cm punk! cm punk! bu kadar zorlanmasına şaşırdım, teoman'ı sağlam yazacaksın gibi duruyor. mid-card çevresinin favorilerinden birisi olmuş daha bu şovdan, ana kemer etrafında bence göremeyiz. şovu kapatan stable... maalesef pek ilgimizi çekmedi. the corre hiçbir zaman ilgimi çeken bir oluşum olmadı da zaten. wade barrett vereydik takasla baba sana, bi dm uzağındaydık. otunga'nın liderliğini bayağı merak ediyorum sadece stable içinde, iyi yazıldığında çok keyif veren bir çar oluyor okuması ki senin de iyi yazacağına emin gibiyim otunga'yı zaten. farklı bir şeyler denediğin çok belli, umarım da şovlar ilerledik keyif katsayısı gitgide artar. eline sağlık ağabey.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 147805, member: 23"] selamun aleykümmmmm büyük gecikmeyle alandayız, kusura bakmayacan hacı. şovu okumuştum ama yorum yapamamıştım, arkadaşımın gelmesiyle müsait olamadığım için. şimdi tekrar okudum. eric bischoff muhtemelen bu forumda güreş izleyen herkes için bir nebze yeri olan birisidir ancak ben kendisinin herhangi bir şovunu, herhangi bir promosunu, herhangi bir şeyini izlemedim. okuduğum şeyler oldu haber, çeviri vs. ama bizzat şahit olmadım. burada şahit olacağız karaktere. vince russo babayı çok severiz, güreşi güreş yapan adamların başını çeker. trump'ı aldığında ne yapacağını çok merak etmiştim, rpg'deki gibi bir şey yapmışsın sanırım. trump gibi aksi karakterleri ön planda görmeyi sevsem de booking çok önemli, bakalım altından kalkarsın sen diye düşünüyorum zaten. cm punk baba da yapacağını yapmış. ringe de hızlı adım atacak, seriden güreşmez belki diyordum. ilk şovdan doyacağız babaya. rakibi bağırtsa da. sana adam diyeni.. şirket tarihinin ilk maçının büyük bir maç olması güzel düşünce, benim de kafamda vardı ancak çok oturtamadım taslakta ve daha farklı yola gittim. çok iyi bir tercih açılış için. acayip de bir maç olmuş zaten sonu da 2 rainmaker ile anca gelmiş. şirket tarihi için özel bir maç olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum, iki finisher görmeyi çok sevmiyorum yoksa. burada anlayabiliyorum. bu kadınlar ne öldüm alksjfşaskjflkasjkasjf. charlotte'a apayrı aşığız bilirsin, bella'ları da severim. ronda'yı görünce kusasım geldi ama. nick aldis için kolay yem olmuş marella, bundan daha başka bir kullanımı da olmaz marella'nın muhtemelen belki birkaç entertainment segment'ta görürüz. ITS A NEW DAY, YES IT IS. güreş tarihinin açık ara en büyük takımı benim için. onları izlemek her daim güreşin sunduğu en güzel şeylerin başında geldi hayatım boyunca. burada da çok güzel yazılacaklarına eminim. müthiş segment olmuş burada da, çok hoşuma gitti. new day havasını tam yansıtıyor. new day vs the usos 2.0 diyorum artık o tarzda kullanırsın eski tarza ziyade onları da bence. müthiş ilgi çekici milyonlarca kez izlesek de, el clasicosu gerçekten takımlar tarihinin. ronda rousey görmek midemi bulandırıyor. brie bella'nın varlık gösterememesine şaşırmadım. RYBACK KULLANIMI KRİZE SOKTU. santos escobar şu anda en sevdiğim 5-10 güreşçiden birisi güncel, onu zamanla zirve etrafında görmek çok keyif verir. ryback engelini de aşacaktır bence. bu maç müthiş keyifli olmuştur muhtemelen, söylemez izlese uyur orası ayrı. ilja'nın da tepenin en önemli adaylarından birisi olduğu aşikar, sen de öyle olacağının sinyalini çakmışsın. sandow'un bu gimmicki açık ara en iyi versiyonu, böyle kullanmana sevindim. midcard potasına renk katacaktır. nikki bella'nın kazanması şok etti aslfşgkaslfkaslfkasşfsa. rezillik çıkmış. ronda yer nikki'yi. aj lee'yi ben wes lee'nin yanında kullanmak için alacaktım, bir baktım güreşçilerden gitmiş. senin gibi adamın şerefini... cm punk! cm punk! cm punk! bu kadar zorlanmasına şaşırdım, teoman'ı sağlam yazacaksın gibi duruyor. mid-card çevresinin favorilerinden birisi olmuş daha bu şovdan, ana kemer etrafında bence göremeyiz. şovu kapatan stable... maalesef pek ilgimizi çekmedi. the corre hiçbir zaman ilgimi çeken bir oluşum olmadı da zaten. wade barrett vereydik takasla baba sana, bi dm uzağındaydık. otunga'nın liderliğini bayağı merak ediyorum sadece stable içinde, iyi yazıldığında çok keyif veren bir çar oluyor okuması ki senin de iyi yazacağına emin gibiyim otunga'yı zaten. farklı bir şeyler denediğin çok belli, umarım da şovlar ilerledik keyif katsayısı gitgide artar. eline sağlık ağabey. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
Menü
Giriş yap