Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 145982" data-attributes="member: 79"><p>Önceki yorumlarım gibi, ilk şovu açanın her zaman yönetici/kurucu olmasını destekliyorum. Eric Bischoff ağabey kendine has mizacı ile gelmiş, konuşmuş fakat şu ortaklar krize soktu ya. Harbi inanılmaz alakasız üçlü. Ama alakasızlıklardan bir alaka çıkartmak önemli BAB için bence, devamında da CM Punk ağabey şirketin yüzü olarak gelip raconunu kesmiş. Herife de rakip olarak Teoman vermişler, Soner Dursun verseydiniz a.. </p><p></p><p>Abi sen Joe babayı yersen olmaz ki böyle ama yaaaa... Gerçi biz de Owens'ı yedik, o yüzden çok ağır konuşmuyoruz illa ki vardır planlar. Diğer şovlara nazaran daha başa baş isimler seçilmiş ilk maç için o da sanırım Climax olayından kaynaklanıyor. Pek hakim değiliz o mevzuya ama sonuç memnun etmedi abi o kadar diyelim. Elin japonu için yemişsin dağ gibi adamı.</p><p></p><p>Segment'in başları garip gelse de Rousey'in gelmesi olayı kurtardı bence muhtemelen kadınlar divizyonu da Rousey-Charlotte arasında gidip gelecek gibi. Bella ablaları da kamerada görmek ağzımıza bal çalardı o yüzden sorunumuz yok diyelim dosto. İşin sonunda dediğim gibi bu kemer muhtemelen Charlotte-Rousey arasında gidecek ve Charlotte alacak gibi duruyor bakalım.</p><p></p><p>Aldis baba keriz wini almış, eline sağlık deriz inşallah da şampiyon olur.</p><p></p><p>Segment buram buram WWE kokuyor. New Day'i görmek keyifli ağabeyler aynı cıvıklıkta devam ediyorlar nazar değmesin. Ben Usos'ları New Day'den bir adım öteye koyuyorum güncelde de, bu şirket içinde de o yüzden memnun kaldığımız bir segment oldu. İlk şampiyonda bu iki ekipten biri olacak gibi mutlaka, ben oyumu Usos'dan yana kullanıyorum.</p><p></p><p>Ronda'nın çakacağı çok belliydi zaten, hiç şaşırtmadı. Yolu açık duruyor şimdilik yazımına bakılırsa.</p><p></p><p>lWo aileniz için lan.. Şaka bir yana Ryback daha ciddi işlenecek gibi duruyor, yan parçaları da amele sümüğü gibi yapıştırmış yere. Ben yine de o maçı hülleyle Santos'un bir şekilde çözeceğini hatta çözmesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden tarafımız Santos şimdilik.</p><p></p><p>Kanka bu çocuk kim ya fotoğrafta sinirli Tweety gibi çıkmış a... Valla maç beni pek açmadı, böyle adamlardan hoşlanmam ama ufaktan bir tanışıklığımız olduğu için sonucu memnun etti diyebilirim. Ama çok yükseğe çıkma şansı olduğunu sanmıyorum, umarım da olmaz abi kalabalık olacak yukarısı yaaa..</p><p></p><p>AĞABEY. Sandow'un açık ara en iyi gimmicki, gimmickte şirketle gayet uyumlu olabilir. Yazılacak, çıkacak işleri merak ediyorum. İlgimi çekebilecek karakterlerden birisi olabilir bu şin sonunda Sandow.</p><p></p><p>AMA KANKA BU SONUÇ NE. Hiç beklemiyorduk vallahi, sürprizleri her zaman severiz ama böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum. Maçın sonunun da temiz bitmesi şaşkınlığımı katladı. Hiç beklemiyordum sonucu, Charlotte'un bundan sonrasında ne yapacağını bekliyorum sabırsızlıkla benim şampiyonluk adayım oydu çünkü. Yazık oldu....</p><p></p><p>OF OFFFF, şu fotodan iyi bir şey çıkma şansı var mı Punk. İ***lik akıyor fotoğrafın her yerinden.</p><p></p><p>Maçın sonucu beklediğim gibi olmuş tabii ki ilk maçını kazanacaktı CM Punk ama maç sonu yaşananlar krize soktu. Öncelikle Trump'ın olayların bu kadar içine girip Punk'ı Low-Blow'laması ardından da Otunga'nın twist atıp Corre'un yeni lideri olması... Vallahi ilk şov CM Punk'ın galibiyet sevinciyle bitse daha memnun olurdum ben ama bir risk alınmış, diğer şovlarda + mı yoksa - mi yazacak bu iş bekliyorum sabırsızlıkla. Corre'u kullanmak istediğini biliyordum zaten de bu kadar erkenden ve bu liderle ayrıca Trump'la bağlantılı oluşu çok şaşırttı beni. Sıradaki şovda biraz daha oturturuz kafaya bu ekibi gibi duruyor, eline sağlık dosto fotoğraf kullanımları da yerinde olmuş epey okumayı baya rahatlattı eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 145982, member: 79"] Önceki yorumlarım gibi, ilk şovu açanın her zaman yönetici/kurucu olmasını destekliyorum. Eric Bischoff ağabey kendine has mizacı ile gelmiş, konuşmuş fakat şu ortaklar krize soktu ya. Harbi inanılmaz alakasız üçlü. Ama alakasızlıklardan bir alaka çıkartmak önemli BAB için bence, devamında da CM Punk ağabey şirketin yüzü olarak gelip raconunu kesmiş. Herife de rakip olarak Teoman vermişler, Soner Dursun verseydiniz a.. Abi sen Joe babayı yersen olmaz ki böyle ama yaaaa... Gerçi biz de Owens'ı yedik, o yüzden çok ağır konuşmuyoruz illa ki vardır planlar. Diğer şovlara nazaran daha başa baş isimler seçilmiş ilk maç için o da sanırım Climax olayından kaynaklanıyor. Pek hakim değiliz o mevzuya ama sonuç memnun etmedi abi o kadar diyelim. Elin japonu için yemişsin dağ gibi adamı. Segment'in başları garip gelse de Rousey'in gelmesi olayı kurtardı bence muhtemelen kadınlar divizyonu da Rousey-Charlotte arasında gidip gelecek gibi. Bella ablaları da kamerada görmek ağzımıza bal çalardı o yüzden sorunumuz yok diyelim dosto. İşin sonunda dediğim gibi bu kemer muhtemelen Charlotte-Rousey arasında gidecek ve Charlotte alacak gibi duruyor bakalım. Aldis baba keriz wini almış, eline sağlık deriz inşallah da şampiyon olur. Segment buram buram WWE kokuyor. New Day'i görmek keyifli ağabeyler aynı cıvıklıkta devam ediyorlar nazar değmesin. Ben Usos'ları New Day'den bir adım öteye koyuyorum güncelde de, bu şirket içinde de o yüzden memnun kaldığımız bir segment oldu. İlk şampiyonda bu iki ekipten biri olacak gibi mutlaka, ben oyumu Usos'dan yana kullanıyorum. Ronda'nın çakacağı çok belliydi zaten, hiç şaşırtmadı. Yolu açık duruyor şimdilik yazımına bakılırsa. lWo aileniz için lan.. Şaka bir yana Ryback daha ciddi işlenecek gibi duruyor, yan parçaları da amele sümüğü gibi yapıştırmış yere. Ben yine de o maçı hülleyle Santos'un bir şekilde çözeceğini hatta çözmesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden tarafımız Santos şimdilik. Kanka bu çocuk kim ya fotoğrafta sinirli Tweety gibi çıkmış a... Valla maç beni pek açmadı, böyle adamlardan hoşlanmam ama ufaktan bir tanışıklığımız olduğu için sonucu memnun etti diyebilirim. Ama çok yükseğe çıkma şansı olduğunu sanmıyorum, umarım da olmaz abi kalabalık olacak yukarısı yaaa.. AĞABEY. Sandow'un açık ara en iyi gimmicki, gimmickte şirketle gayet uyumlu olabilir. Yazılacak, çıkacak işleri merak ediyorum. İlgimi çekebilecek karakterlerden birisi olabilir bu şin sonunda Sandow. AMA KANKA BU SONUÇ NE. Hiç beklemiyorduk vallahi, sürprizleri her zaman severiz ama böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum. Maçın sonunun da temiz bitmesi şaşkınlığımı katladı. Hiç beklemiyordum sonucu, Charlotte'un bundan sonrasında ne yapacağını bekliyorum sabırsızlıkla benim şampiyonluk adayım oydu çünkü. Yazık oldu.... OF OFFFF, şu fotodan iyi bir şey çıkma şansı var mı Punk. İ***lik akıyor fotoğrafın her yerinden. Maçın sonucu beklediğim gibi olmuş tabii ki ilk maçını kazanacaktı CM Punk ama maç sonu yaşananlar krize soktu. Öncelikle Trump'ın olayların bu kadar içine girip Punk'ı Low-Blow'laması ardından da Otunga'nın twist atıp Corre'un yeni lideri olması... Vallahi ilk şov CM Punk'ın galibiyet sevinciyle bitse daha memnun olurdum ben ama bir risk alınmış, diğer şovlarda + mı yoksa - mi yazacak bu iş bekliyorum sabırsızlıkla. Corre'u kullanmak istediğini biliyordum zaten de bu kadar erkenden ve bu liderle ayrıca Trump'la bağlantılı oluşu çok şaşırttı beni. Sıradaki şovda biraz daha oturturuz kafaya bu ekibi gibi duruyor, eline sağlık dosto fotoğraf kullanımları da yerinde olmuş epey okumayı baya rahatlattı eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Bombshell Wrestling Federation ‘’BWF,,
Menü
Giriş yap