Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 144362" data-attributes="member: 23"><p>Burada rosterı beğendim, bana hitap ediyor. Matt Hardy alabilmeni bayağı isterdim, Broken yapacaktın sanırsam ve o zamanlar düzenli Impact izletiyordu bana öyle keyifliydi. Şova gelecek olursam açılış tertemiz olmuş, Madison Rayne tercihini çok beğendim. Knockout divizyonu denildiğinde aklıma gelen ilk bilemedin ikinci isim. Kadın güreşi pek ilgimi çekmese de az çok yorum yapacağım o kısımlara da. Hulk Hogan ne güreşçi ne insan olarak pek benim üstümde etkisi olan birisi değil, ne izledim ne bilirim doğru düzgün. O yüzden bende o kadar hype yaratmıyor bu isim maalesef ama TNA'in yeni yapılanması olarak adlandırılan bu şirkette onu görmek farklı hissettiriyor. Jarrett & Hogan arasındaki duruma çok hakim değilim ama aşırı ön planda göreceğimizi sanmıyorum Hogan'ı ya da bu olayları. Açılış maçı isim olarak müthiş şeyler vaat ediyor, maç hakkında birkaç şey daha öğrenmek daha güzel olurdu. En azından şu kadar sürdü, şöyle bir maç oldu. Sadece şu şekilde bu kazandı etkisini kaybettiriyor maçın bende onu söyleyebilirim. Imperium müthiş stable, WALTER müthiş güreşçi ve bunların etrafında yaratılan herhangi bir hikayenin kötü olma şansı yok gibi bir şey zaten. WALTER'ın ilk şampiyon olacağını zannetmesem de büyük aday orası için. James Storm mentor tarzı takılır herhalde arada da spiker masasında görsek tatlı olur. Çok ön planda olacağını zannetmiyorum efsanenin artık. Christian'ın maç içinde iyi olması kemer için göz kırpma hissettirdi bana, TNA için bu kadar önemli bir ismin WWA'da ilk şampiyon olması iyi bir başlangıç olabilir belki bekliyoruz. Şovun en beğendiğim kısmı bu segment oldu. EC3'i çok çok çok iyi yansıtmışsın. Segmenti okuyunca mimikleri, hareketleri gözümün önüne geldi. Wardlow tercihi de süper, acayip yakışmış. EC3'nin segment'in devamındaki hareketleri de tam onluk, güzel bir hikaye çıkacak gibi burdan başlangıcın iyiliği görünce. LA Knight vs. EC3 görürüz gibi günün sonuda, LA Knight ilk avını avlar ve yükselişine başlar. Zaten turnuva ağacında da eşleşiyorlar ileri turlarda gördüğüm üzere. LA Knight da kemer için iyi bir aday o da alabilir. Bea Pristley alır herhalde kemeri ya turnuvada çok çok büyük bir kadın isim göremedim turnuvada. Candice LeRae hiçbir zaman beğendiğim bir güreşçi olmadı zaten güzelliğinin aksine. Roxanne çakar geçer Green'e, bu divizyonun yalaması olur gibime geldi Green. JoMo müthiş konuşma yapmış, Imperium'a en denilebilecek şeyleri söylemiş karakterine uygun. Burası da hoşuma gitti. ACH geçen evrende ben almıştım, ROH zamanlarından severdim kendisini ama karşısında BABA var. Çakmış geçmiş. Bu segment da güzel olmuş, Sting biraz daha arka plana çekilir ve yanında durabilir süreçte LA Knight'ın belki. Düşündüğüm noktaya ilerliyor feud. Imperium'un kazanacağını tahmin ediyordum, öyle olmuş. Hogan'ın yaptığı aslkfdjakfjaslkfjasf baba bi sal ya.. Bunun devamını bekliyorum, Hogan neler diyecek veya yapacak bir sonraki şov bakalım. Eline sağlık abi, kazanan tahminlerim de turnuvalara yönelik; LA Knight vs. Christian finalinde LA Knight galibiyeti, Roxanne Perez vs. Bea Priestley finalinde Bea Priestley diyelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 144362, member: 23"] Burada rosterı beğendim, bana hitap ediyor. Matt Hardy alabilmeni bayağı isterdim, Broken yapacaktın sanırsam ve o zamanlar düzenli Impact izletiyordu bana öyle keyifliydi. Şova gelecek olursam açılış tertemiz olmuş, Madison Rayne tercihini çok beğendim. Knockout divizyonu denildiğinde aklıma gelen ilk bilemedin ikinci isim. Kadın güreşi pek ilgimi çekmese de az çok yorum yapacağım o kısımlara da. Hulk Hogan ne güreşçi ne insan olarak pek benim üstümde etkisi olan birisi değil, ne izledim ne bilirim doğru düzgün. O yüzden bende o kadar hype yaratmıyor bu isim maalesef ama TNA'in yeni yapılanması olarak adlandırılan bu şirkette onu görmek farklı hissettiriyor. Jarrett & Hogan arasındaki duruma çok hakim değilim ama aşırı ön planda göreceğimizi sanmıyorum Hogan'ı ya da bu olayları. Açılış maçı isim olarak müthiş şeyler vaat ediyor, maç hakkında birkaç şey daha öğrenmek daha güzel olurdu. En azından şu kadar sürdü, şöyle bir maç oldu. Sadece şu şekilde bu kazandı etkisini kaybettiriyor maçın bende onu söyleyebilirim. Imperium müthiş stable, WALTER müthiş güreşçi ve bunların etrafında yaratılan herhangi bir hikayenin kötü olma şansı yok gibi bir şey zaten. WALTER'ın ilk şampiyon olacağını zannetmesem de büyük aday orası için. James Storm mentor tarzı takılır herhalde arada da spiker masasında görsek tatlı olur. Çok ön planda olacağını zannetmiyorum efsanenin artık. Christian'ın maç içinde iyi olması kemer için göz kırpma hissettirdi bana, TNA için bu kadar önemli bir ismin WWA'da ilk şampiyon olması iyi bir başlangıç olabilir belki bekliyoruz. Şovun en beğendiğim kısmı bu segment oldu. EC3'i çok çok çok iyi yansıtmışsın. Segmenti okuyunca mimikleri, hareketleri gözümün önüne geldi. Wardlow tercihi de süper, acayip yakışmış. EC3'nin segment'in devamındaki hareketleri de tam onluk, güzel bir hikaye çıkacak gibi burdan başlangıcın iyiliği görünce. LA Knight vs. EC3 görürüz gibi günün sonuda, LA Knight ilk avını avlar ve yükselişine başlar. Zaten turnuva ağacında da eşleşiyorlar ileri turlarda gördüğüm üzere. LA Knight da kemer için iyi bir aday o da alabilir. Bea Pristley alır herhalde kemeri ya turnuvada çok çok büyük bir kadın isim göremedim turnuvada. Candice LeRae hiçbir zaman beğendiğim bir güreşçi olmadı zaten güzelliğinin aksine. Roxanne çakar geçer Green'e, bu divizyonun yalaması olur gibime geldi Green. JoMo müthiş konuşma yapmış, Imperium'a en denilebilecek şeyleri söylemiş karakterine uygun. Burası da hoşuma gitti. ACH geçen evrende ben almıştım, ROH zamanlarından severdim kendisini ama karşısında BABA var. Çakmış geçmiş. Bu segment da güzel olmuş, Sting biraz daha arka plana çekilir ve yanında durabilir süreçte LA Knight'ın belki. Düşündüğüm noktaya ilerliyor feud. Imperium'un kazanacağını tahmin ediyordum, öyle olmuş. Hogan'ın yaptığı aslkfdjakfjaslkfjasf baba bi sal ya.. Bunun devamını bekliyorum, Hogan neler diyecek veya yapacak bir sonraki şov bakalım. Eline sağlık abi, kazanan tahminlerim de turnuvalara yönelik; LA Knight vs. Christian finalinde LA Knight galibiyeti, Roxanne Perez vs. Bea Priestley finalinde Bea Priestley diyelim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
World Wrestling Action (YEDİNCİ BÖLÜM YAYINDA)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt