Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
The Pat McAfee Show #1342 "İddialar"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sling Blade" data-source="post: 12795" data-attributes="member: 10"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]554[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee yayından önce hararetli bir telefon konuşması içerisinde buluyor kendisi.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee:</strong> Hakkımda yazılmış olan asılsız ve iğrenç bir haber üzerinden beni lekeleyemesiniz. Derhal bu haberi kaldırın ve bir tekzip yayınlayın. Gerekli yasal işlemleri başlatacağım ve bundan dolayı hepiniz s*ki tuttunuz. Bunu o Atlanta Airport'a dönmüş kel kafana iyi yaz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Telefondaki Şahıs:</strong> Ama efendim öncesinde-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee:</strong> Şu bok çuvalına dönmüş ağzını kapat ve dediğimi yap. Yayın yönetmenin denen zımbırtıya da selamlarımı ilet. O ne demek istediğimi anlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>McAfee bir hışımda telefonu kapatıyor ve yanındaki koltuğa atıyor bir taraftan da söyleniyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee:</strong> Koduğumun ahrazı. Şeye sürülecek aklı yok gelmiş burada duyumcuyum ayaklarına falan yatıyor. Neyse arkadaşlar toparlanın yayına geçiyoruz. Yeterince geciktik zaten.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Son hazırlıklar yapılıyor ve Pat McAfee Show başlıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee:</strong> İyi geceler "Pater"lar. Gecikmeden dolayı şahsım adına özür diliyorum. Aksiyon ve gerilim seviyesi up olan bir hayatım olduğunu zaten biliyorsunuz. Bugün de hakkımda çıkan bazı haberler hakkında uğraşmam gereken 1-2 bok vardı ama şu anda üzerine daha da konuşup leş kargalarına prim vermek istemiyorum. Avukatlarım gerekli işlemleri en yakın zamanda başlatıp icaplarına bakacaktır. Whatever ne diyorduk? Gray's Papaya'dan siparişlerinizi verdiyseniz, tavuk kanatlarından oluşan kova ve biralarınızı aldıysanız Super Bowl havasında geçecek olan Pat McAfee şovun 1382. bölümü başlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]555[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Intro yayınlandıktan sonra az önce ayakta olan McAfee'nin masasına geçtiğini görüyoruz. Az önceki gergin halinden eser yok şu anda ve her zamanki pozitif vibe'ını koruyor. Bir yandan da telefonuna bakıyor Pat.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee:</strong> Evet Paterlarım. Yayını izleyenlerden biri de Andrew Zarian ve yayın içerisinde sıçtığım bir anı merakla bekliyormuş. Bu adam çok tehlikeli. Eline kozu verirsen onu popona monte edebilir. Neyseki Andrew yanlış adama bulaşmaman gerektiğini biliyorsun. Kıps. Seni seviyorum brom.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Yayın hayatıma bir süre ara vermiştik bildiğiniz üzere. Ancak beni ekranlarda, haber sitelerinde -bugün çıkan haberleri görmediniz umarım- veya yolda göreniniz vardır. Celtics - Knicks maçında görenleriniz de olmuş. O kadar iyi kamufle olmuşken hem de. Siz Paterlar bambaşka mevzusunuz ya. O günkü mahşer kalabalığı içerisinde fotoğraf çekilmekten vücudumda fosfor kalmadı aq ancak that's the point Paterlar olarak her yerde, her masada varız. Bileniniz vardır ancak bilmeyenlerinizin daha çok olduğunu düşündüğüm bir hususa geçmeden önce Elon Musk'a da buradan sevgilerimi yolluyorum. Sivri dilim birazcık derinden girmiş kendilerine. Hakkımda açılmış sayısız davaya bir yenisi daha eklendi ve kendisiyle davalık olmak en haz duyacağım olay olacaktı. Threads bir brander kazandı arkadaşlar. Sağ alt köşede göreceğiniz üzere. Oradan da follow yapabilirsiniz. Elon şımarık kuşkolara benzemeye başladın. Margot Robbie'ye Barbie filminde eşlik etmesi gerekenin sen olduğunu söylediğimde neden haksız olmadığımı ve büyük bir hit aldığımı şimdi tekrar anladım. Neyse umarım en yakın zaman görüşebiliriz boss. Seni yayınıma konuk etmekten de onur duyarım. Tabi sende birazcık kaldıysa.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Neyse onurdan bahsetmişken geçtiğimiz günlerde ben ve ekip arkadaşlarım adına kabul etmiş olduğum ödül var ki gerçekten mutluluk verici. (Ödülü gösteriyor.) Gerçekten çok teşekkür ediyorum bu güzel ve anlamlı ödül için. Yalnız daha ağır olsaymış. Taşırken ön ve arka kol çalışmış oldum. Yoksa bu ağırlık çalışmalar, fitness falan bir şeyin habercisi mi diyenleriniz olacaktır. Bu bölümde ona açıklık getirmek istiyorum. Aslında yayını yapmaktaki amacım ve bu konu özelinde verdiğimiz aradan dönüş.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Normal olarak hakkımda binlerce haber yazılıp çiziliyor ve güreşe geri dönme niyetimin olduğu şeklinde haberlerin servis edildiğini ve buna dair çokça mesajlar aldığımı söyleyebilirim. Ancak beni ekran karşısında her gördüğünüzde güreşin benim için bir tutku, çocukluk aşkı bir konfor alanı olduğunu sürekli dile getirdiğimi biliyorsunuz. Güreş geçmişim ve güreşe olan yakınlığım da herkesin malumu. Ne anlatıyor bu dangalak yine kafa açıyor diyenleriniz olabilir ancak giriş gelişme sonuç şekli gitme taraftarıyım ve böyle bodoslama bir giriş yapmak istedim konuya.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat fincanından bir yudum alıyor ve mikrofonunu düzelttikten sonra devam ediyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee: </strong>Sean Ross Sapp geçenlerde sabahın beşinde aradı. Bu herifte zaman kavramı diye bir şey yok. Söz konusu habercilikse yatağına kadar girer. Daha answer tuşuna basmadan "duyduklarım doğru mu?" şeklinde bir soru sordu. Rüyamda 3 tane hatunla plajda güneşlenirken Martinimi yudumluyordum be annesi belirsiz adam ne duymuş olabilirsin rüyamın en güzel yerinde aramak için. Seni lanet olası bana 3 hatun 2 Martini borçlusun.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Soruyu irdelememe kalmadan "haberi gireceğim ona göre iddialar doğru mu?" şeklinde leş gibi kokan ikinci sorusuna maruz kaldım. Bu adam tam bir savaşçı ag. "Jim Cornette ile gerçekten Broadway'de bir görüşme gerçekleştirdiniz mi? PGW iddiaları doğru mu bla bla bla?" Pentagon'a gitsene sen. Ne bileyim 51. Bölge'de uzaylı avına falan çık özellikle son dönemlerde Joenun da dikkatini çeken uzaylılar. Güreşe dair 1 haber servis etmek için kariyerini ortaya koyabilecek cesarete sahip. Vatoz avcısından daha cesur herif. Bunu sabah konuşalım şu an uyumam lazım diyerek yüzüne kapattım telefonu. Ve blocklamayı da unutmadım. Sabah uyandığımda ise 48 cevapsız arama sayısız mesaj ve hala acı acı çalmakta olan s*ktiğimin telefonu. Tanıdığım tanımadığım herkes tek bir iddianın peşine düşmüşler.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"Pat McAfee güreşe geri mi dönüyor?" "PGW ve Pat McAfee, really?"</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seni or*spu çocuğu Sean. Meğerse Fightfula haberi manşetten girmiş. Sanırım blocklamamı fazlasıyla içerledi. Annenle daha sonra ilgilenecek olsam da seni çok da suçlamıyorum dostum. Neyse Jim ile görüştüğüm iddiaları doğru. Alın size itiraf. Ancak bundan neden güreşe döneceğim veya PGW ile sözleşme imzaladığım gibi s*kik anlamlar çıkarılıyor anlamıyorum. Futbol gibi güreşe olan ateşim herkesçe bilinse de açıkçası şu anda hayatımdaki belirsizliklerle uğraşmak zorundayım. Bu güreşe dönmeyeceğim anlamına gelmeyecek tabi ki. Arka alan gerginliklerini, acıyı, mutluluğu, o muazzam atmosferi öylesine özlüyorum ki her zaman dönecekmişim gibi hazırlanıyorum. Ancak şu anda iddiadan öteye gitmeyen şeyler için uzun uzadıya konuşup program akışının dışına çıkmak istemezdim. Tekrar ringde bu denyoyu göreceksiniz belki saçma salak bir duyuru için belki host olarak belki de son bir dans şekli. Güreş defteri benim için asla kapanmadı. Ancak şu anda tamamen açılmış değil. Cornette ile görüşme nedenim de PGW öncesine dayanıyor. Bana herhangi bir teklifle gelmedi. Görüşme talebinde bulunan da bendim zira. Kendisinden The Pat McAfee Show'a davet ettim kendisi de beni kırmadı. Gerçi herifi 35. kez davet ediyorum henüz bir aksiyonunu göremedim. Belki söz konusu iddialar noktasında beni desteklercesine yayın konuğum olur bilemiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>McAfee oturduğu yerden ayağa kalkıyor ve kameraya yaklaşıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat McAfee: </strong>PGW veya farklı bir promosyon olur bir fikrim yok ancak Pat McAfee'nin olduğu yerde her zaman olasılık vardır. Profesyonel güreşin kimilerince şımarık kimilerince sinir bozucu kimilerine göre ise her zaman lazım olan ismi olarak bir gün yeniden ringde olacağım. Sadece beklemede kalın, I'll be back soon...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Pat'in kameraya şeytani gülüşü eşliğinde The Pat McAfee Show sona eriyor. Gelecek yayında görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sling Blade, post: 12795, member: 10"] [CENTER][ATTACH type="full"]554[/ATTACH] [B]Pat McAfee yayından önce hararetli bir telefon konuşması içerisinde buluyor kendisi. Pat McAfee:[/B] Hakkımda yazılmış olan asılsız ve iğrenç bir haber üzerinden beni lekeleyemesiniz. Derhal bu haberi kaldırın ve bir tekzip yayınlayın. Gerekli yasal işlemleri başlatacağım ve bundan dolayı hepiniz s*ki tuttunuz. Bunu o Atlanta Airport'a dönmüş kel kafana iyi yaz. [B]Telefondaki Şahıs:[/B] Ama efendim öncesinde- [B]Pat McAfee:[/B] Şu bok çuvalına dönmüş ağzını kapat ve dediğimi yap. Yayın yönetmenin denen zımbırtıya da selamlarımı ilet. O ne demek istediğimi anlar. [B]McAfee bir hışımda telefonu kapatıyor ve yanındaki koltuğa atıyor bir taraftan da söyleniyor. Pat McAfee:[/B] Koduğumun ahrazı. Şeye sürülecek aklı yok gelmiş burada duyumcuyum ayaklarına falan yatıyor. Neyse arkadaşlar toparlanın yayına geçiyoruz. Yeterince geciktik zaten. [B]Son hazırlıklar yapılıyor ve Pat McAfee Show başlıyor. Pat McAfee:[/B] İyi geceler "Pater"lar. Gecikmeden dolayı şahsım adına özür diliyorum. Aksiyon ve gerilim seviyesi up olan bir hayatım olduğunu zaten biliyorsunuz. Bugün de hakkımda çıkan bazı haberler hakkında uğraşmam gereken 1-2 bok vardı ama şu anda üzerine daha da konuşup leş kargalarına prim vermek istemiyorum. Avukatlarım gerekli işlemleri en yakın zamanda başlatıp icaplarına bakacaktır. Whatever ne diyorduk? Gray's Papaya'dan siparişlerinizi verdiyseniz, tavuk kanatlarından oluşan kova ve biralarınızı aldıysanız Super Bowl havasında geçecek olan Pat McAfee şovun 1382. bölümü başlıyor. [ATTACH type="full"]555[/ATTACH] [B]Intro yayınlandıktan sonra az önce ayakta olan McAfee'nin masasına geçtiğini görüyoruz. Az önceki gergin halinden eser yok şu anda ve her zamanki pozitif vibe'ını koruyor. Bir yandan da telefonuna bakıyor Pat. Pat McAfee:[/B] Evet Paterlarım. Yayını izleyenlerden biri de Andrew Zarian ve yayın içerisinde sıçtığım bir anı merakla bekliyormuş. Bu adam çok tehlikeli. Eline kozu verirsen onu popona monte edebilir. Neyseki Andrew yanlış adama bulaşmaman gerektiğini biliyorsun. Kıps. Seni seviyorum brom. Yayın hayatıma bir süre ara vermiştik bildiğiniz üzere. Ancak beni ekranlarda, haber sitelerinde -bugün çıkan haberleri görmediniz umarım- veya yolda göreniniz vardır. Celtics - Knicks maçında görenleriniz de olmuş. O kadar iyi kamufle olmuşken hem de. Siz Paterlar bambaşka mevzusunuz ya. O günkü mahşer kalabalığı içerisinde fotoğraf çekilmekten vücudumda fosfor kalmadı aq ancak that's the point Paterlar olarak her yerde, her masada varız. Bileniniz vardır ancak bilmeyenlerinizin daha çok olduğunu düşündüğüm bir hususa geçmeden önce Elon Musk'a da buradan sevgilerimi yolluyorum. Sivri dilim birazcık derinden girmiş kendilerine. Hakkımda açılmış sayısız davaya bir yenisi daha eklendi ve kendisiyle davalık olmak en haz duyacağım olay olacaktı. Threads bir brander kazandı arkadaşlar. Sağ alt köşede göreceğiniz üzere. Oradan da follow yapabilirsiniz. Elon şımarık kuşkolara benzemeye başladın. Margot Robbie'ye Barbie filminde eşlik etmesi gerekenin sen olduğunu söylediğimde neden haksız olmadığımı ve büyük bir hit aldığımı şimdi tekrar anladım. Neyse umarım en yakın zaman görüşebiliriz boss. Seni yayınıma konuk etmekten de onur duyarım. Tabi sende birazcık kaldıysa. Neyse onurdan bahsetmişken geçtiğimiz günlerde ben ve ekip arkadaşlarım adına kabul etmiş olduğum ödül var ki gerçekten mutluluk verici. (Ödülü gösteriyor.) Gerçekten çok teşekkür ediyorum bu güzel ve anlamlı ödül için. Yalnız daha ağır olsaymış. Taşırken ön ve arka kol çalışmış oldum. Yoksa bu ağırlık çalışmalar, fitness falan bir şeyin habercisi mi diyenleriniz olacaktır. Bu bölümde ona açıklık getirmek istiyorum. Aslında yayını yapmaktaki amacım ve bu konu özelinde verdiğimiz aradan dönüş. Normal olarak hakkımda binlerce haber yazılıp çiziliyor ve güreşe geri dönme niyetimin olduğu şeklinde haberlerin servis edildiğini ve buna dair çokça mesajlar aldığımı söyleyebilirim. Ancak beni ekran karşısında her gördüğünüzde güreşin benim için bir tutku, çocukluk aşkı bir konfor alanı olduğunu sürekli dile getirdiğimi biliyorsunuz. Güreş geçmişim ve güreşe olan yakınlığım da herkesin malumu. Ne anlatıyor bu dangalak yine kafa açıyor diyenleriniz olabilir ancak giriş gelişme sonuç şekli gitme taraftarıyım ve böyle bodoslama bir giriş yapmak istedim konuya. [B]Pat fincanından bir yudum alıyor ve mikrofonunu düzelttikten sonra devam ediyor. Pat McAfee: [/B]Sean Ross Sapp geçenlerde sabahın beşinde aradı. Bu herifte zaman kavramı diye bir şey yok. Söz konusu habercilikse yatağına kadar girer. Daha answer tuşuna basmadan "duyduklarım doğru mu?" şeklinde bir soru sordu. Rüyamda 3 tane hatunla plajda güneşlenirken Martinimi yudumluyordum be annesi belirsiz adam ne duymuş olabilirsin rüyamın en güzel yerinde aramak için. Seni lanet olası bana 3 hatun 2 Martini borçlusun. Soruyu irdelememe kalmadan "haberi gireceğim ona göre iddialar doğru mu?" şeklinde leş gibi kokan ikinci sorusuna maruz kaldım. Bu adam tam bir savaşçı ag. "Jim Cornette ile gerçekten Broadway'de bir görüşme gerçekleştirdiniz mi? PGW iddiaları doğru mu bla bla bla?" Pentagon'a gitsene sen. Ne bileyim 51. Bölge'de uzaylı avına falan çık özellikle son dönemlerde Joenun da dikkatini çeken uzaylılar. Güreşe dair 1 haber servis etmek için kariyerini ortaya koyabilecek cesarete sahip. Vatoz avcısından daha cesur herif. Bunu sabah konuşalım şu an uyumam lazım diyerek yüzüne kapattım telefonu. Ve blocklamayı da unutmadım. Sabah uyandığımda ise 48 cevapsız arama sayısız mesaj ve hala acı acı çalmakta olan s*ktiğimin telefonu. Tanıdığım tanımadığım herkes tek bir iddianın peşine düşmüşler. [I]"Pat McAfee güreşe geri mi dönüyor?" "PGW ve Pat McAfee, really?"[/I] Seni or*spu çocuğu Sean. Meğerse Fightfula haberi manşetten girmiş. Sanırım blocklamamı fazlasıyla içerledi. Annenle daha sonra ilgilenecek olsam da seni çok da suçlamıyorum dostum. Neyse Jim ile görüştüğüm iddiaları doğru. Alın size itiraf. Ancak bundan neden güreşe döneceğim veya PGW ile sözleşme imzaladığım gibi s*kik anlamlar çıkarılıyor anlamıyorum. Futbol gibi güreşe olan ateşim herkesçe bilinse de açıkçası şu anda hayatımdaki belirsizliklerle uğraşmak zorundayım. Bu güreşe dönmeyeceğim anlamına gelmeyecek tabi ki. Arka alan gerginliklerini, acıyı, mutluluğu, o muazzam atmosferi öylesine özlüyorum ki her zaman dönecekmişim gibi hazırlanıyorum. Ancak şu anda iddiadan öteye gitmeyen şeyler için uzun uzadıya konuşup program akışının dışına çıkmak istemezdim. Tekrar ringde bu denyoyu göreceksiniz belki saçma salak bir duyuru için belki host olarak belki de son bir dans şekli. Güreş defteri benim için asla kapanmadı. Ancak şu anda tamamen açılmış değil. Cornette ile görüşme nedenim de PGW öncesine dayanıyor. Bana herhangi bir teklifle gelmedi. Görüşme talebinde bulunan da bendim zira. Kendisinden The Pat McAfee Show'a davet ettim kendisi de beni kırmadı. Gerçi herifi 35. kez davet ediyorum henüz bir aksiyonunu göremedim. Belki söz konusu iddialar noktasında beni desteklercesine yayın konuğum olur bilemiyorum. [B]McAfee oturduğu yerden ayağa kalkıyor ve kameraya yaklaşıyor. Pat McAfee: [/B]PGW veya farklı bir promosyon olur bir fikrim yok ancak Pat McAfee'nin olduğu yerde her zaman olasılık vardır. Profesyonel güreşin kimilerince şımarık kimilerince sinir bozucu kimilerine göre ise her zaman lazım olan ismi olarak bir gün yeniden ringde olacağım. Sadece beklemede kalın, I'll be back soon... [B]Pat'in kameraya şeytani gülüşü eşliğinde The Pat McAfee Show sona eriyor. Gelecek yayında görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın.[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
The Pat McAfee Show #1342 "İddialar"
Menü
Giriş yap