Arka alanda Sasha Banks ile ellerinde bardakta kola olarak tahmin ettiğimiz bir içecek içerek ve gülerek ilerlerken kamera açılıyor. Yerde yatan muhabiri görünce Christian duraksar ve suratı asılır.
Sasha: Bu kim Cage?
Christian: Bizim aptal muhabir olsa gerek.
Sasha: Bunu gördün mü Cage?
Christian: Neyi
Telefonu eline alan Christian Jey Uso'nun mesajını ve tehditini izledikten sonra telefonu duvara fılatıyor.
Sasha: Cage ne yaptın o benim telefonum.
Christian cebinden iPhone 15 Pro çıkartıp Sasha'ya veriyor.
Christian: Al bebeğim
Sasha, Christian'ı yanaktan öpüyor ve gülümsüyor.
Christian telefonunu alıp birini arıyor.
Christian: Alo benim Christian Bizim muhabiri yakalamış. Evet biliyorum B planını devreye sokun ona babaya saygı gösterilmesi gerektiğini öğreteceğim. Merak etme her şey şirket kurallarına uygun olacak kendimi yakacak bir şey değil ama o lafları ve Sasha'ya ettiği küfürleri yedireceğim. Neyse dediğim gibi bugün buluşuyoruz sana adresi atarım. Adamları da getir bu dengesizin delikanlı olmadığını biliyoruz.
Sasha: Ne oluyor bebeğim
Christian: Görürsün, Gidiyoruz o muhabire boşuna para yedirmedim yolda anlatırım.
İkisi hızlıca çıkışa doğru giderken kamerayı gören Christian Uso'ya mesaj yolluyor.
BABANA SAYGI GÖSTERECEKSIN!
Ve ikili hızlıca alandan ayrıldı ve kameralar kapanıyor.
Sasha: Bu kim Cage?
Christian: Bizim aptal muhabir olsa gerek.
Sasha: Bunu gördün mü Cage?
Christian: Neyi
Telefonu eline alan Christian Jey Uso'nun mesajını ve tehditini izledikten sonra telefonu duvara fılatıyor.
Sasha: Cage ne yaptın o benim telefonum.
Christian cebinden iPhone 15 Pro çıkartıp Sasha'ya veriyor.
Christian: Al bebeğim
Sasha, Christian'ı yanaktan öpüyor ve gülümsüyor.
Christian telefonunu alıp birini arıyor.
Christian: Alo benim Christian Bizim muhabiri yakalamış. Evet biliyorum B planını devreye sokun ona babaya saygı gösterilmesi gerektiğini öğreteceğim. Merak etme her şey şirket kurallarına uygun olacak kendimi yakacak bir şey değil ama o lafları ve Sasha'ya ettiği küfürleri yedireceğim. Neyse dediğim gibi bugün buluşuyoruz sana adresi atarım. Adamları da getir bu dengesizin delikanlı olmadığını biliyoruz.
Sasha: Ne oluyor bebeğim
Christian: Görürsün, Gidiyoruz o muhabire boşuna para yedirmedim yolda anlatırım.
İkisi hızlıca çıkışa doğru giderken kamerayı gören Christian Uso'ya mesaj yolluyor.
BABANA SAYGI GÖSTERECEKSIN!
Ve ikili hızlıca alandan ayrıldı ve kameralar kapanıyor.