RPG Führer'in Laneti Üzerinde Olacak

Konular
989
Beğeni sayısı
1,432
PG Nakit
2,230
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Wichita, Kansas
19:37

Kameralar birden Ascension Via Christi St. Francis'da açılıyor.

Via%20Christi-St.%20Francis.jpg

Doktorları bir hastanın kafasına dikiş atarken görüyoruz. Dikiş yapılan kişinin Ludwig Kaiser olduğu görülüyor.

Db73pGfX0AAl0Jh.jpg

Doktor: Kafanıza aldığınız sandalye darbesi kritik bir bölgeye gelmiş. Birkaç gün dinlenirseniz iyi olacaktır.

Ludwig Kaiser: Öyle olsun bakalım. Teşekkür ederim.

Doktorlar odadan ayrılırken Ludwig ayağa kalkıp konuşmaya başlıyor.

363331660004eefe59ac17ffd9cb3061.jpg

Ludwig Kaiser:
Vay be. PGW'a böyle başlayacağım aklıma gelmezdi. O keltoş verdammter mistkerl sandalyeyi kafama sağlam geçirdi. Ama bir hata yaptın dostum. Sana öyle bir zulüm yaşatacağım ki bir daha ringlere adım atamayacak hale geleceksin. Führer'in vakti zamanında yaptığı Holokost'u bilirsin. Sana o Yahudiler'in kaderini yaşatacağım. Tehlikenin ta kendisini karşına aldığın için çok pişman olacaksın. Führer'in laneti üzerine yapışacak kumpel.

Ludwig konuşmasını bitirdikten sonra gözlerini kapatıp derin bir nefes alıyor ve konuşmaya devam ediyor.

Ludwig Kaiser: O darbeyi senin keline ben vursaydım belki de burada konuşacak kişi sen olacaktın ama o küçük aklını kullanıp şimdilik kurtulmayı başardın. Sana ileride yapacaklarım diğerlerine gözdağı olsun sevgili Ciampa. Artık buradaki günlerin sayılı. Auf Wiedersehen dostum.

Ludwig kısa bir konuşma sonrası odasından ayrılırken kapıyı başkası açar.

???: Gute Besserung, Kumpel.

Ludwig karşısında gördüğü kişiye doğru hafifçe gülümserken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: