- Konular
- 2
- Beğeni sayısı
- 18
- PG Nakit
- 0
Baylar ve bayanlar tekrardan hoş geldiniz. Uzun zaman sonra karşınıza çıkıyorum ve bunu garipsediğinizin farkındayım. Bugün buraya çıkma sebebim çok basit. Keşke SUPERSTARS şovumun olumlu gidişatını konuşmak için burada olsaydım ancak üzücü bir şekilde konumuz bu değil. Konumuz Cody Rhodes! Ne adam ama... Beni dinlediğini biliyorum Cody. O parlak yıldızların, o büyülü anların ardında kaybolan adamı hatırlıyor musun? Evet, o sensin. Yani sendin. O döneme bakıp durduğumda ne hale geldiğini görmek... Hayal kırıklığına uğramamak elde değil. Buraya ilk adımını attığında senden beklentiler her zaman olduğu gibi yüksekti. Ama ne oldu? Goldberg'ı yendin, Chavo'yu ise yenmeye herkesten çok yakındın. Babanı gururlandırmak bir adım ötedeydi oğlum ama sen ne yaptın? Herkesin senden en tepeye oturmanı beklediği anda sen ne yaptın Cody? Soyadına ihanet ettin. Tam zirveye çıkacağın o anda! İnsanları yüzüstü bıraktın. PGW serüvenin... acı bir hatıra. Bir baba, kendi oğlunun bu şekilde düşeceğini asla görmek istemez. İyi ki görmedi... Ne var biliyor musun Cody? Şimdi düşünüyorum da Dusty tam zamanında bu dünyadan gitmiş. Çünkü emin ol yaşasaydı ve senin şu halini görseydi ölümü daha acı verici olurdu.
Miz'e karışık tepkiler geliyor ama o tüm dobralığıyla devam ediyor.
Neden senden nefret ettiğimi düşünüyordun ya, işte tam olarak bundan dolayı. Seni etrafta gördükçe, bir zamanlar büyük olan bu adamın nasıl küçüldüğünü görmek beni rahatsız ediyor. Sen, sadece bir hayal kırıklığısın, Cody. Anladın mı? Bu arenada gezinen bir hayalet gibisin, Dusty'nin hatırasını kirletiyorsun. İnsanlar bir şovu yönettiğim için bazı şeyleri alttan almamı ve susmamı bekliyor ancak bunu yapmayacağım. Baban seni yetiştirdi, sana her şeyi öğretti, ancak ne yaptın? Bir maske taktın ve kendi kimliğini kaybettin. Stardust olmak, senin için bir kaçış mıydı? Yoksa gerçekten Cody Rhodes olmak mı sana ağır geliyordu? Belki de tüm bunlar bir numaraydı, belki de içindeki karanlıkla yüzleşmek istemedin. Başarısızlığınla! Ama şimdi, işler değişti. Artık benimle yüzleşmek zorundasın, Cody. Double or Nothing gecesi, seni hem geçmişinle hem de geleceğinle yüzleştireceğim ve emin ol bu sadece başlangıç olacak. BECAUSE I'M THE MIZ AND I'M..... AWESOME!