RPG Aile

Porridge Boss

To Whom It May Concern
Konular
7
Beğeni sayısı
66
PG Nakit
60
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Favori Güreşçi
Big Show
images_1_300x250.jpeg

Rey Mysterio : Neyi yanlış yaptık adamım..

Kameralar Rey Mysterio'yu bir barda, telefonundan eski fotoğraflarına bakarken yakalıyor.

Rey Mysterio : Canımı ne sıkıyor biliyor musun? Hepimiz aynı kandan geliyoruz. Aynı yer. Hepimiz kardeşiz. Birlik olmamız lazım adamım. Gerçek Meksikalılar gibi. Ancak gelip bakıyorsun, bizim kardeşimiz, bize sırtını çeviriyor. Eddie'ye sırtını dönüyor.

images_3_300x250.jpeg

Rey'in gözünün sulandığı belli oluyor.

Rey Mysterio : Hayır.. Buna izin veremem.. Zaten bizlerin aşağılandığı bu ortamda ayrışmamıza izin veremem. Rey direkt olarak kameraya bakıyor. Chavo, bunu izleyeceğini biliyorum kardeşim. Haftaya maçımızda.. Seni incitmek değil amacım. Ancak bu yaptıklarının en ufak bir açıklaması yok.. Gel kardeşim. Bu maçta sorunlarımızı ringte halledelim. Ondan sonra tüm latinolarla kol kola girip dolaşalım. Nasıl ha? Eddie ile dertlerini biliyorum adamım. Ancak işin sonunda biz aileyiz.

Rey vücudundaki Aalyah, Angie ve 'EG' dövmelerini gösteriyor.

Rey Mysterio : Aile bizim için her şey. Köklerinin nereden geldiğini unutma. La familia es la brújula que nos guía.

Rey Mysterio : Chavo.. Adamım, sana söyleyeceklerim bunlar. Her şeyi açığa kavuşturduğumu düşünüyorum ama.. Eğer o ringten çıktığımızda, Eddie'ye aynı şekilde dil uzatmayı sürdürürsen, bu sefer bu kadar sakin olmayacağımı, hatta bu kadar sakin olmayacağımızı bilmeni isterim. Aile içinde husumet olmaz Chavo. Kararını ver..

Kameralar hafiften uzaklaşırken Rey'in telefonunu son kez çekiyor.

images_2_300x250.jpeg

Rey Mysterio : Senin için başaracağım, Eddie. Senin için..

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: