RPG DREAM OVER

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,680
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
23.12.2020

evett.jpg

Triple H: Bu görüşmeyi normalde benimle yapmamam gerekiyor. Babam rastgele birisini gönderirdi ve gereken olurdu.

Velveteen Dream: Beni anlamıyors-

Triple H: Neden yaptın? Hadi ama ikimiz de burada ne döndüğünü biliyoruz.

Velveteen Dream: Hunter, bak ben öyle bir şey yapmadım. Evet hareketli bir hayatım var; ama ben kimseye zarar vermiyorum. Beni tanıyorsun.

Triple H: Evet seni tanıyorum. Gidip de sonuç olarak kimseyi gasp etmedin, pedofili de değilsin. Kara para da aklamıyorsun. Ama bu yaptığın şeyden ötürü bu şirkette an itibariyle bulunamazsın.

Velveteen Dream: Hunter..

Triple H: Bana Hunter diye seslenme. Arkadaşım değilsin, sadece iş yapıyorduk ve o da bitti.

Velveteen Dream: Açıklamama izin ver, üzerime çamur atıyorlar. Bu hepimizin başına geliyor ve belki de bu durum benim hayatımı tehlikeye atıyor. Benim bir kız arkadaşım var, evlenmek üzereyiz. Hem geçirdiğim soruşturma hem bu... Ben yanlış bir şey yapmad-

Triple H: Tazminatın için insan kaynaklarına git. Hesabına hak edişini atacaklar. Çok yazık oldu. Senin gibi bir yetenek belki de uzun bir süre karşıma çıkmayacak; ama bu durum tolere edilebilecek bir durum değil.

Velveteen Dream: Söyle o zaman suçum ne?

Triple H: Suçunu gayet iyi biliyorsun.

Velveteen Dream: O zaman söyle ben de bileyim.

Triple H: Kovuldun.

Velveteen Dream: Hakkımda atılan çamurların hepsi kumpas! Arkamda dur ve bunu insanlara göstereyim.

Triple H: İyi bir güreşçisin Velveteen; ama maalesef ki yaşadığımız bu olayda iş için en iyisi bu. Üzgünüm.

Triple H ayağa kalkıp gitmeye yeltenirken Velveteen Dream de ayağa kalkıp Triple H'i kolundan tutuyor.

Velveteen Dream: Ne yaptığımı söyle bana! Suçumu söyle! ÖĞRENMEK İSTİYORUM HUNTER!

Triple H: Güvenlik!

Odaya güvenlik görevlilerinin girmesiyle Velveteen Dream'in oradan gönderilmesi bir oluyor.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: