Khontkar'ın İstatistiksel Düşüşü


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
205
Mesajlar
3,745
Beğeni sayısı
1,067
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
IMG_0534.jpeg

2019 yılında 63 milyon stream alan Khont, bu seneki wrapped istatistiklerini paylaştı. 2023 yılında 41 milyon stream almış, arada 22 milyonluk (basic math) bir fark var. Bu sene Pembe albümü ve 2 tane single çıkartan Khont'un bu düşüşünü neye bağlıyorsunuz? Pembe albümü çok mu beklenti altında kaldı yoksa UZI, Motive gibi isimlerin yükselişi dolayısıyla kendisinin pastadaki payı küçüldü mü?

 

Kero

evleniyormuşsun
Katılım
2 Tem 2023
Konular
421
Mesajlar
5,283
Beğeni sayısı
668
PG Nakit
125
Bence Uzi, Blok3 gibi adamların yükselişe geçmesi Khontkar, Şehinşah, Allame,.Hidra gibi rapçiler için sıkıntı yarattı. Çünkü artık yapacak bir şey yok devir onların devri geçen 5 arabanın 4 ünde bunlar var. O saydığım isimler gibi has rapçi olanlarda ortalama bir şarkıları sadece kemik kitle tarafından ilgi görüyor. Ekstra bir parça yapabilirlerse o zaman yine Uzi kadar patlamasada patlar bence. Keşke hâlâ Uzi falan yerine bu isimler olsa en tepelerde.
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,847
Mesajlar
4,769
Beğeni sayısı
893
PG Nakit
500
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Senelere göre belli başlı isimler piyasayı alıp götürüyor açıkçası. Bu sene Blok3 ve Motive'nin piyasaya kurduğu hüküm dinlenmelerde düşüş olmasının en büyük etkeni bence. Khont'un bu sene özelinde çok sükse yapan bir parçası da düşmedi yanlışım yoksa. Bu iki sebep arada ki farkı açıklar bence.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
488
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Khontkar'ın müziği hiç kalite kaybı yaşamadı bana göre sadece insanlar Jenga ya da 3-2-1 işlerden biraz daha sorunum olmasa da keko müziğine yöneldi. Khont'un da hit almak için tarzını değiştirmeyeceğini düşünürsek normal geliyor bana bu kayıp. Müzik sürekli giyim gibi moda usülü işlediği için can sıkıyor bu tarz durumlar da biz yine de şu kasayız;

Khontkar'ın milyonlarca hayranı varsa ben de onlardan biriyim.
Khontkar'ın on hayranı varsa bende onlardan biriyim.
Khontkar'ın sadece bir hayranı varsa o da benim.
Khontkar'ın hayranı yoksa , bu artık dünyada olmadığım anlamına gelir.
 

Badger

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
489
Mesajlar
3,168
Beğeni sayısı
504
PG Nakit
560
Konum
Bursa
Favori Güreşçi
Triple H
Bu piyasada her sene kral değişiyor aga yapacak bir şey yok. Şu anda Motive, BLOK3, UZI gibi isimler varken Allame, Hidra, Khontkar gibi isimlerin piyasayı yürütmesini bekleyemeyiz.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,405
Mesajlar
14,276
Beğeni sayısı
3,718
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Khontkar eğer dinlenmelerinin o noktada sabit kalmasını ya da daha çok yükselmesini isteseydi bunu kesinlikle yapardı. Sadece müziğini yapmakla, üretmekle uğraşıyor ve bunu yaparken ekibindeki çocukları yükseltmek için de bir uğraş veriyor. Zaten hatırı sayılır düzeyde bir kemik kitle oluşturmuş durumda, onu oturttuktan sonra kalanını çok da önemseyeceğini düşünmüyorum Khont’un. İstatistikleri düşmüş olabilir ama kalitesi hala sabit, hatta bence arttırdı bile kaliteyi. Biz razıyız babadan, olağan bir sıklıkla üretmeye devam edip bizi sanatından mahrum bırakmadıkça da kolay kolay küsmeyiz.

Bir diğer nokta da bence birçok şeyde olduğu gibi müzikte de ülkenin kalbinin İstanbul’da atıyor olması. Dün Khontkar, Piyancı’nın podcastine katılmış biraz onu dinledim ve orada da bahsediyorlar bundan. Başka şehirlerin MC’si olup da işleri yürütmekte zorlandıkları için İstanbul’a taşınan birçok MC var ama Khontkar bunu yapmayı tercih etmedi, ki halinden de memnuna benziyor bu konuda sorulan sorulara verdiği cevaba göre. Bu işleri İstanbul dışından yönetmek kolay olmuyor, ama yine de bir şekilde üstesinden geliyor Khont. Bunun da ciddi bir etken olabileceğini düşünüyorum dinlenme sayılarının düşmesinde.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: