Faruk Koca'nın İfadesinden Kesitler

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
TCK 87'den de ceza almaktan yırtmak için böyle bir ifade vermiş ama TCK 86/3-c'den yırtamayacağı açık tabii. Bu arada bence de Halil Umut Meler'in yüzünün o hale gelmesine Faruk Koca sebep olmamıştır muhtemelen, yerdeki tekmelerden dolayı o hale gelmiştir diye düşünüyorum. Diğer iki şahıs TCK 87'den de 86/3-c'den de yırtamayacak, zaten onların hiçbir şeyden yırtamayacağı açık da Faruk Koca'yı bu işten bir güzel sıyırırlar, kendisine ilişkin hükmedilecek cezaya HAGB uygulanacaktır diye tahmin ediyorum.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
TCK 87'den de ceza almaktan yırtmak için böyle bir ifade vermiş ama TCK 86/3-c'den yırtamayacağı açık tabii. Bu arada bence de Halil Umut Meler'in yüzünün o hale gelmesine Faruk Koca sebep olmamıştır muhtemelen, yerdeki tekmelerden dolayı o hale gelmiştir diye düşünüyorum. Diğer iki şahıs TCK 87'den de 86/3-c'den de yırtamayacak, zaten onların hiçbir şeyden yırtamayacağı açık da Faruk Koca'yı bu işten bir güzel sıyırırlar, kendisine ilişkin hükmedilecek cezaya HAGB uygulanacaktır diye tahmin ediyorum.
Meslek erbabı olunca bilimsel konuşma işi...

Sayfa sayfa yumruk görüntüleri varken şöyle tokat vurdum deme kolpası hafif kıkırdattı yalan mı söyleyelim. Umarım gereğinden fazlasını alır cezai olarak.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,441
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito

@GBB

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,883
Beğeni sayısı
4,371
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: