Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ankaragücü Başkanından Halil Umut Meler’e Yumruklu Saldırı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Bogi" data-source="post: 140032" data-attributes="member: 39"><p>Şimdi burada bir tavır sıkıntısı olduğu sabit. Birincisi A takımı yöneticisi biz bitirtmeyiz derken b takımının susmasını bekleyip bunun normal olduğunu düşünüyorsak sorun var demektir. Yapılan aleni hatalar varken bir kulüp başkanının çıkıp tepkinizi demokratik yollarla sonuna kadar gösterin demesini teşvik edici demekte bana saçma geliyor. Hata var ama olsun diyip susmak mı zorundalar veya ya hakemlerimiz çok tatlış bi daha yapmaslarrr gibi ponçik mi takılmalarını istiyorsunuz? Hak savunmak için söylenilen sözün ben çokta yanlış olmadığına inanıyorum. Tarafım, böyle düşünüyor olmam da normal herhalde. </p><p></p><p>Hakemlik standardının yerin dibine girdiği bir yerde bu yaşananın çok şaşırtıcı olmadığını düşünüyorum. Biri elbet yapacaktı, kulüp başkanının yapmış olması biraz abartı oldu sadece. Çünkü bu ülkede futbol denilen spor dibine kadar siyasetin içine battı. Dibine kadar aptal hesapların döndüğü ve kimin ne isterse onu oynattığı bir hale geldi. Yanlış anlaşılmasın savunmak için söylemiyorum, benim de hakem arkadaşım var asla başına gelmesini istemem böyle rezalet bir skandalın ama kuralların bittiği yerde orman kanunları başlar. </p><p></p><p>Önce o basiretsiz TFF başkanı gidecek, sonrasında MHK'deki kukla. Bu ülke doğru düzgün futbol insanları yetiştirmeye başladıktan sonra belki bir şeyler değişir ama zannetmiyorum. Bu arada bu Süper Lig'de oldu diye bu kadar olay oldu. Alt liglerde dönen olayların üzerine gidilse futbola tümden kilit vurup hep beraber voleybola yöneliriz. Ezcümle hedef göstermenin manası yok, hedef belli bilmemkim kılılıklı malum şahıs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bogi, post: 140032, member: 39"] Şimdi burada bir tavır sıkıntısı olduğu sabit. Birincisi A takımı yöneticisi biz bitirtmeyiz derken b takımının susmasını bekleyip bunun normal olduğunu düşünüyorsak sorun var demektir. Yapılan aleni hatalar varken bir kulüp başkanının çıkıp tepkinizi demokratik yollarla sonuna kadar gösterin demesini teşvik edici demekte bana saçma geliyor. Hata var ama olsun diyip susmak mı zorundalar veya ya hakemlerimiz çok tatlış bi daha yapmaslarrr gibi ponçik mi takılmalarını istiyorsunuz? Hak savunmak için söylenilen sözün ben çokta yanlış olmadığına inanıyorum. Tarafım, böyle düşünüyor olmam da normal herhalde. Hakemlik standardının yerin dibine girdiği bir yerde bu yaşananın çok şaşırtıcı olmadığını düşünüyorum. Biri elbet yapacaktı, kulüp başkanının yapmış olması biraz abartı oldu sadece. Çünkü bu ülkede futbol denilen spor dibine kadar siyasetin içine battı. Dibine kadar aptal hesapların döndüğü ve kimin ne isterse onu oynattığı bir hale geldi. Yanlış anlaşılmasın savunmak için söylemiyorum, benim de hakem arkadaşım var asla başına gelmesini istemem böyle rezalet bir skandalın ama kuralların bittiği yerde orman kanunları başlar. Önce o basiretsiz TFF başkanı gidecek, sonrasında MHK'deki kukla. Bu ülke doğru düzgün futbol insanları yetiştirmeye başladıktan sonra belki bir şeyler değişir ama zannetmiyorum. Bu arada bu Süper Lig'de oldu diye bu kadar olay oldu. Alt liglerde dönen olayların üzerine gidilse futbola tümden kilit vurup hep beraber voleybola yöneliriz. Ezcümle hedef göstermenin manası yok, hedef belli bilmemkim kılılıklı malum şahıs. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Ankaragücü Başkanından Halil Umut Meler’e Yumruklu Saldırı!
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt