Beşiktaşlılar Nerede?


Kero

sizinle muhattabım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
425
Mesajlar
5,594
Beğeni sayısı
708
PG Nakit
125
Öncelikle Beşiktaşlı abilerim, kardeşlerim beni yanlış anlamasınlar. Bu başlıktan kastım şu: Eskiden takımların tedirgin geldiği, kulaklarının sağır olduğu, tüm dünyanın bildiği ve Avrupa'nın en iyi tribünlerinden olan o efsane çArşı nerede? Bugün resmen özellikle maçın ikinci yarısında full Fenerbahçe tribünleri dinledi izleyenler televizyonda.

Bazı kişiler deplasman tribününün konumundan dolayı diyorlar, evet o da bunun bir parçasıdır tabii ancak ciddi manada şu an Beşiktaş tribünlerinde çok büyük gerileme söz konusu. Hem deplasmanlarda hem iç sahada.

Nerede bu "gerçek Beşiktaşlılar?"​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kero

sizinle muhattabım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
425
Mesajlar
5,594
Beğeni sayısı
708
PG Nakit
125
Kero'nun tribün sevdası...
Tribünsüz futbol olmaz ağabey maalesef. Yok Türk tribünleri öyle yok Türk tribünleri böyle. Neyi var abi Türk tribünlerinin? Türkiye'de tribün diye bir şey yok maalesef. Tribün konusunda Dünyanın geri kalanından önde olduğumuz çok az şey var, bunlardan birisi takıma bağlılık diğeri ise böyle sevda solu besteler. Ama harici yok abi yok. Ha ama potansiyel var mı tabii ki var. Bizde de tribünlerde en basitinden Almanya ya da İtalya ne bileyim Balkan kuralları geçerli olsa, meşaleler falan bizde görsel şölenlere imza atsak keşke. Çok mu şey istiyoruz? Keşke Türkiye'de şehir takımı tutma geleneği olsa, keşke tribünlerde bu kadar yasak olmasa... Passo diye bir şey bulmuşlar sizin bulacağınız sisteme ben...
 

Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,059
Mesajlar
4,653
Beğeni sayısı
1,036
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Bir an önce toparlanma gerekiyor çArşı'ya çok net. O eski ruhtan çok uzakta. Belki yeni yönetim ile beraber kemik kitle de gelirse eski İnönü Ruhu'nun az birazı bile dönebilir.
Arat'ın projelerde bahsettiği stadyum revizyonları tribünü toplayacak gibi duruyor.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,493
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Beşiktaş tribünü leş kokuyor uzun süredir zaten. Bu maç da mum diktikleri maç oldu. Korkunç bir tribün performansı.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: