Aboubakar İlk 11'de Olmayabilir

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
536
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Bir an önce bu takımda ne kadar sahada yürüyen, sakat numarası yapan, sürekli sakatlanan, yeteneksiz ne kadar futbolcu varsa hepsini kapının önüne konması gerekiyor. Transfer sezonu başlar başlamaz hepsini bir Peugeot J9'un içine doldurup Sabiha Gökçen'e bırakacaksın direkt o çok istedikleri Afrika Kupası'na gitsinler buradan ama ne yazık ki Ahmet Nur Çebi bunlarla seneliği 2,5 milyon eurodan 2-3 senelik sözleşmeler yaptığı için bu dediğimi yapamıyoruz.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Bir an önce bu takımda ne kadar sahada yürüyen, sakat numarası yapan, sürekli sakatlanan, yeteneksiz ne kadar futbolcu varsa hepsini kapının önüne konması gerekiyor. Transfer sezonu başlar başlamaz hepsini bir Peugeot J9'un içine doldurup Sabiha Gökçen'e bırakacaksın direkt o çok istedikleri Afrika Kupası'na gitsinler buradan ama ne yazık ki Ahmet Nur Çebi bunlarla seneliği 2,5 milyon eurodan 2-3 senelik sözleşmeler yaptığı için bu dediğimi yapamıyoruz.
Haklısın kral her yazdığında katılıyorum ama bu sefer tercih sebebiyle sanırım, Rıza tercih etmemiş.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
536
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Haklısın kral her yazdığında katılıyorum ama bu sefer tercih sebebiyle sanırım, Rıza tercih etmemiş.
Aga ben bu Aboubakar'ın ciğerini biliyorum ve 3. kez geldiğinden beri zaten güvenmiyorum. Eğer ilk 11 başlamazsa ve Rıza hoca maçtan sonra basın toplantısında "Aboubakar neden ilk 11'de başlamadı" sorusuna "ben tercih etmedim" diye cevap verirse o zaman okey olurum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: