RPG Kaderin Baban Gibi Olacak

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Kameralar ringde açılıyor seyirciler birden şok oluyor çünkü Sasha Banks'in müziği duyuluyor. Elinde mikrofonla hızlıca ringe doğru ilerliyor ve konuşmaya başlıyor. Payback 18'de Jey Uso'bun galibiyetini kutluyor ve konuşmaya başlıyor.

sasha-banks-entrance.gif

Sasha Banks: Öncelikle bebeğimi de çağırayım sonra konuşalım.

Bebeğim gelebilirsin.

christian-cage.gif

Taraftar girişe bakıyor ve Christian Cage'in giriş müziği duyuluyor ve yanında 5 koruma ile girişe hızlıca giriyor. Seyirciler yuhlamaya devam ediyor. Ringe girdikten sonra Sasha Banks ile sarılıyor ve Sasha Banks konuşmaya devam ediyor.

sasha-banks-wwe.gif

Sasha Banks: Ben Sasha ve ben artık PGW'nin gerçek liderinin yanında yer almaktan gurur duyuyorum. Artık onun yanında herkesin karşısında olacağım ve onun hak ettiği yeri almasına yardımcı olacağım. En büyük biz olacağız. Neyse Payback 18'de olan Jey Uso maçını geride bıraktık ama Jey Uso nasıl bir belaya bulaştığını yakında anlayacak.

Christian, Sasha'yı kibarca susturup mikrofonu alıyor.

kri-Oh.gif

Christian: Hey Jey geçen maçta sadece şanslıydın anladın mı sadece şans. Bu iş burada bitmedi hatta daha yeni başlıyor. Babanın yaşadığı kaderi sende yaşayacaksın ve bunu ben kendi ellerimle yapacağım hatta daha kötüsü bile olabilir. Bana yalvarırsan belki acıyabilirim ama.

Seyirciler yuhlamaya devam ediyor.

Christian: Kesin lan gerçek lidere saygı duymayı öğreteceğim sizlere bunu o küçük beyinlerinize sokacağım. Jey Uso o gğvendiğin k*çına dikkat et tekmelerimden kaçamayacak çünkü.

Mikrofonu yere atan Christian, Sasha'nın elini tutarak arka alana gidiyorlar ve kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: