- Konular
- 682
- Beğeni sayısı
- 802
- PG Nakit
- 1,305
- RPG Karakteri
- Adam Copeland
- Favori Güreşçi
- Nic Nemeth
Şov: WWE SmackDown Live #889
Tarih: 30.08.2016
(Kıtalarası Şampiyonu The Miz, önceki hafta Daniel Bryan ile yaptığı Talking Smack'teki shoot promosunun ardından, insanları konuşturan bir durumda. Şimdi, o promodaki tutkuyla eşi Maryse ile birlikte ringe giriş yapar.)
The Miz: "Müziğimi kes! (Seyirciler boolamaya başlar.) Şimdi dikkatinizi çektim mi? Beni boolamayı aklınızdan bile geçirmeyin. (Kalabalık boolar.) BENİ BOOLAMAYI AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN! (Boolar devam eder.) Haftalar boyunca, GM'im veya Commissioner'im için kenara itildikten sonra, orada oturup beni boolamaya devam mı edeceksiniz? (Kalabalık boolar.)
Tüm dikkatinizi çekmek 148 gün sürdü! Bir zamanlar prestijli olan, ancak şu an ne durumda olduğu belli olmayan bir unvan için? Kemerin itibarı pes edenler ve ardı ardına başarısızlıklar yaşayanlar tarafından lekelenmiş olsa da, ben Kıtalarası Şampiyonu olarak bu prestiji tekrar yükselteceğim. Ancak, ancak, ancak ben sizim Kıtalararası Şampiyonunuzum ama benim yumuşak bir tarzım var! Yüzüme vurulmasını sevmem... Belki de bu yüzden büyük bir şampiyonum, belki - belki de bu yüzden. Diğerleri gibi gerçekten vurulan biri değilim; vurulmamak için yollar bulan daha akıllı ve yetenekli birisiyim!
Ve... GM'im, benden özür dilemek istiyor, Commisioner de onunla aynı fikirde... Ama siz insanlar anlamıyorsunuz! Büyük resmi görmüyorsunuz, iç yüzeyde ne olduğunu görmüyorsunuz... Gördüğünüz tek şey dış yüzeyde olanlar. Orada neler olup bittiğini görmüyorsunuz! Bilmiyorsunuz! Bir sözcüye ihtiyaç duyduklarında sizce kimi ararlar? Beni. Bir reklam için kimi aradıklarını düşünüyorsunuz? Beni. Bir film için? Beni. Bir kırmızı halı için? Beni. Kim WrestleMania'nın main eventinde bulunduktan sonra lanet olası bir tavuğu oynar? BEN! Gün içinde ve gün boyunca bunu yapıyorum, hiç yara almadan. Ama hepiniz benim buna layık olmadığını düşünüyorsunuz, beni booluyorsunuz çünkü ilk 12 yılımı 50 kişi önünde VFW salonlarında güreşerek geçirmediğim için. Ve yine de burada oturup, fırsat üstüne fırsat elde edip başarısız olan insanları alkışlıyor ve destekliyorsunuz. Ama ben? Ben başarısız değilim. Sizi insanlar ne hale getirir? Size ne yapar, hah? Benim buraya layık olmayan olarak adlandırdığınızda sizi ne hale getirir bilmek istiyorum. Sizi korkak yapar. (Kalabalık boolar.) Ve hepinizin neden korkak olduğunu biliyor musunuz? Çünkü orada oturuyorsunuz-" (Dolph Ziggler'ın müziği çalar ve The Miz'in sözünü keser.)
Dolph Ziggler: "Miz, burada birçok harike yerlere değiniyorsun adamım... Hepsini yapıyorsun, kırmızı halılardan geçiyorsun, televizyon programlarını yapıyorsun, filmleri yapıyorsun, reklamları yapıyorsun. Ama bu insanların hiçbiri senin arkanda durmayacak ve bunun bir nedeni var, senin yaptığın her şeyi görüyorlar. WWE Süperstarları olarak, harika bir hayat yaşıyoruz, bundan hoşlanıyoruz, bu iş için yaşıyoruz, hepimiz en iyisi olmak için her şeyi yapmaktan öteye geçiyoruz, ama sen... Sen sadece ünlü olmak istiyorsun!
İşte... bu yüzden kimse asla sana inanmayacak. İşte bu yüzden Daniel Bryan seni zayıf ve korkak olarak adlandırıyor. İşte bu yüzden Miz, hiç kimse sana asla inanmayacak; çünkü biz sahteliğini görüyoruz, her şeyi görüyoruz; sen sadece kırmızı halıda yürümek, bir kemer kaldırmak ve ünlü olmak istiyorsun. Ve sen her hafta, o algıyı değiştirme şansına sahipsin, herkese korkak olmadığını, zayıf olmadığını kanıtlama şansına sahipsin. Bu insanların önündeki o rampadan her indiğinde, onlara ait olduğunu kanıtlamak, korkak olmadığını kanıtlamak için her seferinde bir şansın var... Ama bunu yapmıyorsun. Yani Miz, fırsatlardan bahsetmek istiyorsun öyle mi? Kendini kanıtlamaktan bahsetmek istiyorsun öyle mi? Bu insanlara kanıtlamak istiyorsun, Daniel Bryan'a kanıtlamak istiyorsun, karına kanıtlamak istiyorsun. (Kalabalıktan "Whoa" sesleri gelir.) Kendine korkak olmadığını kanıtlamak mı istiyorsun? Peki, o zaman şimdi bunu yap. Kemer maçı yok Miz, hakemler yok, zil sesi yok. Şu anda seninle - dünyanın tamamına burada, şimdi, benimle savaşabileceğini kanıtla ve kendi kendine korkak olmadığını kanıtla. Bir şansın var! Bunu kanıtlama şansın var. Sen ve ben şimdi. (Miz, görünüşte kavga etmesi için karısını ringin dışına çıkarırken seyirciler "YES!" chantleri atmaya başlar, ancak aynı zamanda Miz ringden çıkar ve kıyafetlerini çıkarıp ringe geri dönmek istediğini ima eder. Miz ringe girmeye hazır görünüyor, ancak içeri girmeyip alay ettikten sonra ayrılmaya karar vermesi seyirciler tarafından boolanmasına neden oldu.)
Sanırım Daniel Bryan haklıydı, Miz. Sanırım tüm dünya haklıydı. Yumuşak bir korkaktan başka bir şey değilsin." (Miz sinirlenip ringe geri dönmek isterken seyirciler olum şekilde tezahürat yapar ama Maryse onu ringe girmemesi ikna eder, seyirciler tarafından Miz'e 'Coward' chantleri atılır.)