- Konular
- 42
- Beğeni sayısı
- 1,714
- PG Nakit
- 370
Ringin ortasında 2 tane sandalyenin kurulduğunu görüyoruz. O sırada Tazz spiker masasından kalkıyor ve çelik basamakları geçerek ringe giriyor. Sandalyeye geçmeden önce mikrofonu ağzına götürüyor.
Tazz: Bayanlar ve baylar, son 2 haftanın en çok konuşulan adamını size takdim etmek istiyorum. "Prens" Humberto Garza!
Canción del Mariachi!
Prens girişte gözüküyor! Fakat prens olduğu gecenin tam aksine oldukça yoğun olumsuz tepkiler ve yuhalamalar ile karşılaşıyor. Humberto bir anlık gözlerini kapatıyor ve kendisine doğru gelen nefret dalgasını bir süre reaksiyonsuz bir şekilde dinliyor. Ardından gözlerini açıyor ve seyircileri bir süre boyunca süzmenin ardından ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakları geçip ringe giriyor. O sırada Tazz onu alkışlıyor. Humberto seyircileri süzüyor yeniden. Kendisine oldukça büyük bir nefret var. Humberto, Tazz'i fark ediyor ve onun uzattığı eli sıkıp o da sandalyesine geçiyor.
GET THE FUCK OUT!
GET THE FUCK OUT!
GET THE FUCK OUT!*
Resmen tüm arena avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Tazz: Bayanlar ve baylar, sakin olalım lütfen.
Tazz eliyle sakin olun işareti yapıyor. Ardından tekrardan Humberto'ya dönüyor.
Tazz: Öncelikle hoş geldin Humberto. Rüya gibi bir 2 hafta geçirdin diyebilir miyiz? Önce Prince of PGW şovu ile başlamak istiyorum. Binlerce kişinin önünde geçen cumartesi günü taç giydin. Ayrıca bu senin ilk bireysel başarın... Neler hissediyorsun?
Humberto Garza: T...
Çok yoğun bir yuhalama geliyor ve Humberto'nun ne dediği duyulmuyor bile. En sonunda Humberto mikrofonu bırakıyor.
Tazz: Lütfen sakin olalım sayın izleyiciler. Sinirlisiniz biliyorum fakat bunun suçlusu Mr. Garza değil. Eğer bir suçlu arayacaksanız tüm nefretinizi Angel Garza denilen bok b-
Humberto elini Tazz'in mikrofonuna koyuyor. Tazz şaşırıyor.
Humberto Garza: Ben kuzenim hakkında istediğim gibi konuşabilirim. Sen konuşamazsın.
Tazz başta neye uğradığını şaşırıyor ve Humberto oldukça ciddi bir şekilde ona bakıyor. En sonunda Tazz kafasını eğmek zorunda kalıyor fakat tüm bunlar seyircinin ateşini söndürmek için yeterli olmuyor!
SHUT THE FUCK UP!
SHUT THE FUCK UP!
SHUT THE FUCK UP!*
Konuşmasına izin verilmeyen Humberto da yavaştan sinirlenmeye başlıyor. Ayağa kalkıyor ve seyircilere mikrofon olmadan bağırıyor fakat bu hiçbir işe yaramıyor aksine arenada bulunan gürültünün daha da artmasına neden oluyor. Humberto en sonunda kuduruyor ve az önce oturduğu sandalyeyi alıp ringin dışına fırlatıyor. Ardından Tazz kalkıyor ve ona yerine geçmesini söylüyor. Onun sandalyesini de fırlatıyor. Onu yuhalayan seyircilere doğru dönüyor.
Humberto Garza: YÜZLEŞMEK Mİ İSTİYORSUNUZ? BURADAYIM OROSPU ÇOCUKLARI! NEDEN Mİ YAPTIM? NEDEN YAPMIŞ OLABİLİRİM?
COCKROACH!
COCKROACH!
COCKROACH!*
Humberto kendini dizginliyor ve iplere yaslanarak sinirle karışık bir ifadeyle gülüyor.
Humberto Garza: Neden yaptığım çok açık değil mi? Şu siktiğim 5 ayı içinde hiç yüzümün güldüğünü gördünüz mü? HAYIR! Hayır, bu başarısızlıkla alakalı değil. Son 5 ayım hayal kırıklıklarıyla dolu bunun farkındayım fakat ben kazanmak veya kaybetmekten bahsetmiyorum. Bu mesleğin doğası gereği bazen kazanırsın ve bazen kaybedersin. Mesele bu değil. Mesele hiçbir zaman bu olmadı. Fakat her ne olursa olsun, her ne yaşanırsa yaşansın hafifçe kafamı omzumumun arkasına doğru çevirdiğim zaman... Arkamda tüm bu duyguları birlikte yaşadığım, benimle gülen ve benimle üzülen bir kuzenim olduğunu sanıyordum. Yanılmışım. Kahretsin ki yanılmışım.
Bir süre duraksıyor ve kafasını önüne eğiyor. Yüz ifadesinden gerçekten de acı çektiğini anlaşılıyor.
Humberto Garza: Hepiniz... Hepiniz beni satılmış kalleş bir adam olarak görüyorsunuz. Varsın öyle olsun. İstediğiniz kadar, boğazınız patlayana kadar beni yuhalayın. Derdim kendimi inandırmak değil. Artık umrumda da değil. Fakat... Fakat anlık olarak sadece biraz düşünün. Bir çocuk düşünün. Küçük bir çocuk. Koskocaman bir evin içinde büyüyen küçük bir çocuk. Ailesi bu endüstri için yaşayan bir çocuk. Bu çocuğun kendisinden birkaç yaş büyük bir kuzeni olduğunu düşünün şimdi de. Çocuklar aynı ringde eğitim alıyorlar, aynı okula gidiyorlar, aynı yemeği yiyorlar, aynı evde yaşıyorlar. NEREDEYSE HAYATLARININ HER BOKTAN SANİYESİ BİRLİKTE OLAN İKİ ÇOCUK! Ben çok mu mutluyum? O gece ona vurduğum her yumrukta benim de içimden bir şeyler eksildi. Fakat bunun suçlusu ben değilim. İşlerin buraya gelmesini ben istemedim. Bunun suçlusu Mr. O'Neil da değil. Hatta Alberto bile değil. Tüm bunların tek bir suçlusu var.
Humberto kafasını kaldırıyor.
Humberto Garza: ANGEL! Beni dinlediğini biliyorum. Belki gözlerini açamıyorsun fakat beni duyduğunu biliyorum. Ben senin düşmanın değildim Angel. Ben... Ben en yakında tutman gereken kişiydim. BEN SENİN KANINDIM. Seni kıskanmadım, senin başarından ve kendi başarısızlığımdan ötürü kendimi kötü hissetmedim. Aksine bununla gurur duydum. Lockdown gecesi... Sırf o lanet kemeri kazanman için, ailemizi gururlandırman için, DEDEMİZİ GURURLANDIRMAN İÇİN! Tüm bunlar için benim meselem olmayan bir olaya müdahil oldum. Çünkü dedemize bir söz vermiştik. Çünkü... Çünkü benim meselem veya senin meselen diye bir şey yoktu. BİZİM MESELEMİZ VARDI. Çünkü büyükbaba bize böyle öğretti. "Hayat bizi yere serse bile... Hala AİLEMİZ var. "Hatırlıyor musun Angel? HATIRLIYOR MUSUN? Fakat sen tüm bunları birkaç ay içinde unuttun. Beni yok saydın Angel! Kendi kanını yok saydın. O ringde her yalnız kaldığımda sağımda ve solumda seni aradım. (Anlık giriş bölümüne bakıyor) Bazen umutsuzca sadece oraya baktım. Fakat sen adım bile atmadın! Kuzenin için bir adım bile atmadın! Çünkü senin önemli işlerin vardı. Hayatın boyunca en yakın olduğun adama bile söyleyemeyeceğin kadar önemli işler. Anlayabiliyorum. Bu yüzden tüm bu yaptıklarına rağmen bunları sineye çektim. Çünkü ben aptal bir adamım. Fakat sen 2 hafta önce... 2 hafta önce Prince of PGW... Kuzenin kendi çabasıyla ilk kez bir şey başarmışken onu takdir etmeye bile tenezzül etmedin. O çıkarsız bir şekilde sana bir altın kemer bahşederken sen onu destekleyecek bir kelime söyleme gereği bile duymadın. Bunu... Bunu çok daha önce yapmam gerekirdi. Fakat ben yapmam gerekeni yapmayarak beni çiğnemene izin verdim. Beni yok saymana izin verdim! Bunu hepinizin önünde tekrardan söylüyorum. Ben gerçekten aptal bir adamım. Belki de bu yüzden Angel bir altın kemere sahip olmuşken ben geçtiğimiz tüm bu 5 ay boyunca ekran süresi kaplamak için doldurmalık maçlarda yer almaktan başka bir şey yapmadım. Hatta bazen yer bile alamadım. Fakat işler değişti. Hayat bir kumardır derler... Sen bitti sanarsın fakat tüm kartlar bir anda senin elinde kalır. Ben bu oyunu nasıl oynamam gerektiğini çözdüm. Bu beni hikayenin kötü adamı yapacaksa ben kötü adam olmaya razıyım.
Humberto'nun tüm bu anlattıklarının ardından yuhalama seviyesi bir miktar azalsa bile yine de arenanın yarısından çoğundan yuhalamalar yükseliyor.
Humberto Garza: İnanın tüm uğultu sikimde bile değil. Tüm bu sesleri birkaç ay önce duymuş olsam ağlak küçük bir çocuk gibi buradan arka alanda bulunan odama doğru kaçmak isterdim. Fakat artık karşınızda eski Humberto yok. Karşınızda bir prens var! Bir prens halkın ne dediğini neden önemsesin ki? Sizin gibi kaypak orospu çocuklarının görüşünün benim gözümde neden bir değeri olsun? Yaptığı tüm pisliklere rağmen Angel için ağlayan sizlerin iki gün sonra gözünüzün önünde ananızı sikerken beni alkışlamayacağınız ne malum? Çoğunuz aynısınız. GÜCE TAPAN KAYPAK OROSPU ÇOCUKLARI! Fakat şimdi ben onursuz oldum değil mi? Sadece kendi ismimi koruduğum için. BİR GURURUM OLDUĞU İÇİN!
Humberto'nun agresifleşmesi ve kullandığı sivri dilinden ötürü arenada yuhalamalar daha da artıyor.
Humberto Garza: Duyamıyorum!
Humberto elini kulaklarına götürüyor ve daha iyi işitmek istermişcesine hareketler yapıyor. Arenada bulunan seyirciler daha da ateşleniyor bu duruma.
Humberto Garza: İsterse ses telleriniz patlayana kadar anırmaya devam edin. Bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Fakat buna alışsanız iyi edersiniz. Çünkü yakın zaman içinde daha çok anıracaksınız. Ben ise...
Humberto zevk alır bir ifadeyle seyircilere bakıyor.
Humberto Garza: Ben ise tahtıma çıkmış ve omzumda altınımla kudurmanızı keyifle izliyor olacağım.
Yuhalamalar sürerken Humberto etrafını süzerken kameralar kapanıyor.