Premier Lig'de Skandal

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bu maçın hakemi ile Liverpool-Tottenham maçının hakemi aynı. Bu hakem senaryolarına rağmen lider ARSENAL'in 6 puan gerisinde. Aynen kanki prime Tottenham falan filan Harry Kane gitti kupa alacaklar winnerlık falan.

Akashi

the front man
Konular
646
Beğeni sayısı
1,981
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Bu maçın hakemi ile Liverpool-Tottenham maçının hakemi aynı. Bu hakem senaryolarına rağmen lider ARSENAL'in 6 puan gerisinde. Aynen kanki prime Tottenham falan filan Harry Kane gitti kupa alacaklar winnerlık falan.
1701699648587.png

+ Şu maça kadar 3 maç cezalı Romero.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,431
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Adamlar sahaya orjin stoperi olmadan çıktı City maçında. O iyi gittikleri dönemde merkez ikilinin birinde Pape Sarr, stoper ikilisinde de Van de Ven ve Romero vardı. Ve takımın birçok insana göre en önemli ismi Maddison, akabinde aynı şekilde sakatlandı. Bizim maç net bir katliam zaten Diaz ofsayt pozisyonu başta olmak üzere onda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum. Ancak ve ancak gidip de Tottenham balonu patladı minvalinde şeyler söylemek çok mantıklı değil kanımca Tolga'cım.

Akashi

the front man
Konular
646
Beğeni sayısı
1,981
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Adamlar sahaya orjin stoperi olmadan çıktı City maçında. O iyi gittikleri dönemde merkez ikilinin birinde Pape Sarr, stoper ikilisinde de Van de Ven ve Romero vardı. Ve takımın birçok insana göre en önemli ismi Maddison, akabinde aynı şekilde sakatlandı. Bizim maç net bir katliam zaten Diaz ofsayt pozisyonu başta olmak üzere onda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum. Ancak ve ancak gidip de Tottenham balonu patladı minvalinde şeyler söylemek çok mantıklı değil kanımca Tolga'cım.
Bu maçta da son pozisyonda pası veren Haaland'ın net dirseği var maçın öncesinde kart çıkmayan. Tottenham'ın geçen mağlup olduğu Aston Villa maçında da Cash'in Bentancur'a kırmızlık müdahalesi vardı yine çıkmadı kart. Bentancur o müdahaleden beri sakat mesela. Hakemler Spurs kolluyor diye bir algı var da yanlış bence direkt kötü hakemler.

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,431
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Bu maçta da son pozisyonda pası veren Haaland'ın net dirseği var maçın öncesinde kart çıkmayan. Tottenham'ın geçen mağlup olduğu Aston Villa maçında da Cash'in Bentancur'a kırmızlık müdahalesi vardı yine çıkmadı kart. Bentancur o müdahaleden beri sakat mesela. Hakemler Spurs kolluyor diye bir algı var da yanlış bence direkt kötü hakemler.
Ya ben işin PL tarafında da genelde "hakemler kötü" yorumlarını görüyorum Sefa'cım. Tottenham kollanıyor tarzı bir şey görmedim pek. Şu sıralar gündem hakemlerin kötülüğü. Keza Brighton - Chelsea maçının da sıkıntı olduğu söylendi ama bakamadım ona. Twitter'ı diyorsan pek umrumda değiller.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: