Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sayfa Trabzonlu diye hatırlıyorum, Fener kötü giderken üstüne vuruyorlardir diye tahmin ediyorum ancak Livakovic ve Tadic'in herkese bağırıp çağırması maç içinde de görülüyor. Zajc zaten sıkıntılı bir karaktere sahip. Şimdi değilse de ileride olması muhtemel bir çete.
Bu sayfa Trabzonlu diye hatırlıyorum, Fener kötü giderken üstüne vuruyorlardir diye tahmin ediyorum ancak Livakovic ve Tadic'in herkese bağırıp çağırması maç içinde de görülüyor. Zajc zaten sıkıntılı bir karaktere sahip. Şimdi değilse de ileride olması muhtemel bir çete.
Bu sayfa bayağı alacalı ya o konuda. TS’li de var JK’li de var, emin olmamakla beraber GS’li de var. O yüzden konuyu biraz temkinli açtım ama maçlarda futbolculara dair yaptığın gözlemleri ben de yaptım. Ali Koç mevzuyu sadece yıldızlarla dolu kadro kurmak zannettiği için bugün bunlar yaşanıyor derim eğer iddialar doğruysa.