Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
PG.net Sohbet Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kero" data-source="post: 376622" data-attributes="member: 35"><p>çok büyük bir bunalım içerisindeyiz. bana güvenen ve beni gerçekten dostu olarak gören birisine bir takım hisler hissetmeye başladım bir kaç ay önce. ve bunu değil kıza kendime zor itiraf ettim. ve bunu hiç bir dostuma anlatamıyorum. buraya yazma sebebim de artık bir yerlerde bunu dışa vurmak. kızın karşısına geçip duygularımı söylesem beni istemeyeceğini de adım gibi biliyorum. yani kızmıyorum da, çokta sevlecek bir yerim yok yalan yok. ama bu şey her gece beni çok zorluyor. onunlar aramda ki bağları da kopartmak istemiyorum çünkü en azından ara sıra görmek ve bir şeyler yapmak iyi hissettirse de beni daha kötü yapıyor ve ona karşı büyük bir yanlışa düşmüş oluyorum. ne yapacağım hiç bilmiyoeum arkadaşlarıma bile söyleyemedğim durumdayım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kero, post: 376622, member: 35"] çok büyük bir bunalım içerisindeyiz. bana güvenen ve beni gerçekten dostu olarak gören birisine bir takım hisler hissetmeye başladım bir kaç ay önce. ve bunu değil kıza kendime zor itiraf ettim. ve bunu hiç bir dostuma anlatamıyorum. buraya yazma sebebim de artık bir yerlerde bunu dışa vurmak. kızın karşısına geçip duygularımı söylesem beni istemeyeceğini de adım gibi biliyorum. yani kızmıyorum da, çokta sevlecek bir yerim yok yalan yok. ama bu şey her gece beni çok zorluyor. onunlar aramda ki bağları da kopartmak istemiyorum çünkü en azından ara sıra görmek ve bir şeyler yapmak iyi hissettirse de beni daha kötü yapıyor ve ona karşı büyük bir yanlışa düşmüş oluyorum. ne yapacağım hiç bilmiyoeum arkadaşlarıma bile söyleyemedğim durumdayım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
PG.net Sohbet Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol