Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
PG.net Sohbet Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Money Makerz" data-source="post: 346357" data-attributes="member: 1"><p>kaçan kovalanır. ben şu an konuştuğum (3 gündür yazmadım günde 250 ağlak tweet döşüyo siteye :d) bir kıza 0 çaba gösteriyorum kızın psikolojisi bozuldu bildiğin alışık değil böylesine. sen de o şekil yapabilirsin. önce lovebombingi patlat sonra bi anda kaybol, mesajlarına geç dön ve sadece geceleri ona yaz. izle gör nasıl sana takıntılı aşık oluyor. denemesi bedava.</p><p></p><p>şimdi diyeceksiniz ki be allahın adamı sen deccal misin kıza niye böyle yapıyorsun. bu kız arkadaş ben kendisine ilgiliyken beni istemiyordu, sonra ben ilgiyi kesip başka manitalarla story atmaya başlayınca bu bana takıntı yaptı aşık oldu. 10 üzerinden 9 bir kız ama bu bir şeyi değiştirmiyor. napalım güzel diye her hatasını görmezden gelecek halimiz yok. hata 1 kere yapılır benim gözümde. şimdi çeksin cezasını. böyle böyle bozacağız ulan psikolojinizi insan olmayı öğreneceksiniz. yok öyle peşimde koşturayım falan geçsinler o ayakları.</p><p></p><p>sana da tavsiyem yazma, yazcaksan da 3 günde bir yaz. bir mesaj at sonra 24 saat sonra cevap ver onun yazdığına bak nası nevri dönüyor tribe giriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Money Makerz, post: 346357, member: 1"] kaçan kovalanır. ben şu an konuştuğum (3 gündür yazmadım günde 250 ağlak tweet döşüyo siteye :d) bir kıza 0 çaba gösteriyorum kızın psikolojisi bozuldu bildiğin alışık değil böylesine. sen de o şekil yapabilirsin. önce lovebombingi patlat sonra bi anda kaybol, mesajlarına geç dön ve sadece geceleri ona yaz. izle gör nasıl sana takıntılı aşık oluyor. denemesi bedava. şimdi diyeceksiniz ki be allahın adamı sen deccal misin kıza niye böyle yapıyorsun. bu kız arkadaş ben kendisine ilgiliyken beni istemiyordu, sonra ben ilgiyi kesip başka manitalarla story atmaya başlayınca bu bana takıntı yaptı aşık oldu. 10 üzerinden 9 bir kız ama bu bir şeyi değiştirmiyor. napalım güzel diye her hatasını görmezden gelecek halimiz yok. hata 1 kere yapılır benim gözümde. şimdi çeksin cezasını. böyle böyle bozacağız ulan psikolojinizi insan olmayı öğreneceksiniz. yok öyle peşimde koşturayım falan geçsinler o ayakları. sana da tavsiyem yazma, yazcaksan da 3 günde bir yaz. bir mesaj at sonra 24 saat sonra cevap ver onun yazdığına bak nası nevri dönüyor tribe giriyor. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
PG.net Sohbet Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol