PG.net Sohbet Konusu

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ülkede Wattpad vpnsiz girilmez olduğundan beri oturup fan fic yazmıyordum. Son birkaç gündür aklıma gelen fikir ve konseptlerle bir şeyler çıkarmaya başladım. Keyif aldığım bir şeydi ama işin yoğunluğundan artık yapamıyordum valla iyi geldi konsept ve hikaye üzerinde çalışmak bile.

qdt6nma.jpg

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Ülkede Wattpad vpnsiz girilmez olduğundan beri oturup fan fic yazmıyordum. Son birkaç gündür aklıma gelen fikir ve konseptlerle bir şeyler çıkarmaya başladım. Keyif aldığım bir şeydi ama işin yoğunluğundan artık yapamıyordum valla iyi geldi konsept ve hikaye üzerinde çalışmak bile.

qdt6nma.jpg
Bırak Wattpad'i, bize çalışsana ya. Aç kürsüye köşeni yayınla okuyalım.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Bugün öğrendiğim 2 şey;

Agüero 6 maç oynadığı Barcelona kariyerinde bir gol atmış ve o golü Real Madrid'e atmış,

Mehmet Ekici'yi Trabzonspor'dan alacağımız için kulübü Mehmet'i 6 ay kadro dışı bırakmış ve bu yüzden Fenerbahçe'de istenilen performansı gösterememiştir. Kısaca kariyerini bitirmişler adamın 30 yaşında futbolu bırakmış.

Kero

rehabilite
Konular
466
Beğeni sayısı
882
PG Nakit
580
Bugün öğrendiğim 2 şey;

Agüero 6 maç oynadığı Barcelona kariyerinde bir gol atmış ve o golü Real Madrid'e atmış,

Mehmet Ekici'yi Trabzonspor'dan alacağımız için kulübü Mehmet'i 6 ay kadro dışı bırakmış ve bu yüzden Fenerbahçe'de istenilen performansı gösterememiştir. Kısaca kariyerini bitirmişler adamın 30 yaşında futbolu bırakmış.
mehmet ekici survivor gelecek diyorlardı bi ara.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi