RPG Velveteen Dream


Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
159
Mesajlar
7,001
Beğeni sayısı
2,219
PG Nakit
990
1
“Tıpkı herkesin benim için anlamı olan her şeyi aldığı gibi, sizin için anlamı olan her şeyi almaya geliyorum.”

Kameralar “mahalle”de açılıyor. Powerhouse Hobbs, PGW’ya gelişini müjdelediği videoda mekan olarak gösterilen duvarın önündeyiz. Karşımızda PGW Televizyon Şampiyonundan başkası yok.

hobbs_hood.png


Powerhouse Hobbs: “Sadece bir ayımı aldı. En ulaşılmaz olanı elde etmem, şirketi sırtlayanların pestilini çıkarmam, televizyonun kontrolünü avucumun içerisine almam… Hepsi sadece bir ay içerisinde oldu. ‘Her şeyi almaya geliyorum’ dediğimde kimse bunu beklemiyordu. Ancak Hobbs’ın kitabında bir şeyi iki kere söylemenin zayıfların adeti olduğu yazar. Bir daha uyarmadım, dediğimi yaptım.”

hobbs_win_the_belt.png


Prince of PGW şovunda unvan maçının sonundan görüntüler ekrana geliyor. Hobbs kemeri eline almış, arkadaşları onun sırtını sıvazlıyor.

Powerhouse Hobbs: “Bu mahalle içine düşmenin tek yolu burada doğmak olan bir bataktır. Sizinle aynı kaderi paylaşan kardeşleriniz dışında hayata tutunacak kimseniz olmaz. Sizden birisinin düşmesi demek, hepinizin birden düşmesi demektir. Yediğiniz her mermi aldığınız her bıçak yarası mahalle için alırsınız. Mahalle birkaç evin bulunduğu bölgeden daha fazlasıdır. Bugünlerde teknoloji baronlarına şato yapılsın diye Palo Alto’nun doğusuna dozerlerle girseler de mahalleleri ortadan kaldıramazlar. Mahalle, buradaki insanlardır. Bizi hafife aldığın için güçlükle kazandığın bu unvanı senden söküp aldım, Velveteen. Kas yığını(!) ibiş karşısında 1-0 önde.”

hobbs-bw.png


Payback #17
Velveteen’in Hobbs’a saldırısından sonra kameralar kapanmış, Velveteen ringi terk etmiştir. Hobbs ve arkadaşları kendilerine güçlükle geliyordur. Arkadaşları Hobbs’a el verirken Hobbs sinirleniyor ve ayağa kalkıp iki arkadaşını göğüslerinden itiyor ve onları yere düşürüyor. Arkadaşlarına bağırırken biz mahalleye geri dönüyoruz.

Powerhouse Hobbs: “Ancak bu senin için yetmedi. Kapasitenin çok ötesinde bir adamın yolundaki çakış taşı olmakla övünebilirdin, ancak ‘yine’ kibrine yenik düştün. Peki ne uğruna? Yerine geçtiğin, kardeşlerimden Myron’ı şov sonunda hademenin malzeme dolabında çırılçıplak bulduk…” Hobbs sıkıntılı bir ses tonu ile devam ediyor. “Myron mahallemizin en zeki insanlarından birisi. 16 yaşındaki bu çocuk önümüzdeki senelerde ülkenin en iyi üniversitelerinden birinde olacak. Bunu mümkün kılan kişi benim, Velveteen. Ben olmasaydım Myron sokağa kurban gidecekti. Ağabeyi olarak ona kol kanat gerdim ve benim gibi bataktan çıkması için elimden geleni yaptım. O da bana vefasını göstermek için beni kutlamak için yanımdaydı. Eli yalnızca kalem tutmayı bilen bir ergene saldırmayı tercih ettin. Bu kadar ‘düşebileceğini’, inan bana, ben bile düşünememiştim. Myron, o dolabın içerisinde o haldeyken bile senden daha güçlüydü. Gözlerinden nefretinin ateşi püskürüyordu.”

nerd.png


Powerhouse Hobbs: “Seni açığa çıkardım, Velveteen. Farkına henüz varmadıysan aynaya bak, kardeşim. Artık eski Velveteen değilsin; Dream hiç değilsin. Kim olduğunu, ne olduğunu gör. O gece senden unvandan fazlasını aldım. Tüm ihtişamın, özgüvenin, kimliğin mahallenin sokaklarında sönen ışıklar gibi solarak kaybolup gitti. Kaybedecek bir şeyin kalmadığı için bunu operasyonu kotarabildin. Artık birbirimizi anlıyoruz…” Hobbs kısa bir es verdikten sonra devam ediyor. “Ben gerçek yokluktan geliyorum, Velveteen Dream! Bu yüzden nerede ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ancak, sen! Sen bu yokluğu yeni deneyimliyorsun. Bu duygu seni perişan ediyor; için içini kemiriyor. Varlığının tek amacını bu kemeri geri kazanmaya adamışsın. Bunu takdir edebilirim fakat buna izin vereceğimi düşünüyorsan fena halde yanılıyorsun kanka. Hobbs’ın kitabının 2. bölümünde intiharına nasıl basamak döşediğimi yazacağım.”

hobbs-entrance.png


Hobbs’ın televizyon kemer ile ringe geliş anını görüyoruz ve video sona eriyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: