MEMLEKET IRKÇISI YOZGATLILAR!!!

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,746
Beğeni sayısı
1,585
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Forumda Yozgatlı arkadaşlar varsa kusura bakmasın da abi bu Yozgatlılar neden böyle ya. Her açtıkları dükkana "Yozgatlılar .....'si" ismini veriyorlar. Bugün Yozgatlılar Kıraathanesinden su alacaktım çok susadım etrafta market falan da yoktu. bana sen Yozgatlımısın dediler hayır dedim. Bakışları değişti bana a. Orada memleket ırkçılığına uğradım zorbalayacaklardı hemen suyu alıp gittim.

Anasını satayım sanki Teksas'da yaşıyorsunuz şu hâle bak çöl lan kendiniz bile beğenmeyip buralara gelmişsiniz. Durduk yere Yozgat'a hasım oldum.

1701610292454.png

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Daha egoist olmayan bir tane yozgatlıya rastlamadım. Hepsi varoş hepsi kendini beğenmiş, bencil ve benmerkezcil. Zorunda olmadıkça iletişim kurmamak gerek. Zaten millet bunların ne mal olduğunu anladığı için dışlıyor, bunlar da kendilerini isteyerek geri çekiyormuş gibi davranıyorlar dengesizler.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kardeşim bir YOZGATLI olarak konudaki nefretten hicap duydum. Kardeşim HAYKO CEPKİN de YOZGATLI. Hiç hor gördüğünüzü görmedim. Çoğunluğu muhafazakar diye mi bu nefret? Senin gibi bir ehli sünnet müslumana yakıştıramadım @Bero kardeş.

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Konular
0
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sting
Yozgat gibi bir yere gittiğiniz için sizi kınıyorum. Iç Anadolu'ya ayak bastığım an bu ülkenin neden böyle olduğunu anladığım andı.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,746
Beğeni sayısı
1,585
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Kardeşim bir YOZGATLI olarak konudaki nefretten hicap duydum. Kardeşim HAYKO CEPKİN de YOZGATLI. Hiç hor gördüğünüzü görmedim. Çoğunluğu muhafazakar diye mi bu nefret? Senin gibi bir ehli sünnet müslumana yakıştıramadım @Bero kardeş.
Bende muhafazakarım ama Yozgatlı değilim diye beni taşlayacaklardı, Müslüman Müslümana böyle yapmaz. Böyle yapar: 🫂

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: