Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Elkeson" data-source="post: 12616" data-attributes="member: 96"><p>Açılış segmenti yerindeydi. Roman her zaman olduğu gibi sinir ediyor ama en azından gerçekçi. Pek sorun görmedim hak iddia etmesinde.</p><p></p><p><strong>Andrade El Idolo vs. JBL</strong></p><p>John Bradshaw Özdağ'dan razıyız. Maçı squash değerinde bir hızla kazanması da iyi olmuş. Rakipleri dişli adamlar ama kendisi de az değil. Gönüllerimiz seninle.</p><p></p><p><strong>FTR vs. The Usos</strong></p><p>Bir haftalık şov maçı kıvamında geçmiş. Sonu belki daha iyi olabilirdi. Angel ve Humberto cidden iyi adamlar. Burada umarım bir şey başarabilirler ama rakiplerine bakınca biraz zor gözüküyor. FTR'a tebrikler.</p><p></p><p><strong>The Dream Promo</strong></p><p>Dream, sus.</p><p></p><p><strong>Ace Austin vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Randy Orton</strong></p><p>Güzel maç olmuş. Jeff'e tebrikler. Ace Austin'i severim ama tek başına ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Bir dev veya bir gruba ihtiyacı var bence.</p><p></p><p><strong>Goldberg Promo</strong></p><p>JBL reisten razıyız ama o kanı bozuklara karşı olduğu gibi bu yaşı bozuklara karşı da birinin meydana çıkması lazım. Kim olur bilmem ama Goldberg'ı devirecek adamı alnından öptüm.</p><p></p><p><strong>Yota Tsuji vs. Big E Langston</strong></p><p>Paşkanum intikamımızı almış. Bu sinir bozucu maçtan sonra Tsuji isimli ucubeyi ülkesine geri döndürmek farz oldu.</p><p></p><p><strong>United Empire Promo</strong></p><p>Güzel olmuş burası. Sonda Snitsky'nin kestiği racon da güzel bir nokta olmuş. Tarafımız Aussie Open ama Reks ve Venis de sağlam adamlar, yükselmelerini isterim.</p><p></p><p><strong>Will Ospreay vs. Enzo Amore</strong></p><p>Ospreay'in ilk Chelsea Grin sonrası saçma davranmasını anladım ama ikincisinde yine Hidden Blade denememesi düpedüz aptallık. Komite üyeleri de öyle düşünmüş olmalılar. Enzo hakedilmiş bir galibiyet almadı ama Ospreay hakedilmiş bir mağlubiyet aldı. Geçmiş olsun. Enzo'ya tebrikler.</p><p></p><p><strong>Roman Reigns vs. Drew McIntyre</strong></p><p>Sonucu Roman ve Drew hariç herkes için en hayırlısı olmuş. Maç içi de klasik güç evi kapışması. Kapanış için gayet iyi.</p><p></p><p></p><p>4 verdim. Canlı izlemediğim için eğlence kısmını pek tadamamış olabilirim. Ancak okurken kalite kısmını iyi tattım. İleriye dönük güzel malzemeler çıktı. Bu şov müsait bir günüme denk gelmediği için maalesef canlı kalamadım ama sonraki şov burada olacağım. Yazarların eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elkeson, post: 12616, member: 96"] Açılış segmenti yerindeydi. Roman her zaman olduğu gibi sinir ediyor ama en azından gerçekçi. Pek sorun görmedim hak iddia etmesinde. [B]Andrade El Idolo vs. JBL[/B] John Bradshaw Özdağ'dan razıyız. Maçı squash değerinde bir hızla kazanması da iyi olmuş. Rakipleri dişli adamlar ama kendisi de az değil. Gönüllerimiz seninle. [B]FTR vs. The Usos[/B] Bir haftalık şov maçı kıvamında geçmiş. Sonu belki daha iyi olabilirdi. Angel ve Humberto cidden iyi adamlar. Burada umarım bir şey başarabilirler ama rakiplerine bakınca biraz zor gözüküyor. FTR'a tebrikler. [B]The Dream Promo[/B] Dream, sus. [B]Ace Austin vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Randy Orton[/B] Güzel maç olmuş. Jeff'e tebrikler. Ace Austin'i severim ama tek başına ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Bir dev veya bir gruba ihtiyacı var bence. [B]Goldberg Promo[/B] JBL reisten razıyız ama o kanı bozuklara karşı olduğu gibi bu yaşı bozuklara karşı da birinin meydana çıkması lazım. Kim olur bilmem ama Goldberg'ı devirecek adamı alnından öptüm. [B]Yota Tsuji vs. Big E Langston[/B] Paşkanum intikamımızı almış. Bu sinir bozucu maçtan sonra Tsuji isimli ucubeyi ülkesine geri döndürmek farz oldu. [B]United Empire Promo[/B] Güzel olmuş burası. Sonda Snitsky'nin kestiği racon da güzel bir nokta olmuş. Tarafımız Aussie Open ama Reks ve Venis de sağlam adamlar, yükselmelerini isterim. [B]Will Ospreay vs. Enzo Amore[/B] Ospreay'in ilk Chelsea Grin sonrası saçma davranmasını anladım ama ikincisinde yine Hidden Blade denememesi düpedüz aptallık. Komite üyeleri de öyle düşünmüş olmalılar. Enzo hakedilmiş bir galibiyet almadı ama Ospreay hakedilmiş bir mağlubiyet aldı. Geçmiş olsun. Enzo'ya tebrikler. [B]Roman Reigns vs. Drew McIntyre[/B] Sonucu Roman ve Drew hariç herkes için en hayırlısı olmuş. Maç içi de klasik güç evi kapışması. Kapanış için gayet iyi. 4 verdim. Canlı izlemediğim için eğlence kısmını pek tadamamış olabilirim. Ancak okurken kalite kısmını iyi tattım. İleriye dönük güzel malzemeler çıktı. Bu şov müsait bir günüme denk gelmediği için maalesef canlı kalamadım ama sonraki şov burada olacağım. Yazarların eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
Menü
Giriş yap