Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 12482" data-attributes="member: 4"><p>Bu tarz konular hakkında bir admin olarak böyle yorumlar yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yine de konuşmak istedim. O yüzden en baştan söyleyeyim, bu söylediklerimi forum içerisindeki kimliğimi tamamen dışarıda tutarak okuyun. Hiçbiriniz yabancı değilsiniz zaten, en yeni tanıştığımla en az 3 senelik tanışıklığımız, buralarda az buz yaşanmışlığımız vardır.</p><p></p><p>Ben forumlarda RPG yazarlığı konusunda pek tecrübeli değilim, sadece 6 sene önce @etalarla meşhur çırpı kollar döneminde 1-2 ay yazmışlığım var. Ama bu ortamlarda her zaman yöneticilik vs. yaptığım için ekip mantığına, dinamiğine, nasıl işlediğine oldukça hakim olduğumu düşünüyorum. O yüzden ben de görüşümü belirtmek istedim.</p><p></p><p>Buraya yazılan mesajları okudum, eleştirileri birkaç kere okudum hatta. Haklı eleştiriler, belki de haklı isyanlar var. Ama bazen öyle bir şey olur ki doğru şeyi yanlış yerde söylersin, o doğru doğruluğundan çıkacak raddeye gelir. Bu zaman-mekan hatasını yapmanın sebebi ya tecrübesizliktir ya da o anki fevri yaklaşımına engel olamamaktır. Burada kimse tecrübesiz değil o açık, geriye ikinci seçenek kalıyor. Ben bir üye ve bir oyuncu olarak böyle bir sorun yaşasaydım ne yapardım diye düşünüyorum. Yapacağım şey Chairman’ı DM’den darlamak olurdu, onu da karakterimin gidişatından büsbütün memnun değilsem yapardım. Oyunun genel işleyişine eleştiriler zaten buradan yazılmalı ve bu sohbet konusunun amaçlarından birisi de odur. Bu konuyu ya da diğer RPG konuları, ekibi bireysel sıkıntılarınız için insanların önüne atmak için yok.</p><p></p><p>Kaç yıldır farklı dönemlerde yazarlık yapan bir sürü insan var burada ve böyle konuların hele ki artık iyice yaşımızın büyüdüğü dönemde ne kadar hassas olduğunu bile bile bu tarz hataların yapılması beni çok üzüyor. RPG nezdinde bütün foruma dair düşüncelerim 1 haftadır gerçekten muhteşem. Bu sitede her telden, her tayfadan istisnasız herkesi bir arada topladığımız için o kadar mutlu ve doğru yoldaymışız gibi hissediyorum ki size bunu anlatamam. Forumun bu çehresi tabii ki RPG’ye de yansıdı ve ben bundan daha da mutlu oldum. En başta dediğim gibi, burada hiç kimse birbiriyle yabancı değil. Herkes birbirini yıllardır tanıyor. Ergenliğimizde tanışıp gençliğe geçiş sürecimizde dost olduk, yetişkinliğe geçiş ya da birer yetişkin olduğumuz çağlarımızda hala burada, hep beraberiz. Bu huzur ortamını, bu sükunu, bu kaliteyi ve bu kardeşliği kaybetmemize ya da bir milim dahi sallandırmamıza sebep olacak davranışlardan lütfen sakınmaya çalışalım dostlar, bunu hepimiz için söylüyorum. RPG yazarlığının hassasiyeti belliyken bu hassasiyete sertçe temas etmek bunlardan birisi ne yazık ki. Ben buradan hiç kimsenin üzülmesini istemiyorum, çünkü bu ortamın bozulmasını istemiyorum. O yüzden en iyi bildiğimiz şeyleri bu ışıkta yapmaktan şaşmamaya, her şeyden önce burada hep beraber geçirdiğimiz yılların hatrına özen gösterelim. Hepimizden tek ricam bu…</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 12482, member: 4"] Bu tarz konular hakkında bir admin olarak böyle yorumlar yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yine de konuşmak istedim. O yüzden en baştan söyleyeyim, bu söylediklerimi forum içerisindeki kimliğimi tamamen dışarıda tutarak okuyun. Hiçbiriniz yabancı değilsiniz zaten, en yeni tanıştığımla en az 3 senelik tanışıklığımız, buralarda az buz yaşanmışlığımız vardır. Ben forumlarda RPG yazarlığı konusunda pek tecrübeli değilim, sadece 6 sene önce @etalarla meşhur çırpı kollar döneminde 1-2 ay yazmışlığım var. Ama bu ortamlarda her zaman yöneticilik vs. yaptığım için ekip mantığına, dinamiğine, nasıl işlediğine oldukça hakim olduğumu düşünüyorum. O yüzden ben de görüşümü belirtmek istedim. Buraya yazılan mesajları okudum, eleştirileri birkaç kere okudum hatta. Haklı eleştiriler, belki de haklı isyanlar var. Ama bazen öyle bir şey olur ki doğru şeyi yanlış yerde söylersin, o doğru doğruluğundan çıkacak raddeye gelir. Bu zaman-mekan hatasını yapmanın sebebi ya tecrübesizliktir ya da o anki fevri yaklaşımına engel olamamaktır. Burada kimse tecrübesiz değil o açık, geriye ikinci seçenek kalıyor. Ben bir üye ve bir oyuncu olarak böyle bir sorun yaşasaydım ne yapardım diye düşünüyorum. Yapacağım şey Chairman’ı DM’den darlamak olurdu, onu da karakterimin gidişatından büsbütün memnun değilsem yapardım. Oyunun genel işleyişine eleştiriler zaten buradan yazılmalı ve bu sohbet konusunun amaçlarından birisi de odur. Bu konuyu ya da diğer RPG konuları, ekibi bireysel sıkıntılarınız için insanların önüne atmak için yok. Kaç yıldır farklı dönemlerde yazarlık yapan bir sürü insan var burada ve böyle konuların hele ki artık iyice yaşımızın büyüdüğü dönemde ne kadar hassas olduğunu bile bile bu tarz hataların yapılması beni çok üzüyor. RPG nezdinde bütün foruma dair düşüncelerim 1 haftadır gerçekten muhteşem. Bu sitede her telden, her tayfadan istisnasız herkesi bir arada topladığımız için o kadar mutlu ve doğru yoldaymışız gibi hissediyorum ki size bunu anlatamam. Forumun bu çehresi tabii ki RPG’ye de yansıdı ve ben bundan daha da mutlu oldum. En başta dediğim gibi, burada hiç kimse birbiriyle yabancı değil. Herkes birbirini yıllardır tanıyor. Ergenliğimizde tanışıp gençliğe geçiş sürecimizde dost olduk, yetişkinliğe geçiş ya da birer yetişkin olduğumuz çağlarımızda hala burada, hep beraberiz. Bu huzur ortamını, bu sükunu, bu kaliteyi ve bu kardeşliği kaybetmemize ya da bir milim dahi sallandırmamıza sebep olacak davranışlardan lütfen sakınmaya çalışalım dostlar, bunu hepimiz için söylüyorum. RPG yazarlığının hassasiyeti belliyken bu hassasiyete sertçe temas etmek bunlardan birisi ne yazık ki. Ben buradan hiç kimsenin üzülmesini istemiyorum, çünkü bu ortamın bozulmasını istemiyorum. O yüzden en iyi bildiğimiz şeyleri bu ışıkta yapmaktan şaşmamaya, her şeyden önce burada hep beraber geçirdiğimiz yılların hatrına özen gösterelim. Hepimizden tek ricam bu… [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PGW Showdown: A Shot In The Dark Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız
Menü
Giriş yap