- Konular
- 36
- Beğeni sayısı
- 1,676
- PG Nakit
- 250
- RPG Karakteri
- Velveteen Dream
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
Belki de dünyanın en dinginleştirici müzik türlerinden birisini dinlemekteyiz. Tuvalin başında Velveteen var. Tıpkı eski zamanlarda yaptığı gibi resimlerinde bir şey tasvir etmeye çalışıyor. Şu an çizdiği resmini göremiyoruz; ama Velveteen görülmekten ziyade dinlenilmek istiyor gibi bir hali var.
Velveteen: Hobbs, tebrik ediyorum. Dünya Televizyon Şampiyonluğunu ben daha hiç savunamadan kazandın. Belki de cüssenin aksine seni hafife aldığımı düşündüğün için de kaybetmiş olduğumu düşünüyorsun. Tabi şu anda bir çok şey düşünüyorsun; ama hepsinin sonu Velveteen'e çıkıyor. Sana dün biraz sert davranmış olabilirim. Belki başına gelecekleri kendi yollarınla anlarsın diye düşünmüştüm. East Palto Alto... "Hood", sert çocuk olmak. Bunların hepsini ben de yaptım Hobbs. Aslında ben tam olarak yapmamış olabilirim de, o yaptı. Tabi "O" derken kimden bahsettiğimi seyirciler ve şirketten sadece birkaç güreşçinin anlıyor olması çok üzücü; çünkü hepsi ya istifa ediyor ya sakatlanıyor ya da saçı 0'a vurdurulup rezil edilerek gönderiliyor. Seninle geçmişten bir şey anlatacağım Hobbs, benim hakkımda bilmediğin o geçmişi. Siyah'ın aslında nasıl mora dönüştüğünü.
Velveteen: İlk olarak Hobbs, senin aksine benim vücudumdaki kaslarım GYM'in ürününden, protein tozlarından ziyade gerçek sokaklardan geliyor. Senin sokak diye bahsettiğin yer dümenden serseriler ve spor salonuyken ben inşaatta çalışıyordum. Ben çoğu şey olarak büyümüş olabilirim; ama asla zehir satmadım ve kendi paramı kazandım. Bazen kazanamadım ve aç kaldım. Benim babam da bu yollardan geçti. Üstüne üstün benim babam benim gibi bir şansı yakalayamadan gitti. Ben o şansı yakaladım, hatta yakalamakla kalmadım o şansı ürettim. Seninle bir ortak noktamız Hobbs o şansı sen de ürettin. Lakin bunu hak ederek mi yaptın yoksa gayrimeşru mu onu sen daha iyi bilirsin. Jorge gibi arkadaşların olduğuna göre cevabını az buçuk görebiliyorum.
Velveteen: O işçi çocuktan, bugünlere gerçekten çok zor ulaştım. Ben önce dövüle dövüle morardım, sonra da hayattaki tek gerçek rengin mor olduğunu görünce morun ta kendisi oldum. Senin kazandığın o şampiyonluk tabiki de adil değildi. Tıpkı seni East Palto Alto'da, kendi evinde döve döve rezil ettiğim gibi adil değildi. Kendi evine kadar götürdüm seni; ama insan bazen şunu unutur ki EV HER ZAMAN KAZANIR. Bu şampiyonluğu kibirden kaybettiğimi düşünüyor olabilirsin, Velveteen her zaman kibirlidir. Aslında Velveteen sadece eğlenmek için, PGW'e yeni yıldızlar kazandırmak için kaybetti. Şaka şaka gerçek sebebi söyleyeyim o kemeri İKİNCİYE kazanmak için kaybetti. Bu şirkette hiç kimse aynı kemeri ikinciye kazanamadı ve bunu yapacak en nadide kişi de Velveteen'in ta kendisi. Sana verdiğim şansı çok iyi değerlendirdin Hobbs ve gayet iyi gidiyorsun. Şirketin Meksika dramasından ve ana kemerlerin birine daha aday dahi çıkartamayan bir yönetimden daha fazlasına ihtiyacı var. Bay O'Neil evet mor fularınızı çok sevdim; ama daha iyi seçimler yapmanızı da öneriyorum. Powerhouse Hobbs... Benim çalışmam bitti. En son bir resim çizdiğimde Hobbs, resmini çizdiğim kişinin kariyeri yokuş aşağı gitti. Ancak sen yenisin ve tasvir ettiğim şey de çok yeni. Normalde çalışmalarımı her zaman okuyucunun, dinleyicinin ve görücünün takdirine bırakırım, kendisinin anlamasını isterim. Daniels bunu yapabildi; ama senden hiç bir umudum olmadığı için sana bunu anlaman için ben eşlik ediyor olacağım.
Velveteen yüzünde bir gülümseme, yeteneğinin yansımasıyla son fırçasını da tuvale vurdu.
Velveteen: Hofer ailesindeki kadının portresi. Gerçekten ne kadar harika çizmişim. Gördüğün üzere Hobbs buradaki çizmiş olduğum kadın genç. Yüz yıllar öncesinin pür gençliğinde. Kıyafetine de bakacağın üzere kadın gayet güzel, alımlı ve soylu bir aileye mensup. Evet Hobbs şu anda bu saydığım hiç bir şeyin sende olmadığının farkındayım. Seni çizdiğimi kim söylemiş ki? Ben aslında Dünya Televizyon Şampiyonluğunu çiziyordum. Alımlı, bakımlı, ışıltılı, muhteşem... Bu denli kısa sürede bu şampiyonluğu görsel olarak çok iyi bir yere getirdim; ama her şeyin sonunun olduğunu bildiğim için kendi sonumu erken başlattım ve bu kemeri ikinciye kazanmaya çabalamaya karar verdim. Yoksa hangi aptal birisinin evine kadar gidip değerlisini oraya bırakır ki? Evet Hobbs görmüş olduğun kadın taşıdığın o unvan. Sen ise o kadının başlığının kenarına konmuş bir sineksin. Bir anlığına geldin ve bir anda da gideceksin. Daniels'ın büyüttüğünü, benim temizlediğimi sen küçültüp kirletiyorsun. Peki soracaksın bana seni ve bütün bunları nerede gördün diye? SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM!
DREAM...
Fırçasını şapkasını boyadığı renge ait olan bölüme batırıp oradaki sineği oradan siler.
ON!
Son düzenleme: