Girişte Jey Uso'yu görüyoruz. Gayet sıradan bir şekilde ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.
Jey Uso: Evet dostlar şuan karşınızda resetlenmiş bir Jey Uso bulunuyor. Kariyerim bu saatten sonra yeniden başlıyor. Konuşmama başlamadan önce size üzücü bir duyurum var. Artık babam Rikishi PGW ringinde bulunamayacak. Nedeni ise dünkü maçta yaşadığı ağır sakatlık. Doktor babamın artık yaşının ilerlediğini ve üstüne de bu sakatlığın da baş göstermesiyle bu işlerden elini çekmesini istedi. Yani sözün özü babam emekliye ayrıldı ve aramızdan ayrıldı. Ayrıca kardeşim Solo babamın sakatlığından oldukça etkilendi ve o da güreşi bıraktı. Şimdi konuşmaya başlıyorum. Artık herşey yeni başlıyor. Artık yalnız bir kurdum ve avlarımın peşine düşme vakti geldi. The Sex babama yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Artık ortalıkta s*kini kaldırıp gezme vakti bitti. Artık benden korksunlar, tek olduğuma da bakmasınlar çünkü ben onlar için oldukça fazlayım. Gel gelelim sahte Samoa'lıya: Ulan hadsiz köpek, sen kim oluyorsun da kendini bizden üstün görmeye çalışıyosun. Bundan 20-25 yıl önce köyde senle oyunlar oynardık ve sen hep kaybeden taraf olurdun. Ayağını denk al ve benimle uğraşmayı bırak. Buraya gelip klasik söylenen sözlerle sizi darlamamk istemem ama çok büyük oynamaya geliyorum.
Jey Uso konuştukça seyirciler coşuyor ve Jey ring iplerine çıkıyor.
JEY USO: MAIN EVENT JEY USO BURADA VE SİZİ COŞTURACAK. YAPACAKLARIMI SEYRE DALIN,ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLUN. JEY USO İLE KALIN MUTLU OLUN....
Jey Uso ringden çıkıyor girişe doğru ilerliyor. Kameramıza bakıp şunları söylüyor:
Jey Uso: DÖL SKSIN SİZİ...