RPG Ich werde alle wieder an Sie erinnern

Konular
992
Beğeni sayısı
1,438
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Pinneberg, Germany
13:11

Kameralar bir evin bahçesinde açılıyor.

haw_1446703.jpg

İçeriye doğru yavaşça girdiğimizde bir ses duyuluyor.

???: Ich werde alle wieder an Sie erinnern.

İçeride birisinin sesini duyuyoruz. Almanca bir şekilde ''Herkese seni tekrar hatırlatacağım'' diyor.

Biraz daha yaklaştığımızda arkası dönük kişinin Adolf Hitler'in tablosuna doğru konuştuğunu görüyoruz.

Der_F%C3%BChrer_Gem%C3%A4lde_Portrait_painting_of_Adolf_Hitler_by_Heinrich_Knirr_1937_No_known_copyright_restrictions_%28artist_died_in_1944%29_Imperial_War_Museum_London.jpg

???: Ihr Sohn wird in Ihre Fußstapfen treten und der Beste in diesem Unternehmen werden, mein Führer.

Artık tablonun dibine girdiğimizde bu kişinin yeni PGW güreşçisi Ludwig Kaiser olduğunu görüyoruz. Hitler ile konuştuktan sonra yüzünü kameraya doğru dönüyor.

who-is-ludwig-kaiser-dating.jpg

Ludwig Kaiser: Oh, (Hitler selamı vererek) selam olsun sizlere değerli PGW fanları. Babam ile her zamanki konuşmamı yaparken beni yakaladınız. Yıllar sonra güreşe PGW bünyesinde dönmek ne güzel bir şey. Arkamda duran kişiyi hepiniz tanıyorsunuzdur. Kendisi benim babam ve liderim. Onun bu dünyaya bıraktığı izi ben PGW'da dünyanın en iyisi olmak için devam ettireceğim. Benim sözleşme imzaladığımı gören herkes benden korkmuş olmalılar hahahaha. Hobbs, Reigns, Will, Jey, Venis, Johnny, Christian ve daha birçok kendine sözde güreşçi diyen şahıs ''Son of Hitler'' Ludwig Kaiser'in dominasyonuna her an hazır olsun. AUF WIEDERSEHEN dostlarım!

Ludwig Kaiser izleyenlere Almanca şekilde tekrar görüşürüz dedikten sonra mekandan ayrılıyor ve kameralar Hitler'in tablosuna doğru odaklanırken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: