RPG Yalanlar Sinemasında Son Gösterim

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,992
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
PAYBACK #17 sonrasında seyircilerin yavaş yavaş arenayı terk etmek üzere olduğunu görüyoruz.

eabf1734b6ffb82653d99c906461dc001fd690f8.gifv

Bring It Down! PGW Şampiyonu Will Ospreay girişte gözüküyor. Herkes şaşkın bir şekilde Ospreay'e bakıyor. Hatta yerlerine geri oturup, Ospreay'i izliyorlar.

763b710a2d7931dc526081cad1c8842cb75d8c25.gifv

Will Ospreay: Evet evet evet. Çok şey yaşandı, değil mi? Biliyorum şov bitti ama bu umurumda değil. Elmont, bu gece susup olanları izleyerek eve gitmeyeceğim. Gerçekleri konuşacağım. Yani Prince of PGW'de bana ağzını doldura doldura küfürler eden Adam Cole, en yakın arkadaşından, üstelik ona saldırmasına rağmen dayak yedi. Bütün avantaj kendisinde olmasına rağmen, bunu elinin tersi ile tepti. Ve üstüne üstelik, kendisinin daha da rezil etmeyi başardı. Biliyorum bazılarınız Cole'dan korktuğumu düşünen insanlar için bir cevap olduğunu düşünüyorum. Ben bu şirketi sırtımda taşıdım. Bu şirket için gecemi gündüzüme kattım. Herkesten daha fazla çalıştım. Tüm şirket bana karşıyken, bu şirketi taşıdım. Kimse kazanmama ihtimal vermezken, bu şirketteki en büyük adamı yendim. Bu şirketi ele geçirdim. Bu şirketin posterlerindeki adam oldum. Bu şirketin reytinglerini taşıyan adam oldum. Defalarca yerin en dibine çakıldım ama her seferinde, daha sağlam ayağa kalktım. Ve buna rağmen, hala Adam Cole'dan korktuğumu düşünen varsa, sizler için kiralık bir köprüm var. Ben ellerimle bir imparatorluk kurdum ve bu imparatorluğun başına geçebilme şansınızı hepinize tanıdım. Ben kimseden korkacak bir adam değilim. Özellikle Adam Cole gibi bir zavallıdan. Niceleri gelip geçti ve ben hala buradayım. Hala şampiyonum. Mücadele hala herkes için açık. Gelin ve şansınızı deneyin.

Ospreay elini girişe doğru uzatıyor. Elbette kimse gözükmüyor girişte. Ospreay ise hiç bozuntuya vermeden devam ediyor.

0868ae99418af926ccea4d267a41cd7c528aff1c.gifv

Will Ospreay: Ama bu gece daha fazla şey yaşandı, öyle değil mi? Yalanların sinemasını izledik. Hepinizin ilginç bir şekilde Angel Garza'ya sempati duyduğunuzu gördüm. Hoş, Angel Garza'nın bu hikayedeki kötü adam olduğunu, kendi gözlerimle gördüm. Humberto'yu kendi istediği gibi kullandı. Sonra onunla işi bitince, onu buruşturup bir kenara attı. Ardından aylarca Alberto'yu manipüle etti. Benden uğruna savaştığım kemeri çaldı. Benim bütün varlığımı adadığım kemeri çaldı. World Heavyweight Championship'i benden çaldı. Üstüne üstlük bunu yapmak için de, kuzenini kullandı. Üçü de kötü insanlar. Biraz yalnız kaldılar, biraz acı çektiler ve şimdi hepinizin kalbini çaldılar mı? BU BİR ŞAKA MI? Bunu bir tek ben mi görüyorum? Geldiğim ilk günden beri bana defalarca kez haksızlık yapıldı. Her defasında ayağa kalkıp savaştım. Bu sadece doğru olanı yapmak. Burada bahsettiğimiz şey, insanların kendi tercihini yapması. Angel, Humberto ve Alberto kendi seçimlerini yaptı ve hepsi kendi sonuçlarına katlanıyorlar. Onlar sizin sempatinizi hak etmiyor. Uyan ve kendine gel PGW seyircileri. Yalanlar sinemasının son gösterimini izlediniz. Olmayan bir drama, olmayan bir hikaye, olmayan duygular ve olmayan bir savaştan oluşan bir hikaye. Kimsenin tarafını tutmayın. Ne O'Neil, ne Angel, ne Alberto, ne de Humberto. Herkes sizi manipüle etmeye çalışıyor millet. Herkes bir kavgada, birilerini kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Ama ben burada tek gerçek olarak duruyorum. Sizlere gerçeği anlatan tek kişi. Artık başkalarının kavgası umurumda değil. Burada kendi savaşım için varım. Burada bana ait olan şey için varım. Bu imparatorluğun başında olmak için. Bir taraf yok. En azından benim desteklediğim bir taraf yok. Ben burada bu kemer için varım. PGW Championship için varım. Ve benden haksızlıklarla çalınan World Heavyweight Championship için varım. Burada zafer için varım.

oghowgjq.JPG

Seyircilerden karışık tepkiler alıyor Ospreay. Elbette seyircilerin yaşadığı duygu selinden sonra bu anlaşılabilir bir şey. Ospreay kemerini omzuna yerleştirerek bir saniye duruyor ve omzundaki kemere bakıyor. Sonrasında gülümseyerek devam ediyor.

Will Ospreay: Taraflarınızın canı cehenneme. Bu şirketin tek ihtiyacı olan, bu şirketi ileriye taşıyabilecek, gerçek bir yüz. O yüz benim. Bu şirkette bulunduğum sürece, bu şirketi ileri taşıyacağım. Ben burada olduğum sürece, bu geminin batmasına izin vermeyeceğim. Diğerlerinin aptal dramları ile, sizleri yalanların içinde sürüklemesine izin vermeyeceğim. Sizlere hak ettiğinizi vereceğim. Size gerçek bir şampiyon vereceğim. ÇÜNKÜ BENİM ADIM WILL OSPREAY! BEN F'KING BILLY G.O.A.T.'IM! BEN BU ŞİRKETİN PGW CHAMPIONSHIP KEMERİNİ TAŞIYAN KİŞİYİM. BU ŞİRKETİN YÜZÜYÜM. BUNU UNUTMA PGW! CHAMP IS

ghoj.JPG

Bütün Arena Hep Birlikte: HERE!!!

Bütün arenada Bring It Down çalarken, Ospreay kemerini havaya kaldırıyor. Seyircilerden United Empire'ın el işaretini yapanları görüyoruz. Bütün bunlar eşliğinde görüntüler sonlanıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: