- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Tommaso'yu antrenman yaparken görüyoruz. Kendisi çok yorulmuş ve nefes nefese kalmış gözüküyor. Ancak kum torbasına yumruklar savurmaya devam ediyor ve biraz böyle sürdükten sonra Tommaso elindeki bandajı çıkarıyor. Bandajları sert şekilde sandalyeye çarpıyor ve suyunu içiyor. Kafasını da o suyla yıkadıktan sonra başka bir odaya geçiyor ve siyah kalp resmiyle bakışıyor. Ardından omzuna havlusunu atıyor ve o odadan çıkıyor. Dümdüz yürüyen Tommaso orada Cathy ile karşılaşıyor. Tommaso hızlı yürüyerek kaçmak istese de Cathy onu durduruyor ve mikrofonunu yöneltiyor. Tommaso biraz sinirli gözlerle ekrana bakıyor ve Cathy şu sözleri sarf ediyor;
Cathy Kelley: Merhaba, Tommaso! PURE Championship ve onun kaderi hakkında herkesin takip ettiği bir şey var. O da senin kemeri kaybetmen ve sonrasında yaptığın açıklamalar. Öncelikle ilk sorum şu:
"Bron sence senin gibi mücadeleci bir şampiyon olabilir mi?"
Tommaso kucumseyici bakışı atıyor ve hafif ses çıkararak gülüyor.
Tommaso Ciampa: Cidden bu soruyu sormak için fazla düşündün mü Cathy? Eğer gerçekten benim SUPERSTARS'ta ve öncesinde yaptığım açıklamaları dinleseydin bu soruyu soracak kadar komik duruma düşmezdin. Şu an gözümde bir aptaldan farksız değilsin. Benimle Bron'u mukayese etmek için Bron'un da 21 gun boyunca gözüne uyku girmeden bir kemeri koruması ve hayatının her anında beynini olası saldırılara karşı çalıştırmak zorunda kalması gerekiyor. Benim yaşadığımı sadece benim gibi mücadeleci insanlar anlar Cathy. Hatırlarsın ki Velveteen'in korkak bir ödlek olduğunu defalarca haykırmıştım ve Prince of PGW şovunu takip ederken kemerini ilk korumasında başkasına devrettiğini gördüm. Böyle şampiyonlar kalıcı olamaz Cathy, Ospreay'ın bu başarısının arkasında mücadeleden kaçmadan kemerini meydan okuyan çoğu kişiye karşı savunması var. Bir şampiyon omzundaki kemerle değil, o kemeri omzunda nasıl taşıdığı ile gücünü bütün bu evrene kanıtlar. Ben o 21 günde bunu başardım. PURE Championship'in o katı ve merhametsiz kurallarıyla bu arka alanda korkusuzca gezme cesaretini gösterdim. Bron ise 2 maç kazanarak kendi ellerimle yükselttiğim bu kemeri kendi başarısıymış gibi omzunda taşımak istiyor. Sorunun cevabını ben 1 aydır bütün konuşmalarımda veriyorum.
Cathy donuk bir suratla gözü açık şekilde Tommaso'ya bakıyor. Tommaso'nun sert cevabı onu tedirgin etmiş olmalı. Ancak hemen o surat ifadesini topluyor ve 2.sorusunu soruyor.
Cathy Kelley: Tommaso, senin bu konudaki hassasiyetini anladım ancak ben güreş dünyasının sesi olarak gurescilere bu soruları sormam gerekiyor ve gene sana güreş dünyasının bir sesini duyuracağım. Bazı otoriteler ve izleyiciler senin Bron'un eskiden güreş evrenindeki başarıları ve vücut kütlesini göz önüne alarak bu başlangıcın olagan oldugunu ve senin ona karşı koyamayacağını düşünüyor. Bunun hakkında söylemek istediklerin neler?
Tommaso ilk soruyu gülerek ve küçümseyerek karsilamasina rağmen bu soruyu duyarken suratı iyice ciddi bir hal alıyor ve Cathy sözlerini bitirdiğinde ani bir çıkış yapıyor;
Tommaso Ciampa: One minute, one minute, one minute, one minute!!! Bron'un eski başarıları bu maça nasıl etki edebilir!?!?!? O otoriteler lanet olası çenelerini kapatıp televizyonun başında uslu uslu izlemeliler! Eğer, Bron'un eski başarılarına çok meraklılarsa o televizyonlarının başında PGW'yu da değil 2010 2015 zamanlarına dönebilirler.
Cathy... Ben içime doğanı yaşarım. Bu kadar salak saçma düşünceleri bana iteleyecegini anlayamadım ancak böyle maçlar öncesinde kafamı yeterince boşaltmak istediğim için insanlardan oldukça uzaklaşmaya çalışıyorum ancak ağzı kokuşmuş insanlarla muhatap olmak artık bu hayatın bir parçası. Blackheart olarak söylüyorum söylüyorum ki; bu tarz dusunceleri başka güreş emekçilerine de yansıtma!
Diğer Gün...
Tommaso sert sert adımlar atarak oradan uzaklaşıyor ve sonraki güne geçiyoruz.
Tommaso dışarıdan rahat kıyafetlerle geliyor ve PGW binasına giriyor. Bina içindeki kafede otururken orada gördüğü bir local wrestler'a şunları söylüyor;
Tommaso Ciampa: Hey, man! Şu arkadaki siyah saçlı muhabir kızı tanıyor musun?
Local Wrestler: Evet.(Biraz titrek bir sesle)
Tommaso Ciampa: Sana tavsiyem onunla mümkün olduğunca konuşmaman, dostum. Onun söyleyeceği şeyleri zaten Instagram'da, Twitter'da veya Facebook'ta zaman geçiren bir asosyalsen göreceksin.
Sana bir başka soru(güler);
İleride iyi bir PGW güreşcisi olma hayalin varsa eğer, Bron'un yolundan giderek mi bu hayaline ulaşmak sana daha makul geliyor yoksa benim gibi hakkını savunarak ve mücadele vererek bir yol yürüyerek başarıya ulaşmak mı sana makul geliyor?
Local Wrestler: Tommaso.. iyi bir PGW gurescisi olmak çalışmaktan ve mücadeleden geçer. Hali hazırda bahsettiğin gibi bir yolu tercih ediyorum ancak ben sana baktığımda insanların dediğini kafana takmış bir adam görüyorum. Bize orada (eliyle Performance Center'ın olduğu yönü işaret ediyor) ilk olarak bunu aşmamız gerektiğini öğretiyorlar.
Tommaso direkt söze atlıyor
Tommaso Ciampa: Kahretsin!... sizi bana sayıyla mı gönderdiler?? Şimdi o gözlerinle tekrar süz ve Tommaso Ciampa böyle birisi mi yoksa değil mi? (1 saniye bekliyor ve bu sefer bağırarak konuşuyor.)
İNSANLAR BENİ GÖRMÜYOR MU YOKSA GÖRMEMİŞ GİBİ Mİ YAPIYOR -Diğer insanlara da bakıyor ve- SÖYLESENİZE AHMAK SÜRÜSÜ!
Kafedeki barı dağıtıyor ve kafeden bir hışımla gidiyor. O sırada diğer çalışanların kaçışlarını görüyoruz.
Bu sekansların başladığı yere, Tommaso'nun antrenman odasına gidiyoruz. Tommaso sert şekilde torbaya vururken bağırıyor
En sonunda acı bir ifadeyle elini tutuyor. Elinin kemik kısmı acımış olmalı. Ve yüzünü toparlayıp ciddi bir hal alınca arkasına dönüyor, arkasına dönünce bir resim görüyor.
Bu resim; Blackheart'ın toksinlerini akıtmaya başladığı bir resim...
Tommaso bu resme ciddi bir ifadeyle kilitleniyor ve kameralar kapanıyor...