Moxley, Punk'ın Dönüşüyle Dalga Geçmiş

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,255
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk

"Ne düşündüğümü bilmek istemezsin. İzlemedim. Ne düşündüğümü -harbi- bilmek istemezsin."

Liam Crowley'e verdiği röpotajda Punk'ın dönüşü için gülerek bu ifadeleri kullanmış.​

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
*Kayfabe modu bir kapayalım bir saniye* Keza istersen köprüden atla istersen bir yerlerine çekiç sok sen hayatın boyunca CM Punk kadar aranan bir isim olmayacaksın. Sana zannettiğin kadar değer verselerdi kalman için 40 takla atarlardı. Sen hiçbir zaman Roman Reigns kadar bile değerli olamadın. Punk dediğin adamın şirkete dönüşü rekorlar kırdı. T-shirt satışlarında zirveye oturdu. Sen, WWE'ye adım attığında anca SHIELD için alırlar seni. Sen başka bir b*k değilsin yani. Mikrofonun bana hitap etmiyor sesinden dolayı. Beni ekrana çekmiyorsun. Ekrana çektiğin tek nokta acaba hangi ucubeliği yapacağın konusunda... *Kayfabe moduna geri dönelim*

WWE'den sonra yaptıklarına saygım sonsuz. Nia Jax ile kafa kafaya gelen adam kariyerini baştan inşaa etti. PWI #Top 1 oldu diye hatırlıyorum. Bana göre hala CM Punk'ların sınıfında bir güreşçi değil. Ama o yolda ilerliyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: