"Evimdeyim." | CM PUNK PROMO ÇEVİRİSİ


Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
150
Mesajlar
6,603
Beğeni sayısı
2,084
PG Nakit
1,090


Not: İhtiyaç olduğunu düşündüğümden yaptığım acele bir çeviridir. Daha iyi çeviri önerileri gelirse konuyu düzenleyebilirim.


Görünüşe göre balık kavağa çıkmış. Yani, balık kavağa çıktı (derken) kastettiğim, karşınızdayım.... Pazartesi Gecesi Raw'unda elimde mikrofonla... WWE ringinde karşınızdayım! [seyirci seviniyor] Görünüşe göre bir Blackhawks taraftarının Predators salonunda evrensel olarak sevildiği gerçeğini kastetmiyorum. [kahkahalar ve kalabalıktan bazı alaylar] Tamam, özür dilerim ama yapmak zorundaydım. Kendim olmak zorunda olduğumun farkındasınız, değil mip? Cumartesiden beri kendimi biraz daha kendim gibi hissediyorum ve bence o gün kariyerimde öne çıkan bir gündü. Her birinize tam olarak nasıl hissettiğimi açıklayabilmek için uygun kelimeleri, dili bulmaya çalışıyordum.

O iki kelimeyi buldum, ve bunu açıkça söylemeye çekiniyorum. Söyleyeceğim doğru olmadığı için değil, ne kadar gerçekten doğru olduğundan korktuğum için söyleyemiyorum. Ve biraz ucuz, biraz bayağı kaçacağınıı, kulağınıza CM punk gibi gelmeyeceğini biliyorum fakat değiştim. Ve bir zamanlar, bir Amerikan Rüyası (Dusty'i kastediyor.) içten konuştuğum sürece yanılmayacağımı çünkü konuştuklarımın doğrular olacağını öğretmişti. Ve gerçek şu ki: Evimdeyim. [CM Punk tezahüratları]

Bu tanıdık yere geri döndüm ve nasıl tepki vereceğimi ve nasıl gideceğini bilmiyordum. Fakat bu, beni eski ben gibi hissettirdi çünkü burası ait olduğum yer. Burası evim ve ben 10 senedir yoktum, ve 10 seneden uzun süredir; siz beni, belki benim kendimi unutmak istediğim zamanlarda dahi unutmadınız. Ve bu gerçekten muhteşem bir şey. Her biriniz muhteşemsiniz. Bir sürü kıta, sayısız ülke, dünyanın dört bir yanındaki arenalar, evde izleyen insanlar, salondaki insanlar adımı söylemeyi hiç bırakmadılar. [CM Punk tezahüratları] Sessizler seslerini buldu ve sizinle daha fazla gurur duyamazdım ve ben sizi duydum ve işte bu yüzden buradayım çünkü sizi çok seviyorum millet. Sizi çok seviyorum. Sizi çok seviyorum ve sizi, tüm bunları özledim ve keşke hiç ayrılmak zorunda kalmadığımı söyleyebilseydim ancak bir zamanlar; bilge bir adam (Heyman) bana burada en iyi halime gelebilmek için buradan ayrılıp geri dönmem gerektiğini söyledi. Bilge adamın haklı olduğunu söylemekten nefret ediyorum.

Fakat bunun için döndüm: En iyi halime gelmek için. Sizin için döndüm. Çünkü ben evimdeyim.

Cumartesi gecesi inanılmaz bir andı. Pazartesi gecesi inanılmaz bir an. Size bunun nasıl hissettirdiğini kelimelerle anlatmaya çalışıyorum fakat, kameraların önünde ve arkasında sarılmadan başka bir şey yoktu. Bir ailenin yeniden bir araya gelmesi gibi hissettirdi: Arkadaki herkes beni gördüğü için mutluydu ve hepsi gülüyordu; birkaçı beni ağzımdan öptü bu arada; hepsi: hoş geldin, evine hoş geldin, seni özledik, seni gördüğümüze sevindik ve bu arada AJ nasıl? Ve bayanlar baylar, size söylemek için buradayım, AJ muhteşem ve selamlarını yolladı!

Herkes bana kollarını açtı... Şey, neredeyse herkes... Bazı insanlar korkuyor. Gerçeklerden korkuyrolar. Anlamadıkları şeyden korkuyorlar fakat anlıyorum. İstediğim her şey her zaman buradaydı. Haftalar boyu dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlamak için çarpışıldığı rekabet burada. Fakat Dünyanın en iyisi neredeyse 10 senedir burada değildi.

Korkmalarını anlıyorum. Seviyeyi hiç ulaşamayacakları bir seviyeye çekmemden korkuyorlar, yan cebimde koyduğum ödüle erişemedikleri için korkuyorlar. Endüstrinin en tehlikeli, en tartışmalı, en korkulan adamının ön kapıdan girdiği ve bu konuda bir şey yapamayacaklarından korkuyorlar.

Bazı insanlar yarın sabah uyandıklarında, bu ringde, bu mikrofonda... hatta yorumculukta bile dünyanın en iyisi olmak için gösterdikleri çabaların sadece yanlış değil... aynı zamanda bir yalan olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalacaklarından korkuyorlar, çünkü 'Dünyanın En İyisi' geri döndü ve 'Dünyanın En İyisi' bir pazartesi gecesi Nashville, Tennessee'de canlı ve renkli olarak ringin ortasında duruyor ve onun adı... [Punk mikrofonu havaya tutar ve seyirci CM Punk diye adını haykırır.]

[Hard cam'e bakar ve] Buraya arkadaş edinmeye değil para kazanmaya geldim.​
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
150
Mesajlar
6,603
Beğeni sayısı
2,084
PG Nakit
1,090
EVİM





DEDİ



GERÇEKTEN




PUAHHAHAHAHAHAHAHAHAAGAGGAAGGAAGGAAGGAGAGAGABDNEMCNSVNNWCKWNCNWJVNWKFIWNV
Başlığa bakınca patlıyorsun da adam kendince haklı. AEW adamı çok değiştirdi, öyle dandik bir yerde çalıştı ki kanlı bıçaklı ayrıldığı yer yuvası oldu.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
8,035
Beğeni sayısı
2,335
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Burada kritik cümle "Ve biraz ucuz, biraz bayağı kaçacağınıı, kulağınıza CM punk gibi gelmeyeceğini biliyorum fakat değiştim." Demek ki bazı hatalarının farkında. Değişip değişmediğini de zaman gösterecek. Öfke kontrolü problemi yaşadığının farkındadır umarım. Her şeyi mahveden şey o.
 

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Katılım
6 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
573
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
CM Punk duygusal bi insan. Ve genelde duygularının kurbanı oluyor. Ailesi tarafından dışlanmış, arkadaşının ailesini aile saymış biri için şaşırtıcı değil.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: