Nenad Bjelica Union Berlin’in Başına Geçti

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Dünyanın elit teknik direktörleri sıralamasında bu kadar yüksek olan bir hocanın Trabzon'a gelmesi yakışmamıştı zaten, Trabzon yine kendine yakışanı yaptı. Hocam Union Berlin'le şaha kalkacaktır, elindeki kadro oyun stiline uygun.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Dünyanın elit teknik direktörleri sıralamasında bu kadar yüksek olan bir hocanın Trabzon'a gelmesi yakışmamıştı zaten, Trabzon yine kendine yakışanı yaptı. Hocam Union Berlin'le şaha kalkacaktır, elindeki kadro oyun stiline uygun.
Sıralamanın bir linki varsa atabilir misin merak ettim de.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Trabzon'da 5.hafta kovulmuş adamın geçen sene bundesliga gibi bir ligde dark horse olan Berlin'de iş bulması tamamen menajer başarısıdır. Bu adamı ancak 2020 yazındaki gibi Erol Bulut gibi bir teknik direktöre karşı destekledim/desteklerim.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Sıralamanın bir linki varsa atabilir misin merak ettim de.

Kaç hoca varmış 100 maçta 2.31 puan ortalaması yapabilen bir bak bakalım. Hadi şunu da ben söyleyeyim, Manchester City ile Pep'in yakaladığı en yüksek ortalama 38 maçta 2.34. Kaldı ki Pep çoğu otorite tarafından bu işin goatı olarak adlandırılıyor.

Bana laf yetiştirmekle harcadığın vakti daha verimli kullanıp gidip kendisini, yeterli vakit verildiğinde nasıl bir futbol oynattığını ve soyunma odası hakimiyetini araştırabilirsin, sadece Türkiye'deki ortalama bir Anadolu takımının başında geçirdiği 8 maçla yorum yaparak benden başka bir cevap almayacaksın. İyi forumlar.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Kaç hoca varmış 100 maçta 2.31 puan ortalaması yapabilen bir bak bakalım. Hadi şunu da ben söyleyeyim, Manchester City ile Pep'in yakaladığı en yüksek ortalama 38 maçta 2.34. Kaldı ki Pep çoğu otorite tarafından bu işin goatı olarak adlandırılıyor.

Bana laf yetiştirmekle harcadığın vakti daha verimli kullanıp gidip kendisini, yeterli vakit verildiğinde nasıl bir futbol oynattığını ve soyunma odası hakimiyetini araştırabilirsin, sadece Türkiye'deki ortalama bir Anadolu takımının başında geçirdiği 8 maçla yorum yaparak benden başka bir ce
Demek 100 maçta 2.31 puan yaptı ha... Getirin oradan Premier League'i Şampiyonlar Ligi'ni Nenad ağabeye.

Türkiye'deki ortalama bir Anadolu takımının başına geçen adamın daha önce çalıştırdığı takımlar 👇

arudzb4.jpg

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: