Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünyanın elit teknik direktörleri sıralamasında bu kadar yüksek olan bir hocanın Trabzon'a gelmesi yakışmamıştı zaten, Trabzon yine kendine yakışanı yaptı. Hocam Union Berlin'le şaha kalkacaktır, elindeki kadro oyun stiline uygun.
Dünyanın elit teknik direktörleri sıralamasında bu kadar yüksek olan bir hocanın Trabzon'a gelmesi yakışmamıştı zaten, Trabzon yine kendine yakışanı yaptı. Hocam Union Berlin'le şaha kalkacaktır, elindeki kadro oyun stiline uygun.
Trabzon'da 5.hafta kovulmuş adamın geçen sene bundesliga gibi bir ligde dark horse olan Berlin'de iş bulması tamamen menajer başarısıdır. Bu adamı ancak 2020 yazındaki gibi Erol Bulut gibi bir teknik direktöre karşı destekledim/desteklerim.
Kaç hoca varmış 100 maçta 2.31 puan ortalaması yapabilen bir bak bakalım. Hadi şunu da ben söyleyeyim, Manchester City ile Pep'in yakaladığı en yüksek ortalama 38 maçta 2.34. Kaldı ki Pep çoğu otorite tarafından bu işin goatı olarak adlandırılıyor.
Bana laf yetiştirmekle harcadığın vakti daha verimli kullanıp gidip kendisini, yeterli vakit verildiğinde nasıl bir futbol oynattığını ve soyunma odası hakimiyetini araştırabilirsin, sadece Türkiye'deki ortalama bir Anadolu takımının başında geçirdiği 8 maçla yorum yaparak benden başka bir cevap almayacaksın. İyi forumlar.
Kaç hoca varmış 100 maçta 2.31 puan ortalaması yapabilen bir bak bakalım. Hadi şunu da ben söyleyeyim, Manchester City ile Pep'in yakaladığı en yüksek ortalama 38 maçta 2.34. Kaldı ki Pep çoğu otorite tarafından bu işin goatı olarak adlandırılıyor.
Bana laf yetiştirmekle harcadığın vakti daha verimli kullanıp gidip kendisini, yeterli vakit verildiğinde nasıl bir futbol oynattığını ve soyunma odası hakimiyetini araştırabilirsin, sadece Türkiye'deki ortalama bir Anadolu takımının başında geçirdiği 8 maçla yorum yaparak benden başka bir ce