Francesco Bagnaia 2023 MotoGP Dünya Şampiyonu Oldu

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
629
PG Nakit
1,175

1701009918884.png

Sezonun son yarışı Valencia'da Jorge Martin ilk turlarda Marc Marquez ile kaza yaparak ve yarış dışı kaldı ve şampiyonluk şansını kaybetti.

Francesco Bagnaia ise şampiyonluğu garantiledikten sonra motorunu ilk sırada finişe götürdü ve 2. şampiyonluğunu galibiyetle taçlandırdı.

Son düzenleme:

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
83
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
İyi sürücü, ama biraz da şanslı bir sürücü Pecco. 2 şampiyonluğu da haketmedi diyemeyiz, çok iyi sürdü gerçekten. Ama geçen yıl Yamaha şirazeyi kaydırmasa Quartararo'nun B2B'ini, bu sene Martin biraz stresten uzak bir adam olsa rahat şampiyonluğunu izliyor olabilirdik. Şu olsa bu olsa diyoruz biraz saçma geliyor ama motosiklet yarışlarında önemli bir faktör olduğu ortada.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
629
PG Nakit
1,175
İyi sürücü, ama biraz da şanslı bir sürücü Pecco. 2 şampiyonluğu da haketmedi diyemeyiz, çok iyi sürdü gerçekten. Ama geçen yıl Yamaha şirazeyi kaydırmasa Quartararo'nun B2B'ini, bu sene Martin biraz stresten uzak bir adam olsa rahat şampiyonluğunu izliyor olabilirdik. Şu olsa bu olsa diyoruz biraz saçma geliyor ama motosiklet yarışlarında önemli bir faktör olduğu ortada.
Hatta Bestia'nın sezon başında sakatlanıp sonrasında da bir türlü toparlanamaması var. Ben bu sene Bagnaia'yı geçmesini bile beklerdim.

Yav adamın bacağının üstünden motosiklet geçti bir şey olmadı harbi garip adam. :D

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
83
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Hatta Bestia'nın sezon başında sakatlanıp sonrasında da bir türlü toparlanamaması var. Ben bu sene Bagnaia'yı geçmesini bile beklerdim.

Yav adamın bacağının üstünden motosiklet geçti bir şey olmadı harbi garip adam. :D
Kadir gecesi doğmuş. 😀

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: