Bron Breakker girişte görünüyor. Üzerinde deri ceket ve elinde mikrofonla ringe ilerlerken seyircilere şöyle bir bakıyor ve basamakları tırmanıp içeri giriyor. Yuhalamalar devam ederken Prince of PGW'de yaşananlar gösteriliyor ekranda. Bron seyirciye dönüyor.
İkiyle ikiyi toplayamacak kadar gerzek bir adam olduğunu söylediğimde bana kızanlar; sürpriz, sürpriz, sizin oğlan bir hesap makinesi yardımı olmadan 10'a kadar saymayı bile bilmiyor. Sanırım kariyerimdeki en kolay, en kısa ve en zahmetsiz galibiyet buydu. (Boo) Dinleyin, ben gerçekleri dile getirmekten çekinmeyen bir adamım: Nathan Jones denen insan enkazının şu ana kadar geldiği aşama bile bir başarı. Kimse, vücuduna hükmedebilecek güçte değil. Ve bu herif... Yapmaya çalıştığı şey fizik kurallarına aykırı. Vücuduna baktığımda geçmişteki ağır steroid kullanımının yol açtığı tahribatı net bir şekilde görebiliyorum. Bu iğneleri ne işe yaradığını bile bilmeden götünüze saplamaya devam eder ve aldığınız takviyelerle örtüşen bir program izlemezseniz; vücudunuzdaki kas kütlesini en ufak antrenmansızlıkta kaybedersiniz. Ve eskiden kas olan bölgelerde oluşan yağlanma, şişman bir insanın vücudundaki yağ bölgelerine kıyasla daha zor yakılabilen cinstendir. Gerçi.. (Bron mikrofonu indirip seyirciye bakıyor.) Arenada gördüğüm kadarıyla kimsenin yağ ya da kütleyle ilgili endişeleri yok. Ulan haydi aynadan utanmıyorsunuz, karınızı doyasıya sikmenin zevkine varmak da mı istemiyorsunuz? (Yoğun bir yuhalama geliyor, Bron ellerini iki yana açıyor.) Her neyse. Nathan Jones'un yaptığı şeyin fizik kurallarına aykırı olmasının sebebi bu. Belirli bir yaşı geride bıraktıktan sonra genç bir adam gibi güreşemezsin. Kazanmış olduğum galibiyeti bir kenara bırakıp iki şey söyleyeceğim: Biri Jones'a, biri ise Jones'un ailesine. Ailesi, Jones'a bu işin mantıklı olmadığını net bir şekilde anlatarak kararından vazgeçirmeli. Eğer bu koca oğlanın sofraya ekmek koymaya devam etmesini istemiyorsanız bu mantık dışı işi durdurun. Mrs. Jones, şunu iyi anla: kocan bana tam bir adam olarak geldi ve sana bir küsürat olarak geri döndü. Suratında bıraktığım izleri ve topallayan ayakları sana bir mesaj olsun. Diğer mesajım ise sana Jones; PGW'ye yaşlı adamlara şiddet uygulamaya gelmedim. Seninle vakit kaybetmeye de niyetim yok. O yüzden; Prince of PGW'de olanları perdenin kapanması olarak gör ve siktir git.
Breakker yuhalanıyor, sırıtarak seyirciye bakıyor.
Siz dangalakların bu adamı umursamadığını anlayabilmek için zeki olmak gerekmiyor. Bu herife destek veriyor gibi görünmenizin altında yatan sebep benden nefret ediyor olmanız. Nefret ediyorsunuz çünkü PGW'de devam eden en uzun cüce hangimiziz yarışını sona erdirip buçuklukları yataklarına geri yollayacak olan adamın ben olduğumu biliyorsunuz. Ama size şu kadarını söyleyeyim, bu iş sizin bitmesini istediğiniz zaman değil, ben sıkıldığım zaman biter. PGW zirvesinde Narcos dizisi ve 31 peçetesi arasında mekik dokuyan bir embesilin ıslak rüyaları yaşanırken ve profesyonel güreş dünyasında "yeni zirve" olarak PGW denen bu bok gösterilirken benim gibi gerçek adamların kapıdan içeri girmesi kimseyi rahatsız etmesin. Şirkette büyük başarı olarak addedilen şeyler, homolar, Latinler ve siyahiler arasında mal yağmalayan gaspçılar misali bölüştürülüyor. Artık buna son vermemiz gerek. Bu yolculukta yalnız başıma ilerleyeceğimi şimdiden anlayabiliyorum. Sizler, medya, basın.. Kimse benim yanımda olmayacak. Ve benim, beklenenden daha kötü bir "antrenman performansı" sergilediğime yönelik eleştiri getirenler şunu iyi anlamalı: Sizin adamlarınızı harcamak için benim bu kadar efor sergilemem dahi yeterli. Asıl benimle karşılaşacak olan adamın kendini paralaması gerekir. Sizin koca oğlan haftalardır burada kendini paraladı, herkes onun çalışma temposunu sebep gösterip beni yeneceğini düşündü. Ve sonuç? Koltuğundan kalkıp ringe çıkan Bron Breakker'ın nefesi bile ona yetti. Bazı adamların beş dakikada kurduğu hayaller, sizin gerçekleşmesi için beş sene kıçınızı yırttığınız durumlara üstün gelebilir. Biz buna besin zinciri adını veriyoruz. Nathan Jones, bu zincirin en aşağılarında yer alan basit bir ameleden başka bir şey değil. Şimdi ise üst basamaklara doğru ilerleyeceğim. Ta ki en tepeye çıkana ve Dünya şampiyonu olana kadar.
Breakker mikrofonu fırlatıp saat işareti yaparken kameralar kapanıyor.