Bayley'den Düşündüren Paylaşım

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Giulia maçının WWE'de yapılma ihtimali de olabilir.
Olmamasını tercih ederim. Giulia'nın movesetinin %85'ine WWE'de izin vermezler. Çoğu neck bump almaya çok açık hareketler. Normal piledrivera bile sıkıntı çıkarıyorlarken, movesetindeki çoğu hareket, piledriverdan daha riskli olduğu için, kimsenin yemediği kadar nerf yer.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Olmamasını tercih ederim. Giulia'nın movesetinin %85'ine WWE'de izin vermezler. Çoğu neck bump almaya çok açık hareketler. Normal piledrivera bile sıkıntı çıkarıyorlarken, movesetindeki çoğu hareket, piledriverdan daha riskli olduğu için, kimsenin yemediği kadar nerf yer.
Benim takip etmediğim biri o yüzden tam yorum yapamam ama dediğin gibi bu hareketlerini her türlü kısıtlarlar ve potansiyelinden düşük bir iş çıkar. Zaten Giulia tarafını bilmem ama Mercedes'in WWE'ye en azından birkaç sene içinde döneceğini asla düşünmüyorum.

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Benim takip etmediğim biri o yüzden tam yorum yapamam ama dediğin gibi bu hareketlerini her türlü kısıtlarlar ve potansiyelinden düşük bir iş çıkar. Zaten Giulia tarafını bilmem ama Mercedes'in WWE'ye en azından birkaç sene içinde döneceğini asla düşünmüyorum.
Mone'nin tam zamanlı dönmesi bana zor geliyor. Özellikle dizi/film sektörüne iyice dalmışken. New Japan ona aşırı rahat bir part timer kontratı sundu. Debutunu, en büyük şovlarında yaptılar, Okada'nın sonraki ppv de main eventini Mone kendisi kapattı. Hem bu kadar rahat bir kontrat hem de Hollywood ile hemen WWE döneceğini sanmıyorum senin gibi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: