Futbolda Dolandırıcılık Skandalında Fatih Terim Teorisi


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,806
Mesajlar
7,777
Beğeni sayısı
1,576
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Bankacı Seçil Erzan'ın futbol dünyasını soyup soğana çevirmesinde Fatih Terim hakkında çeşitli iddialar da ortaya atılıyor. Fatih Terim'in de mağdur olduğu haberlerde geçse de ifşalarıyla tanınan Muhammed Yakut bambaşka bir iddia ortaya attı.​
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
187
Mesajlar
7,218
Beğeni sayısı
2,281
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Aynen Terim herkesi dolandırmış, inanan arkadaşlar için elimde iki tane köprü var DM'den fiyat bilgisi alabilirler
Dolandırıp dolandırmadığını bilmem ama milleti soyup soğana çeviren bankacıyla avukatını evlendirmesi, kadının Terim’e orada burada lüks davetler vermesi tuhaf. Yargının bu konuyu araştırması doğru olan şey.
 

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Katılım
16 Eki 2023
Konular
0
Mesajlar
216
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Konum
İstanbul
Favori Güreşçi
Sting
Muhammet Yakut'un böyle bir açıklaması yok, Altaylı bir şeyler demiş ona da baktım bu tür bir şey değil. Mener trolleri klasiği.
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
361
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Teorinin gerçek olduğunu sanmıyorum. Gelin ben bir abimizin başına gelen başka bir hikayeyi anlatayım ben size.

Abimiz benim memlekette yan sanayi firmalarından birinde çalışıyordu, sene başında EYT çıkınca emekli olup Mersin'e kayınbabasının işyerini işletmeye gitti. Bu abimizle ben 3 yıl önce staj işi vasıtasıyla tanıştım bu arada, sonra başka bir yerde yaptığım için iş kaldı ama tanışıklık olduğundan yazları filan görüşüyorduk. İki sene önce bunların çalıştığı bankadaki temsilci vasıtasıyla borsaya girmişler, bu abimiz ve altında çalışan birkaç mühendis çocukla iki ustabaşı para yatırmışlar işe. Eleman da kaç yıldır bankada çalışıyormuş, bu borsa işi de doyum noktasına ulaşmamıştı daha üç-beş bir şeyler kaldırabiliyordunuz. Bizim abi parayı değerlendiririz diye işe girişmiş, elemana güveni de var. Hatta bazı kişilere övmüş bunu, zaten aynı yerden bu kadar adamın girmesi de bu abi işin içindeyse biz de girelim mantığından oluyor.

Geçen yıl babamın arkadaşının yerine gittim, yer dediysem de eskiden kalma malzemelerin olduğu torna atölyesi. Eşe dosta Catia'dan proje çizip teknik resim yapıyordum o ara. Bu abimiz de babamın arkadaşını yakından tanır, o da oradayken biraz sohbet ettik. Borsa işi n'oldu diye sordum, döküldü biraz bana. Sağdan soldan eleman parayı batırdı diye duydum, biraz sıkıştırdım öttü dedi. Eleman bankanın parasıyla oynamış batırmış, bunlarla arası iyi olunca bunlardan toparlayıp açığı kapamış. Bunlardan topladığı paranın kalanıyla oynamaya devam ediyormuş ama doğru düzgün bir şey kazanamamış. Bizim abinin arka biraz kuvvetli olunca elemandan almış parayı. Tabii eleman diğer para verenlerden de toplamış biraz, öyle vermiş parayı.

Bizim abi EYT geldiğinde babamın arkadaşına abi ben emekli oluyorum, kayınpederin yeri işletmeye gideceğim ayrılıyorum demeye gelmiş. Olayın sonrasını tanıdıklar ustabaşlarından duymuşlar. O ayrıldıktan sonra da bu elemanlar parasını çekti diye düşünüp bankacıya ulaşmaya çalışıyorlar, bankacı yalandan kazançları da gösteriyormuş çünkü. Ama bankacıyı bulamıyorlar, eleman hem işten ayrılmış hem de şehirden gitmiş. Bizim abiyi aramışlar, abi de "benim de alacağımı vermedi bulamadım da Allah'tan mesaj olarak görüp tövbe ettim" demiş. Fellik fellik aradıkları eleman gittiği şehirde bir toptancıda muhasebecilik yapıyormuş. İki tanesi bunun yerini bulup pataklamışlar, paralarını güç bela geri almışlar ama halen parasını alamayanlar varmış. Bizim abinin kayınbiraderler filan biraz kallavi adamlar, damatlarına da sahip çıkarlar her zaman, bankacı eleman samimiyetten bu muhabbetleri bildiği için bizim abi sıkıştırdıktan sonra parasının tamamını vermiş, tabii diğer para kaptıranlara öyle söylememiş.

Bu da böyle bir hikayeydi. Tüzel veya gerçek kişi kimse size kısa zamanda büyük kazanç vaat etmez, büyük kazancın bir o kadar büyük riski vardır. Gözardı edeceğiniz paralar haricinde ailenizin rızkını bu işler için harcamayın, efendi gibi çalışın kazanın.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: