Promo Çeviri | "Bu Kemer, Dünyadaki Tek Gerçek Cruiserweight Şampiyonluğu"

Yani 18 yıldır profesyonel güreşçiyim. Bu, hayatımın üçte ikisini bu spora adadığım anlamına geliyor. Bu 18 yıl boyunca yaptığım işte dünyanın en iyisi olduğumu kanıtlamak için çabaladım, mücadele ettim, fedakârlık yaptım. Bu yıl Houston, Teksas'taki Worlds Collide'da yaptığım da tam olarak buydu ve yaptığım her fedakârlık buna değdi. Sanırım bunu kötü şansın 18 yıl sonra nihayet yoluna girmesine bağlayabilirsin. Sonra böyle bir şey oluyor, süreçleriniz tıkanıyor ve herkesten sağlam bir kurşun yiyorsunuz ve bu biraz garip geliyor. Sonra eve geldim, televizyonu açtım ve William Regal'in duyuru yaptığını gördüm. Şampiyonluğum için gösterişli bir contender turnuvası düzenleyeceklerdi. Ancak durum daha da kötüleşiyor çünkü haftalar geçtikçe brand'de bir değişiklik fark etmeye başladım ['Interim' ifadesi 'Interim NXT Cruiserweight Championship Tournament'tan çıkarıldı] ve bu beni meraklandırıyor.

Fark etmeyeceğimi mi sandınız? Bir şeyi açıkça belirtmeme izin verin. Ben şu gördüğünüz, performance center tişörtleriyle ortalıkta dolaşan yardakçılardan biri değilim. Jordan Devlin KESİNLİKLE KİMSENİN malı değildir. Ben kendi kendimi yetiştirdim, bu gezegendeki en iyi profesyonel güreşçiyim. Şimdi bana inanıyor musunuz, çünkü size kısa bir süre önce söyledim. Ve bu, rosterdaki 205 Live'da olan her adama gidiyor, bunu görüyor musunuz? [Kemerine vurur] Beni tuş edene kadar, omuzlarımı yere yapıştırana kadar bu bana ait. Oradaki küçük replika şampiyonluk hiçbir şey ifade etmiyor. Bu dünyanın tek gerçek Cruiserweight şampiyonluğu. Burada kalacak, bana ait. Ve eğer geri almak niyetindeyseniz, gelip onu benden alacak birini gönderseniz iyi edersiniz.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: