WWE'nin O Meşhur Kadınlar Devrimi Muhabbeti


Punk City

Elite
Katılım
30 Haz 2023
Konular
138
Mesajlar
998
Beğeni sayısı
269
PG Nakit
275
Konum
Chicago, Illinois
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
CM Punk
20140310_EP_LIGHT_sara_C-homepage2.jpg


Kadınlar devrimini hatırladınız değil mi? Devrim gerçekleşince artık adı pek zikredilmeyen yegane olay. Bence son zamanlarda bir suistimal söz konusu olsa bile bu olayın değeri kolay kolay kaybolmaz. En azından başladığı güne lanet okumayız çünkü harika hikayeler, maçlar izledik. Kadınlar devrimi hakkında bir yazı değil bu. Zaten bu forumda bu konu hakkında çok makale yazıldı. Belki Sara Del Rey'den de bahsedilmiştir ama ben haklı olarak bu kişiyi bilmeyenlerin olduğunu düşünüyorum. Haklılar çünkü adı pek anılmaz. Triple H gerçek anlamda bu işi başlatan adamdı. Sanırım içinde hep ukte kalmıştı. Kadınların artık ses getirmesi gerektiğini düşünüyordu. Yanında en büyük destekçisi Stephaine McMahon vardı. Bu işi başarmak için yanında bir kraliçe vardı yani. NXT çatısı altında kadınların dilinden anlayabilecek, onlarla en yakından ilgilenecek bir kadına ihtiyaç duydu. O isim Sara Del Rey... Peki bu kadın bir anda bacadan mı girdi? Kimdi bu kadın? Neden ismini çok duyamadık? Ben de bu son soruyu çok sordum...

Triple H, akıllı adamdı ve direkt olarak Daniel Bryan'ın kadın versiyonunu getirdi. Indy ortamlarında bilinen bir isimdi Sara Del Rey. Hatta CHIKARA dönemi direkt olarak akla gelir.(Shimmer dönemi var tabii ama CHIKARA usta...) ROH dönemi akıllara gelir. Bana göre ring içi hiç sırıtmayan biriydi. Zaten Indy ortamlarından çıkan en başarılı kadın güreşçilerden biridir bana göre.(KESİNLİKLE) WWE'de son dönemlerin en başarılı işlerinden biri gerçekleşmişti. Artık iş başarı kısmına gelmişti. Triple H'in aklında hala soru işaretleri vardı. Ama Sara Del Rey geldiği gibi bazı şeyleri değiştirmek istedi. Kadınlar maçlarının dakikalarını uzatmak istedi. Daha başarılı booking istedi. Kadınlara özgüven aşıladı. Charlotte bir röportajında, ''Odaya girdiğimde sadece Sara Del Rey vardı.'' Bu cümle aslında önemli. Triple H bu işi başlattı, ama Sara Del Rey kadar inanan olmamıştı. Yanına Sasha'yı aldı.Bu Sasha Banks'in isim mucidi Sara Del Rey ablamdır. (Diğer bir röportajında ise annesi ya da teyzesi bu ismi ilk duyduğunda çok şaşırdığını belirtmişti.) Charlotte'ı aldı, Emma, Paige, AJ Lee derken ortama zebellah gibi çöküp ağırlığını hissettirmeye başlamıştı. Sara Del Rey görünmeyen kahraman olarak bir milat başlatmıştı. Elbette bunu tek başına yapmadı.

''Norman Smiley'e teşekkür ediyorum.''
''Dusty Rhodes'a teşekkür ediyorum.''
''William Regal'e teşekkür ediyorum.''

Bu tarz cümleleri çok okumuşsunuzdur. Sara Del Rey ablama fazla teşekkür edildiğini ben görmedim. Tek hatırladığım Stephaine ablamın twitter'da fotoğrafını paylaşıp teşekkür ettiği bir tweet vardı. (2015 yılı olabilir) Ama WWE'nin toplantılarında en çok sesi çıkan oydu. En çok kadınların hakkını o savundu. Sara Del Rey işin bu noktaya gelmesinde en çok payı olan kişi desek yeridir. Sara Del Rey olmasa şu an kadın güreşçiler, ''WM ME istiyoruz rerörö'' diyemezdi. Sara Del Rey onlara bu güveni verdi. Arkasında durdu. Pastayı Rousey yedirdi ona lafım yok ama pastayı hazırlayan BÜYÜK EMEKÇİ... KADINLAR DEVRİMİNİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANI SARA DEL REY ABLAMDIR... SON KABADAYI.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,223
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sara Del Rey’in bu devrimde bu denli büyük rol oynadığını bilmiyordum, şu an öğrendim. Ki bunun sebepleri de belliymiş zaten okudukça fark ettim. McMahon Ailesi, damadını da işin içine katarsak “Ben diye konuşmaya bayılan” cinsten kişiliklere sahipler. Onlara yardım eden insanları da Steph’in o gün yaptığı gibi yalandan 1-2 paylaşımla iftihar edip geçiştirirler. Ama medyada, kamuoyunda hep kendi isimleri olur. Bu huylarından hiç hoşlanmıyorum, ki Stephanie McMahon’ın kişiliğini de genel olarak sevdiğimi söyleyemem zaten.
 

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Katılım
16 Eki 2023
Konular
0
Mesajlar
216
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Konum
İstanbul
Favori Güreşçi
Sting
WWE'de divas kemeri varken TNA sadece kadınların olduğu şovlar düzenliyordu 2009'da. WWE çok sonra bu işe girişti ve sanki kendileri bir yenilik getirmiş gibi davrandı.
 

Prophet

kafaya taktığına değmez
Katılım
2 Tem 2023
Konular
19
Mesajlar
514
Beğeni sayısı
130
PG Nakit
0
Konum
Ankara
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Onu bunu geç, bunların fiziksel gücü zayıf, göğüs ve kalçaları erkeklere göre çok çok daha yağlı, kas geliştirme konusunda bizden yapı olarak çok daha geriler, zaten anatomi olarak olmuyor sarmıyor çok daha geriden geliyorlar. Becky Lynch'in şu "man" denilen aşşşşırı şamarlık gimmicki zaten ne kadar da erkeklere benzemeye çalıştıklarının örneği. Ben Seth Rollins olsam, karım yataktayken "ow randa ay will biit ya" falanlı filanlı konuşsa, o yatağı terk ederdim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: