Her İle Üniversite Var AMA...

Prophet

kafaya taktığına değmez
Konular
19
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Kütüphane cidden de bir üniversitenin üniversite olduğunun göstergesi, kütüphanesinde kitap olmayan üniversitelerin çoğu İstanbuldadır diye düşünüyorum.
Ayrıca üniversite hocalarının çalışmaları da çok önemli.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,341
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Kütüphane cidden de bir üniversitenin üniversite olduğunun göstergesi, kütüphanesinde kitap olmayan üniversitelerin çoğu İstanbuldadır diye düşünüyorum.
Ayrıca üniversite hocalarının çalışmaları da çok önemli.
Sadece 1 kitap olanların dışında diğerlerinin de durumu çok iç açıcı değil. 2019 yılnıda şöyle bir araştırma yapılmış ve öğrenci başına 5 kitaptan az sayıda kitap düşen üniversiteler sıralanmış:

s-816c8e63a5e98200cee33138a4b5b3f9eed1f1bf.jpg

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,109
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Sadece 1 kitap olanların dışında diğerlerinin de durumu çok iç açıcı değil. 2019 yılnıda şöyle bir araştırma yapılmış ve öğrenci başına 5 kitaptan az sayıda kitap düşen üniversiteler sıralanmış:

s-816c8e63a5e98200cee33138a4b5b3f9eed1f1bf.jpg
Nişantaşı - 1,4. Biz bu okuldan razıyız be kardeşim.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ünilerin içi boşaltıldı maalesef. Ve bu eğitim sistemi ile marangozluk, kaynakçılık, tornacılık gibi gibi meslekler de alttan eleman bulma konusunda zorlanır oldu. Lise eğitimi zorunluluktan kalkmalı. İşletme vb bölümlerin alımları azaltılmalı. Niteliksiz myö, yö ve fakülteler ise meslek okullarına dönüştürülmeli. Bu ülkenin işsiz bir işletme öğrencisine değil nitelikli bir kaynakçıya, marangoza, berbere ihtiyacı var. Şimdiki aklım ilkokuldayken olmuş olsaydı dayımın yanında çıraklıktan başlardım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,982
Beğeni sayısı
4,398
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ana cadde üzerine dershane binası gibi yapılıp bırakılan bir üniversitenin kütüphanesinden ne beklenirdi ki zaten? Bu üzerine çok da konuşulacak ve satırlarca tahlil yapılacak bir konu değil, neyin ne olduğu ortada zaten. Üniversiteler ile beraber bu üniversitelerin barındırdığı bölümlerin de içi boşalmış durumda. Niteliği itibariyle tıp fakültelerini bu dediğimden hariç tutabiliriz belki, ama onu kazanan da mesleğini eline alır almaz ülkeden kaçıp gitmenin hesaplarını yapıyor zaten. Yine bize herhangi bir artısı yok bunun da.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: