RPG PGW Basın Toplantısı: Televizyon Şampiyonluğu İmza Töreni

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
19 Kasım 2023
Barclays Center
Brooklyn, NY

Basın mensupları toplantının başlamasını kurulan panelin önünde beklerken kendi aralarında konuşurlar.

th-2918968714_Custom.jpeg

Bu esnada Superstar GM panelin önüne gelir. Gergin bir hali vardır. Kısa süre beklemesinin ardından konuşmaya başlar.

2900.png

Superstar GM:
Kıymetli basın mensupları, hepiniz hoş geldiniz. Prestige Grand Wrestling olarak 25 Kasım akşamı burada, Barclays Center’da Prince of PGW pay-per-view etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bir haftadan kısa bir süre kalan bu etkinliğimizdeki PGW Televizyon Şampiyonluk kemeri maçının imza töreni için bürodasınız. Tarafların ricası üzerine gerçekleşen bu törende güreşçilerin maç hakkındaki düşüncelerini paylaşacakları ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacakları bölüm ile başlayacağız. Ardından imzalar atılacak ve maç resmileşecek. Daha fazla vakit kaybetmeden güreşçileri takdim etmek istiyorum. İlk olarak kemere meydan okuyan güreşçi; East Palo Alto, Kaliforniyalı; 185cm boy ve 122 kilogramda güreşen; “Powerhouse” Will Hobbs!

2901.png

Powerhouse Hobbs panele müziği eşliğinde geliyor. Kürsüye yaklaştığında Süperstar GM’e bakıp sırıtıyor. SGM bu tepki karşısında tedirgin olurken Hobbs kendisine ayrılan yere oturuyor.

Superstar GM:
Uhh, pekala… Sırada şampiyon: Washington, DCli; 188cm boy ve 103 kilogramda güreşiyor. Karşınızda PGW Televizyon Şampiyonu, Velveteen!

velveteen-dream-2_Custom.png

Çiçeği burnunda TV şampiyonu ilk savunmasından önceki son durağına görkemli bir giriş yapıyor. Hobbs, panelde kemeri ile yerini alırken onunla alay edercesine gülüyor. Velveteen yerine oturduktan sonra SGM konuşuyor.

Superstar GM: Taraflar panele katıldığına göre başlayabiliriz ilk olarak şampiyona söz vermek istiyorum. Evet, Velveteen. Seni dinliyoruz.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,610
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
ECitnP9XYAEte4X.jpg

Velveteen konuşmadan önce Hobbs'un kendisine bakıp güldüğünü görünce kendisi de ona gülüyor. Sonra Superstars GM'e bakıp sırıtıyor.

Velveteen: Ben bu adamı ilk defa görüyorum. Yoksa bu adam senin yeni menajerin mi Powerhouse?

SGM bu cümleden sonra aklına kariyer düşüşünü getirince morali de düşüyor.

Velveteen: Her neyse Hobbs önceden birisi konuşmadan konuşabilme, konu açabilme becerileri olmadığı için söze ben giriyorum. Buralarda yenisin ve kendine isim yapmak istiyorsun insanlara Hobbs değerli, Hobbs önemli, Hobbs şampiyon dedirttirmek istiyorsun. PURE Şampiyonluğu gibi dandik bir kemerin değil de şirkette bulunan en iyi unvanın peşine düşmek istiyorsun. Her şey adil, eğer bir şampiyonsan böyle şeylere hazırlıklı olman gerekiyor. Benden sadece ufak bir ışık hüzmesi, popülarite istedin ben sana spot ışıklarını vereceğim.

Hobbs soğuk bir şekilde Velveteen'e kitlenmişken Velveteen masaya bacaklarını koyuyor ve bir hanımefendinin getirmiş olduğu kadehi eline alıp masanın karşısında oturan basın görevlilerine bakarak yudumluyor. Görünüşe göre kendisi de bu basın toplantısına katılmak için can atmıyor.

b.jpg

Velveteen: Evet bebekler. Bana sormak istediğiniz bir şey varsa önce sorularınızı alayım.

Velveteen'in baktığı yerde ellerin havada cümbüş ettiğini görüyor. Bir süre sonra el kaldıran birisini işaret edip sorusunu sormasını bekliyor.

Mert Lakot: Mert Lakot, Çilekler Kanalı; Velveteen öncelikle Christopher Daniels'a karşı kazandığın maçtan ötürü seni tebrik ederim. Soruma gelince, konuşmalarında bu unvanı herkese karşı savunmayacağını sadece belli bir yeteneği olan ya da olduğuna inandığın kişilerle güreşeceğini belirttin. Sence Hobbs bu güreşçilerden birisi mi? Teşekkür ederim.

Velveteen: Çilekler? Hiç böyle bir kanal ismi duymamıştım yeni bir kanal herhalde. İsmini beğendim. Bir Velveteen tarzı barındırıyor. Sonuna gelince tatlım bu adamı ben de ikinciye falan gördüm diyebilirim. Evet söylediklerim çelişki yaratıyor olabilir ama canına susayan birisine de o suyu içirmen gerekiyor. Hayatta aldığın her karar istediğin gibi gitmez. İstediğin terfiyi alamayabilirsin, işlerini yanlış yapıyor olabilirsin, formunda olmayabilirsin. Aldığın karar yanlış bir karar olabilir. Sonuç olarak ben böyle rakipler istiyorken PGW'ye yeni katılmış bir et yığını da karşıma çıkabilir. Hobbs'u her ne kadar ikinciye görüyor olsam da bir şeyi bildiğini görüyorum. "Dikkat çekmek" Hobbs iyi bir dikkat çektirici. Belki herhangi bir kapıdan geçemeyecek kadar olan cüssesine de bağlıyor olabilir.

Hobbs kendi masasından pazularını göstererek "Hiç bir zaman bunlara sahip olamayacaksın!" "Masanın üstüne koyduğun şampiyonluğa bir daha dokunamayacaksın!" diyerek Velveteen'i kışkırtmaya çalışıyor.

Velveteen: Hobbs burada basın toplantısı dandik, Hobbs? 3 + 2'nin toplamı kaç Hobbs? En sevdiğin toplu taşıma aracı "Tren" mi? Gibi sorular sorup seni eziklememi mi istiyorsun serseri? Ya da B.I.G, 2Pac'tan daha iyi flow yapıyordu diyip senin ve Eddie Kingston gibi arkadaşlarını kızdırmamı mı istiyorsun? Sahiden o nerede? İlk maçını kaybettikten sonra herhalde sözleşmesini feshettiler. Hobbs da gitmek istiyor. Hobbs, Eddie Kingston'ın yanına dönmek istiyor. West Coast Hobbs, eğer beni bölmek istiyorsan koca oğlan bu insanları gönderelim ve tam olarak şimdi ve burada işimizi bitirelim.

Hobbs: Bana bak ibne şansını çok zorluyorsun. Bu basın toplantısını tıpkı suratın gibi dağıtmasını ben de biliyorum, ama sana çekeceğim temiz dayaktan önce yüzünün ne halde olduğunu görebilmek için şu anlık nefes alabiliyorsun. Benim mahallemde ilk adımını atabilirsin, ikinci adımını attığında seni ve senin gibilerini vururlar. Omzundaki olmasa senin gibilerle muhattap olmam. Ben bir şey istersem önce onu söylerim, sonra onu istediğimi gösteririm ve sonrasında da istediğimi alırım.

Velveteen, Hobbs konuştuğu sırada esneyip eliyle saatin kaç olduğuna bakıyordu. Hobbs orada Auguste Toulmouche'nin çizdiği The Hesitant Fiancée'yi yorumlasa gene umrunda olmayacakmış gibi davranıyor. Kim bilir? Belki de Hobbs'u küçümseyerek onu bilerek kızdırmak istiyor.

desktop-wallpaper-updated-wwe-nxt-takeover-new-york-match-card-velveteen-dream.jpg

Velveteen: Evet evet bence de kesinlikle alırsın. PGW'nin ilk şovundan beri tek bir şov dışında her şovda gözüktüğün için herhalde şirketi ve dinamiklerini çok iyi biliyorsun. Beni yorma, sadece bugün imzalayacağım birkaç gün sonra da seni altıma alacağım çaylak. Kaybettikten sonra da yumurta kutularından ses yalıtımı yaptığın odanda bana diss atarsın, ben de sana kemik sallarım. (Mikrofonu kendisinden uzaklaştırıyor) Zaten böyle aşırı kaslı olanların hepsi de nonoş oluyor. (Mikrofonu kendisine yaklaştırarak) Son bir soru alacağım çünkü bu yanınızdaki aygırı görmek artık başımı ağrıtmaya başladı. Arkadaki uzun saçlının sorusunu alabilirim.

Arda Elçi: Arda Elçi, Harem kanalı.

Velveteen: Buna yorumum yok. Evet dinliyorum.

Arda Elçi: Şirketin başından beri kaybetmeyen birisini tahtından ettiniz ve karşısında şirkete adımını yeni atmış birisi var. Kaybetme ihtimaliniz sizi endişelendiriyor mu? İlk savunmanızda PGW Dünya Televizyon Şampiyonluğunu kaybetme olasılığınızın olmadığını düşündüğünüzü görüyorum. Olası bir kayıpta Velveteen için sırada ne olur?

Velveteen soruyu duyduktan sonra bacak bacak üstüne attığı pozisyonda durmaktan vazgeçip doğruluyor. Duyduğu soruya keyfi kaçıyor resmen. Hobbs'tan daha çok etkilemiştir bu soru; ama istifini de bozmamaya çalışıyor ve sorusunu takdir ediyormuş gibi yapıp kafasını yukarı aşağıya sallıyor.

Velveteen: Büyük ihtimalle şu soruyu Hobbs bile sormazdı; çünkü o dahi böyle bir ihtimalinin olmadığını, bütün bu olanları benden ikinci bir maç daha kopartıp bütün sınırlarını o maçta zorlayacağını o da biliyor. Hobbs sonuç olarak bir akıl oyunları uzmanları değil. Yaptığı her şey açık seçik ortada ve her şey belli. Velveteen böyle bir olasılığın olmadığını düşünüyor ve bu yüzden sırada başka bir adım da belirlemiyor. Velveteen şu anda bu et yığınını şirkete geldiği gibi geri postaladıktan sonra şirketteki "Rüya maç"larına odaklanmak istiyor. Kabul ettiğim maç tıpkı Christopher'ın açık davetleri gibi, sadece basın toplantılı versiyonu. Sonuç değişmeyecek; ama bu yanımdaki her zaman bunun hayalini kuracak. Evet koca oğlan biraz da sana soru sorsunlar. Lakin vereceğin cevaplar masadaki kağıtların üzerinde ya da avcunun içinde yazmasın olur mu?

Velveteen sorusuna cevap verdikten sonra sırtını yeniden yaslıyor ve şampiyonluğunu omzuna alıp parmağını üzerinde gezdirerek Hobbs'a bakarak parmağıyla kendisini ufak ufak çağırarak kışkırtıyor.

a.jpg

Son düzenleme:

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Superstar GM: Evet Hobbs, sıra send—

Hobbs SGM’in sözünü kesiyor.

hobbs.png

Powerhouse Hobbs: Bende olduğunu biliyorum. Tanrım, moderatörlüğünde muhabirliğin kadar kötü…

Hobbs sinirini kendi içerisinde yatıştırdıktan sonra basın mensuplarına dönüyor.

Powerhouse Hobbs: Velveteen hakkında pek çok söyleyebilirim. Ancak dediği bir şeyde haklı. Gerçekten çok “parlak” bir şahsiyet. Ancak bu sahneyi paylaştığı için ona teşekkür etmeyeceğim. Çünkü onun parlaklığı kadar benim bu masaya getirdiğim bir karanlık var. Geçmişin acıları ile yoğrulmuş bir hayat var. Ne kadar çabalarsam çabalayım Velveteen gibi süslü cümleler kuramam ancak hayatın gerçeklerinin her şeyden daha güçlü olduğunu düşünüyorum.

Hobbs yanında getirdiği kitabı masanın üzerinden alıp ona bakıyor.

Powerhouse Hobbs: Bayanlar ve baylar, benim adım Powerhouse Hobbs ve ben bugün buraya (kitabı seyirciye gösterir) kitabın ortasından konuşmaya geldim.

Velveteen, Hobbs’ın bu alegorisi karşısında eğleniyor ve “Ah, bu beklediğimden daha eğlenceli olacak” diye keyifle onun sözünü kesiyor. Hobbs rakibinin bu tepkisini gülümseyerek karşılıyor ve güleç bir ifade ile sözüne devam ediyor.

Powerhouse Hobbs: Velveteen’in Mert Lakot’u işaret ediyor şu arkadaşın sorusunun üzerine aklımla alay etti. Ancak bunu ne kadar az bilgi ile yaptığını düşünürseniz rakibimin ne kadar kibirli olduğunu göreceksiniz. Tanrı kibri boşuna yedi ölümcül günah arasına koymamıştır, Velveteen. Bunu söylerken rakibine dönüyor. Gerçekten birisinin sonunu getirebilir.

Velveteen cevap vermiyor. Konuşmanın nereye gideceğini merak etmiş gibi bir hali var. Hobbs muhabirlere geri dönüyor.

Powerhouse Hobbs: Bu şirkette kaç maça çıktığımı biliyor musunuz? Çok düşünmenize gerek yok, yalnızca bir. Bu benim PGW ringlerindeki ikinci maçım. Peki sorarım size: benden başka şirketteki ikinci maçında unvan maçına çıkan birisini tanıyor musunuz? Üstelik alelade bir unvan değil, PGW sahnesinde ilk gözüktüğümde gözümü diktiğim, iştahımı açtığını söylediğim bir unvan için bu maça çıkıyorum. Benim aksime yeni gelen diğer güreşçiler rüştlerini ispatlamak için kendilerini paralarken ben bunu yaptım. Size çok zeki bir insan gibi gözükmediğimin farkındayım ancak sokakta hayatta kalabilmek, ayakta kalabilmek için aklınızı daima kullanmanız gerekir. Görüntü aldatır… Evet soruları alayım.

Hobbs’ın girişi sonrasında eller havaya kalkıyor. Hobbs içlerinden bir tanesini seçiyor.

Seymen Akgün:
Seymen Akgün, Beyefendiler Radyosu. Will, senin de söylediğin gibi yalnızca bir maça çıkmış durumdasın. Bu süreçte Velveteen aylardır çeşitli müsabakalarda kondisyon tutturmuş durumda. Rakibin ile aynı tempoda mücadele edebileceğine inanıyor musun?

Powerhouse Hobbs: Kesinlikle evet. Ancak güzel bir soru, teşekkür ederim. Bu soruyu sormanız çok doğal. Karşınızda nasıl birisi olduğunu henüz görmediniz. Yalnızca bir maç o kişinin nelere muktedir olduğunu anlamanıza yetmez. Velveteen dahil hepiniz için Pandora’nın kutusu gibiyim. Karşınıza ne çıkacağına dair bir fikriniz yok. Ancak ben Velveteen’in tüm numaralarını biliyorum. Ağzının laf yaptığını, ucuz hakaretlerle kendisini benzetmem için yalvaracağını da biliyorum. Eğer konuştuğu gibi güreşecekse Tanrı ona merhamet etsin, çünkü ben etmeyeceğim… Sıradaki soru.

Hobbs sıradaki soruyu seçmek için havaya kalkan ellere bakarken Velveteen, “Zatıflıklarımı biliyormuş, kıçımın kenarı! Beynine oksijen gittiği zaman anlatırsın bunları!” diye karşılık veriyor. Hobbs, bu sataşma sonrası sinirleniyor ve bir hışımla Velveteen’e dönüyor ve hararetle konuşuyor.

Powerhouse Hobbs: Sana oradan kas yığını gibi gözüktüğümüz—

Velveteen: Ama öylesin! Sıkılmaya başladım.

Powerhouse Hobbs: Gülerek Oğlum Miranda, sen tam bir zavallısın! Velveteen kaskatı kesiliyor. Ne yani, hayat tekrardan yüzüne güldü diye geçmişindeki lekeler silindi mi sandın? Çocuklara nasıl duygular beslediğini unutuldu mu sandın, sapık herif? İstediğin yalanı haykırıp kendini aklamayı deneyebilirsin ancak her biri gerçeklerin karanlığında kaybolacak zerrelerden ibaret. Velveteen’in tepkisiz kalmasına dikkatleri çeker Az önce kendinden çok emindin, ancak şu haline bak: küçük dilini yuttun. Şunu bil Velveteen, sana saygı duymuyorum. Bunun güreşçiliğin ile alakası yok. Aslına bakarsan iyi bir güreşçisin. Christopher Daniels gibi bir ihtiyarın bu vasıfsızlar ordusu arasında daha fazla prim kasmasını önledin. Ancak sana saygı duymama sebebim ruhunun zayıf olması. Bir dağın zirvesinde krallardan iyi yaşıyordun. Bir yıldızdın. Ancak karaktersizliğin nedeniyle Tanrı elindekileri aldı, seni aşağıladı. Hatalarından ders alabilirdin, önüne bakabilirdin; ama silkelenip ayağa kalkamayacak kadar zayıfsın. O iğrenç karakterin seni manyak etti. Kendi kendine sayıklayıp durdun.

Velveteen, “O yerden çıktım, dağın zirvesinde yine ben varım! Hakkım olanı aldım!” diye çıkışıyor ve kemerini havaya kaldırıyor.

Powerhouse Hobbs: İnan bana kardeşim, Tanrı değilim ancak seni o dağdan tekrar aşağı atacak güce sahibim. Senin battığını düşündüğün yer bizim mahallede ancak lüks olur. Benim yaşadıklarımı yaşasan, arkadaşım Jorge’nin geçtiği cendereden geçsen canına kıyardın. O yüzden bu kemeri hak etmiyorsun. Seni hak ettiğin zavallılığa en kısa sürede ulaştıracağıma söz veriyorum.​

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,610
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Superstars GM: Velvet-

Velveteen: Siktir git buradan. Moderatörlüğün muhabirliğin, muhabirliğin de Superstars yönetiliciğinden berbat. Toz ol, senin görevin burada bitti! Biz ikimiz konuşacağız. Eğer buraya bir otorite getirmek istiyorsan git bana Dana White falan bul.

Velveteen koltuğundan kalkıp SGM'ye kapıyı gösterdikten sonra Hobbs'a bakarak yerine oturuyor. Bir süre geçtikten sonra Hobbs'a "ne kadar gerizekalı" ifadesiyle gülmeye başlıyor. Hobbs'u işaret ederek...

velveteen-dream.jpg

Velveteen: Seninde kıçına aynı şekilde tekmeyi basacağım. 2. maçına çıkacak birisine göre kendine haddinden çok güveniyorsun. En son kendisine bu denli güvenen birisini Shark Cage'ten uçurdum. Peki seni nereden uçurmamı istersin? Şuraya birazdan imzayı atacağım ve maç türünü de sana seçtireceğim. Maç yerini de sana seçtireceğim. Şansın yok... HİÇ ŞANSIN YOK! İnan bana acemi benim yaşadıklarımı GERÇEKTEN yaşasaydın şu an bu basın konferansını başkasıyla yapıyor olurdum. Anlaşıldığı kadarıyla dışardan göründüğün kadar sert değilsin, konuşmayı biliyorsun ancak düşündüğün kadar akıllı... HİÇ DEĞİLSİN! Hangi yakada olursan ol eğer şanslı doğmadıysan o sefaleti her yerde yaşıyorsun. Ben şanslı doğanlardan değilim o şansı yaratanlardanım ki sen kalabalık sokaklarda büyüdün ben taşrada büyüdüm. Senin çete mete gibi şeylerin vardı, ben orada yapayalnızdım. O kadar yalnızdım ki senin dayanamayacağın şeyleri yaptım. 3 SENE HAPİS YATTIM!

Velveteen koltuğundan kalkıp kendisine ait olan masanın üzerine yatıyor. Yatar pozisyondan Hobbs'a bakıp kafasını sağa sola sallıyor.

2840b-16633336254081-1920.jpg

Velveteen: Jorge dediğin "uyuşturucuyu bırakın" kamu spotu da 3 sene hapis yatarsa ya da sen bunu yapabilirsen o zaman konuşalım. Hem de yapmadığım bir şeyden ötürü. Eğer cümlelerim sana süslü geliyorsa kusuruma bakabilirsin; çünkü umrumda değil. Gördüğün gibi ben her zaman süslüyüm. Vücudumu süslerim, ringi güreşimle süslerim, insanların hayatlarını süslerim. Bu arada Hobbs, Miranda'nın kim olduğu ve haklarının neler olduğu hakkında hiç bir şey bilmiyorum açıkçası ama kitaplardan anlayan bir arkadaşım vardı. Senin aksine uzun saçlı, güreşten ve kadınlardan anlayan birisiydi. Senin yerine en azından onun müvekkillerinden birini görseydim daha hoşnut olabilirdim. Kitabın ortasından konuşmaya çalışıyorsun Hobbs ama kitapta sana sorduğum soruların cevabı yazmıyor boşuna arama. Kaybolursun. Yeni başlamış bir PGW kariyerin varken bunu berbat etmeye doğru ilerliyorsun. Bana baktığında yedi büyük günahtan birisini görüyorsan Hobbs, bir kez daha bak. Çünkü BEN TANRININ YERYÜZÜNE GÖNDERDİĞİ EN BÜYÜK GÜNAHIM!

Velveteen yatar vaziyette olduğu masanın üzerine kerkinir gibi iki git gel yapıp Hobbs'a dilini çıkartıyor. Hobbs, Velveteen'e sanki bir çocukla muhattap oluyormuş gibi bakıp tek eliyle Velveteen'i gösterip "Ne yapıyor bu?" moduna geçiyor.

Velveteen: İkinci maçından benimle karşılaşacak kadar güçlü değilsin. Mr O'Neil sadece senin rezil oluşunu görmek istiyor olmalı. Seyirciler benimle, spot ışıkları benimle, atmosfer, ambiyans, bütün ışık tayfları beni gösteriyor. Beni parmakla gösteriyorlar. Seni de parmakla gösteriyorlar ama seni ifade edecek parmak elin beş parmağından en uzunu olsa gerek. Benim ışığım, senin karanlığını boğar Powerhouse. Gerçekten ev yeteri kadar güçlüyse kazanır mı yoksa EV HER ZAMAN KAZANIR MI? PGW benim evim, bana gidip de kadayıf olmuş NXT anlarını anlatma. Burası benim evim ve unutma ki ev her zaman kazanır. Anlaman gerekiyor ki şu anda herhangi bir yerde olduğumdan daha zirvedeyim. Bana saygı duyma, sikimde değil bu şirket Velveteen ve Dream'in ellerinde büyüdü. Şirketi taşıdı diyen insanların hepsi gitti sadece Ospreay, Daniels ve ben kaldık. Bana saygı duyacak kadar saygı duyulası değilsin, sen hiç bir şey değilsin. Bir şeyleri ispatlaması gereken birisi varsa acemi o da sensin. Burada tek bir zayıf insan var kilosunun aksine o da sensin. Bu mor hayata erişebilmek için ten renklerimizden daha karanlık bir hayattan geçtim. Orada değil 3 sene, 3 dakika dahi kalamazken bu kadar iddialı konuşuyorsun ya bakalım benimle ringte 5 dakikadan fazla kalabilecek misin? Eğer en yakınımı nehirlerin en derinine göndermemiş olsaydım ve benim yerimde o olsaydı bu basın toplantısına dahi çıkmaya korkardın. Daha fazla soru ve soru işareti almayacağım çünkü bu konferans salonunda soru ve soru işareti olarak görülen sadece tek bir şey var, o da sensin. O soru işaretinin kıvırlarını sileceğim ve sana geriye kalan kısmı, noktayı koyacağım.

Velveteen kendisine ait olan masa ile Hobbs'a ait olan masanın arasındaki küçük masaya, kontrata bakıyor. Sonrasında kendisinden emin bir şekilde Hobbs'a bakıyor. Şampiyonluk kemerinin üzerine kafasına koyarak Hobbs'a karşı kafasını yukarı aşağı sallıyor.

Son düzenleme:

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Hobbs, Velveteen'in hal ve hareketlerini gördükçe keyifleniyor. "Dengesiz herif" diye içinden geçirdikten sonra bekleyen basın mensuplarına dönüyor. Boğazındakı gıcığı temizledikten sonra keyifli bir ses ile konuşmaya başlıyor.

hob2.jpg

Powerhouse Hobbs: "Bugün aslında sizlerin daha fazla sorusunu yanıtlamayı isterim ancak yanımdaki zat-ı muhteremin(!) sinir uçlarına dokununca ne kadar hızlı patladığını gördünüz. Ne kadar rezil bir moderatör olsa da SGM, burada bir düzen, bir program akışı sağlamaya çalışıyordu. Onu burada tutabilirdim, ancak Velveteen'in nereye gideceğini görmek istedim. Başlangıçta büyük bir keyif ile kıçını yayan adamın sandalyenin ucuna gelişini görmenizi istedim. Velvet—" Velveteen araya, 'benimle konuşurken yüzüme bak!' diyerek atlıyor. "Hayır, senin çaresizce hezeyan etmene tahammül ettim." Hobbs sandalyesinden kalkıyor ve Velveteen'e doğru yürürken. "Eğer bu konuda söyleyecek bir şeyin varsa biletini bugünden kesebilirim."

Velveteen de ayağa kalkıyor ve 'Hadi gelsene!' diye Hobbs'a haykırıyor ancak güvenlik görevlileri panele çıkıp ikiliyi iki köşeye çekiştiriyor. Güvenlikleri bir bir üzerilerinden atsalar da daha fazla güvenlik alana gelip onları ayrı tutmayı başarıyor. Velveteen daha fazla bu işin sürmeyince 'Tamam çekilin!' diye haykırıyor ve kontratı istiyor. İmzasını attıktan sonra keyifli bir şekilde 'Cumartesi günü görüşürüz' diyip paneli terk ediyor. Hobbs, Velveteen'in bıraktığı kontratı alıp yerine oturuyor.

Powerhouse Hobbs: "Nerede kalkmıştık?.." Basın mensuplarından birisi Hobbs'a son cümlesini hatırlatıyor. "A, evet. Teşekkür ederim... Dediğim gibi, Velveteen'in bütün bu duruşunun nasıl bozulduğuna şahit oldunuz. Buraya gelmeden önce onun gözünde herhangi bir vücut geliştiriciydim. Ancak onu buradan hararetle göndermeyi başardım. Söyleyeceklerime dayanamadığı için çekip gitti. Fakat sözlerimi tamamlamak istiyorum."

Powerhouse Hobbs: "Velveteen hasta bir adam. Ruh sağlığı yerinde değil. Zayıflığı yüzünden kendi aklına yenik düşmüş. Hapis yatması ile övünüyor. Kader mahkumları ile bir sorunum yok ancak bu onu benden iyi yapacak şey olsaydı karşısında Will yerine Jorge olurdu. Jorge uzun yıllar hapis yattı. Velveteen gibi sebebi meçhul de değil. Jorge bir katildi, dostum. Anlıyor musunuz? Bunun bedelini de en ağır şekilde ödedi. Asıl mesele..." Kafasını işaret ederek "Burayı kullanıp o lanet çukurdan uzak durabilmek. Ben bunu başardım. Her zaman sakinliğimi korudum ve doğru anı bekledim. Bugün burada olmamı da buna borçluyum." Basın mensuplarına konuşmayı bırakır ve kontratı imzalar. Kontratı eline alıp moderatör kürsüsüne geçer. Elinde kontratı tutarak karşıdan onu çeken kameraya bakarak konuşur. "Bu gördüğün şey Velveteen, senin cenaze törenin. 25 Kasım, Cumartesi akşamı Barclays Center'da karşıma geldiğinde bugün yaşadıklarının aynısını yaşayacaksın. Tüm kontrolü elinde zannedeceksin. Soyunma odasını dolduran jabronilere karşı aldığın sözüm ona 'zaferlere' aldanarak kendini kaybedeceksin. İşte parladığını düşündüğün o anda gerçeğin karanlığı üzerine çökecek. Falls Count Anywhere! Hobbs'ın kitabına 'kibrin defni' olarak geçecek bir bölüm." Hobbs kontratı imzaladığı kalemi kaldırıp kalemi kameraya gösterir. "Kalemi tutan el benim Velveteen, kefenin nerede?"

Hobbs kontratı ve kalemi kürsüde bırakıyor ve panel sona eriyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: