RPG ajdartheworldstar

Caliph

british master
Konular
230
Beğeni sayısı
1,486
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
1bd50ead96c149ebb067a2f51ca865bf_1699725209~tplv-photomode-zoomcover:720:720.jpeg

O KARRRIIIII! ÇILDIRTIYO BENİ!

Very Hyperstar Ajdar'ın çığlık çığlığa Dilan Polat'a saydırışlarının ardından bir ses duyuyoruz.

MY SWEETHEART...

Ajdar:
Buyrun siz kimsiniz? İlk defa katılıyorsunuz yayınıma galiba. Nereden Kuzey Kaliforniya mı? Oradan bile namımı duyup gelen katılan hayranlarım var, 500 tresentrilyon da verseniz belki. Diğer o*ospu çocukları gibi borç takıp gitmeyin de sonra, paramı verin zürriyetini s*ktiğimin Elon Musk'ı...

We continue in Turkish, Ajdar?

p3pkw6m.jpg

Ajdar: Konuş hadi dinliyorum seni.

.
.
.
.

Ajdar: Konuşsana speak a*ına koyum speak.

.
.
.
.

KELİNİ S*KTİĞİMİN P*ZEVENGİ SANA KAÇ KERE DİCEM BURADA TEK YAYIN YAPMA AJDARNUR'U DA AL YAYINA A*MINA KODUMUN G*TVERENİ!

1700414491871.jpeg

Ajdar: SENİN ANAN G*TVEREN YİNE Mİ SEN THOMAS P*ZEVENGİ. O*OSPU ÇOCUĞU ANAN O*OSPU SENİN ANAN! BENİM DERDİM SEN DE DEĞİLSİN ZÜRRİYETİNİ S*KTİMİN TROLLÜ BENİM SENİN AĞABABALARINLA DERDİM VAR SİSTEMLE BENİM DERDİM!

Thomas Musk: G*tveren seni p*zevenk sistemin başını söyliyim mi sana?

Ajdar: Söyle ulan söyle neymiş, kimmiş şerefsiz adam?

alxycim.png

Birden kamera açılıyor ve Thomas Musk kendini ilk defa ifşa ediyor!

Thomas Musk:
BENİM A*INA KODUMUN KEL KAFASINA KAYDIĞIMIN AJDARI BEN! SEN BENİ KENDİN GİBİ G*TVEREN P*Ç Mİ SANDIN? SAVAŞ BAŞLADI VE MAHKEME İPTAL AJDAR EFENDİ. BEN BU YERYÜZÜNDEKİ SİSTEMİN SAHİBİYİM, SANA HER GEÇEN GÜN BU DÜNYAYI DAR EDİCEM ANASINI S*KTİMİN EVLADI SENİ. TÜRKİYEDEKİ SİSTEMİN SORUMLUSU BAŞI İSE SAYIN ALİHAN! KİNG ALİHAN...

Ajdar: -bağıra çağıra dediklerinden bir halt anlamıyoruz- ORRRRRRRRRRRRRRRR-SPUUUUUU THOMAS! SENİ ORRRRRRRRRRRR-SSSPUUUUUUUU THOMAS!

Ajdar küfürler savururken Thomas Musk yayından çoktan çıktı bile.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: