- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 1,486
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
O KARRRIIIII! ÇILDIRTIYO BENİ!
Very Hyperstar Ajdar'ın çığlık çığlığa Dilan Polat'a saydırışlarının ardından bir ses duyuyoruz.
MY SWEETHEART...
Ajdar: Buyrun siz kimsiniz? İlk defa katılıyorsunuz yayınıma galiba. Nereden Kuzey Kaliforniya mı? Oradan bile namımı duyup gelen katılan hayranlarım var, 500 tresentrilyon da verseniz belki. Diğer o*ospu çocukları gibi borç takıp gitmeyin de sonra, paramı verin zürriyetini s*ktiğimin Elon Musk'ı...
We continue in Turkish, Ajdar?
Ajdar: Konuş hadi dinliyorum seni.
.
.
.
.
Ajdar: Konuşsana speak a*ına koyum speak.
.
.
.
.
KELİNİ S*KTİĞİMİN P*ZEVENGİ SANA KAÇ KERE DİCEM BURADA TEK YAYIN YAPMA AJDARNUR'U DA AL YAYINA A*MINA KODUMUN G*TVERENİ!
Ajdar: SENİN ANAN G*TVEREN YİNE Mİ SEN THOMAS P*ZEVENGİ. O*OSPU ÇOCUĞU ANAN O*OSPU SENİN ANAN! BENİM DERDİM SEN DE DEĞİLSİN ZÜRRİYETİNİ S*KTİMİN TROLLÜ BENİM SENİN AĞABABALARINLA DERDİM VAR SİSTEMLE BENİM DERDİM!
Thomas Musk: G*tveren seni p*zevenk sistemin başını söyliyim mi sana?
Ajdar: Söyle ulan söyle neymiş, kimmiş şerefsiz adam?
Birden kamera açılıyor ve Thomas Musk kendini ilk defa ifşa ediyor!
Thomas Musk: BENİM A*INA KODUMUN KEL KAFASINA KAYDIĞIMIN AJDARI BEN! SEN BENİ KENDİN GİBİ G*TVEREN P*Ç Mİ SANDIN? SAVAŞ BAŞLADI VE MAHKEME İPTAL AJDAR EFENDİ. BEN BU YERYÜZÜNDEKİ SİSTEMİN SAHİBİYİM, SANA HER GEÇEN GÜN BU DÜNYAYI DAR EDİCEM ANASINI S*KTİMİN EVLADI SENİ. TÜRKİYEDEKİ SİSTEMİN SORUMLUSU BAŞI İSE SAYIN ALİHAN! KİNG ALİHAN...
Ajdar: -bağıra çağıra dediklerinden bir halt anlamıyoruz- ORRRRRRRRRRRRRRRR-SPUUUUUU THOMAS! SENİ ORRRRRRRRRRRR-SSSPUUUUUUUU THOMAS!
Ajdar küfürler savururken Thomas Musk yayından çoktan çıktı bile.