WWE SmackDown Tartışma Konusu | 17.11.2023

Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,753
Beğeni sayısı
1,213
PG Nakit
3,465
1



Bayley hayranlara Damage CTRL'in büyük bir anı "bir avuç aptalla" paylaşmak istemediğini söylüyor. Asuka'yı Damage CTRL'e getirme planının WWE tarihindeki en iyi anlardan biri olması gerektiğini söyledi, ardından fikrini parlak olarak nitelendirdi ve yeni ve geliştirilmiş Damage CTRL'in tüm WWE'deki en güçlü grup olduğunu söyledi. Herkes Candyland oynarken kendilerinin sandık oynadıklarını söyledi ve Charlotte Flair, Bianca Belair ve Shotzi'nin Asuka için hazır olmadıklarını söyledi. Asuka, IYO SKY ve Kairi Sane birbirleriyle Japonca konuşur ve Bayley ne hakkında konuştuklarını sorar. Dakota Kai, ringde Damage CTRL'nin bir parçası olmayan biri olduğunu söyler ve Bayley ondan bahsettiğini düşünürken Kai, resmi bir üye olmadığı için Asuka'dan bahsettiğini açıklar. Bayley daha sonra ona bir tişört vererek onu üye yapar. Kai, SKY'ın kendisinin, Bayley'nin, Asuka'nın ve Sane'nin Bianca Belair, Charlotte Flair ve Shotzi'ye kendi seçecekleri dördüncü bir üyeyle birlikte WarGames maçına çıkmalarını önerdiğini ekler.


Shotzi'nin müziği duyulur ve tankı ring kenarına gelir ancak Shotzi hiçbir yerde bulunamaz. Damage CTRl'ın dikkatinin dağılmasından yararlanarak, Bayley'e tepeden bir crossbody ile seviye atlatıyor. Damage CTRL ona karşı sayı avantajına sahiptir ve onu döver, ancak Flair ve Belair, Shotzi'ye biraz destek sağlamak için görünür. Damage CTRL, Belair ve Flair'ı alt ederek Shotzi ile birlikte ikisini de ringin dışına atar.


Aradan sonra sahne arkasında Belair, Flair ve Shotzi'nin yanına gidiyoruz. Belair, Shotzi'ye Damage CTRL'nin peşinden neden tek başına gittiğini soruyor ve Shotzi dürtülerini kontrol etmekte zorlandığını açıklıyor. Belair dördüncü bir ortağa ihtiyaçları olduğunu ve Flair'ın yardım edebilecek birini tanıdığını söylüyor. Flair, Nick Aldis içeri girip gecenin sonuna kadar ortaklarının ismine ihtiyacı olduğunu bildirmeden önce bunu düşüneceğini söylüyor.

Tartışmasız Takımlar Şampiyonluğu için adaylık maçı
The Street Profits def. Pretty Deadly vs. The Brawling Brutes

Dragon Lee def. Axiom

Grayson Waller (w/ Austin Theory) def. Cameron Grimes




Heyman kendini tanıtıyor ve bu gece için bir sürprizi olduğunu söylüyor: Sikoa için bir teşekkür töreni. Ardından John Cena'nın tanıtımıyla dalga geçiyor ve onun burada olmadığını ve Sikoa sayesinde bir daha asla WWE ringine çıkmayacağını söylüyor. Cena'nın hayranlarına veda edecek yüreği olmadığını, bu yüzden onun adına Cena'ya ve hayranlarına veda edeceğini söyledi. Üçe kadar sayıyor ve bunun Cena'nın ringe kayma ve büyük tezahüratlar eşliğinde hepsine The Five Moves of Doom vurma sırası olduğunu, ancak Sikoa sayesinde bunun bir daha asla yaşanmayacağını söylüyor. Kimsenin sonsuza dek yok olamayacağını ama eğer olursa Sikoa'nın onun rakibi ve hedefi olması gerektiğini söylüyor. Cena'nın artık iletişim kuramadığı için asla kendisi olamayacağını söylüyor ve Cena'nın artık görülemeyeceğini çünkü duyulamayacağını söylüyor.

LA Knight'ın müziği çalıyor ve rampada beliriyor. Hayranlarla konuşmak istediğini söylüyor ve Heyman'ın bahsetmediği tek neden ve sonucun Roman Reigns'in hala Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olmasının tek nedeninin The Bloodline olduğunu söylüyor. Herkesin bunun bir sorun olduğunu görebileceğini ama kendisinin bir sorun çözücü olduğunu söyledi. The Bloodline'ın varlığının sona ermesini sağlayacağını ve bu yoldaki ilk adımın Jimmy, Sikoa ve Heyman'ı ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Jimmy'nin ilk adım olduğunu söylüyor ve yaklaşan maçlarında onu nasıl yeneceği hakkında böbürleniyor.

LA Knight def. Jimmy Uso

Maçtan sonra Solo Sikoa yeniden ortaya çıktı. Jimmy Knight'a saldırdı ve Sikoa ona dışarıda Samoan Spike ile vurdu. Jimmy onu sürüklerken anons masasını temizler, sonra üzerine çıkarır ve sağ yumruklar atar. Cody Rhodes'un müziği duyuluyor ve ringe koşuyor. Sikoa'yı ring direğine çarptırır ve Jimmy'yi ring basamaklarına gönderir. Ardından sağ ellerini ateşler ve onu diğer ring basamaklarına çarptırır.



Flair, ringde durup CTRL'nin bu gece yaptığı hasar hakkında konuşabileceklerini, ancak bu gece zamanın tükendiğini söylüyor. WarGames meydan okumalarını resmen kabul ediyor ve en iyi arkadaşına sırt çevirmek hakkında bir iki şey biliyor. Eğer savaşa gireceklerse, onların tarafında olmasını istediği tek bir kişi olduğunu söylüyor.

Damage CTRL daha sonra ring kenarında belirir ve Bayley, Flair'ın takımlarına dördüncü bir üye alma konusunda blöf yaptığını bildiğini söyler. Kendisi ve arkadaşları aprona çıkarken, WarGames'e ya da binadan dışarı çıkamayacağını söylüyor. Becky Lynch daha sonra ringe girerek dördüncü takım arkadaşı olduğunu açıklıyor!



Dakota Kai dehşet içinde izlerken sekiz kadın da kavgaya başladı. Flair, SKy hariç dışarıdaki herkesi bir moonsault ile yere serer şov sona ererken kavga devam ediyor.


 
Üst
Click here to login using your socials account